همه ما عاشق، کتهای شیک، ژاکتهای مخصوص مهمانی، پیراهنهای دستدوز یا ژاکتهای بافت هستیم؛ اما جذابیت همه لباسهای زیبایی که برای آراستن استایل خودتان استفاده کردهاید، زمانی که شلوار شما درست انتخاب نشده باشد، ضرب در صفر میشود و دیده نخواهند شد. لازم است که شلوار شما بسیار خوب دوخته شده باشد و این خوب دوخته شدن، نیاز به دانستن چند نکته دارد. در این مطلب چند نکته مهم که به هنگام خرید شلوار مردانه باید به آنها توجه داشته باشید را بیان کردهایم.
مطالب مرتبط:
راهنمای کوتاه کردن قد شلوار مردانه
چگونه شلوار مردانه رنگی بپوشیم؟
نکات کاربردی برای اتو کردن شلوار مردانه
کت شلوار مردانه و ۱۰ نکته مهم در مورد آن
نکات مهم خرید شلوار مردانه
انتخاب پارچه شلوار
اگر جزو افرادی باشید که به ظاهر و لباسهای خود اهمیت میدهید، حتما میدانید که برخی از پارچهها با استفاده طولانی مدت، شکل و ظاهر اولیه خودشان را از دست میدهند. معمولا شلوارهای مردانه از پارچههای لینن(برای روزهای گرم تابستان)، کتان، جین، فلانل و پشم دوخته میشوند. کتان یک پارچه کلاسیک برای بهار و تابستان است.
همچنین پارچه کتان به خاطر وزن سبکش یکی از محبوبترین پارچهها برای کت و شلوار تابستانی است. در انتخاب پارچه، علاوه بر راحتی باید بودجه خودتان را هم در نظر بگیرید. به نکات زیر در هنگام خرید شلوار مردانه دقت کنید:
- شلوارهای پشمی، نسبت به دیگر شلوارها شیکتر هستند؛ اما این نوع شلوارها نیاز به مراقبت بیشتری دارند. معمولاً آنها را باید در داخل کاور مخصوص نگه دارید.
- شلوارهای ریون همانند شلوارهای پشمی نیاز به مراقب شدید دارند. آنها را هم باید با تدابیر خاصی بشویید و تمیز کنید.
- شلوارهای پلیاستر در مقام سوم پارچههای شلوار هستند که میتوانید به راحتی دستی یا ماشین لباسشویی بشویید و به راحتی خشک کنید.
- شلوارهای فلانل نوعی از شلوارهای پشمی هستند که بدون در نظر گرفتن فصل، همیشه برای پوشیدن و شستن مناسب هستند.
شلوار باید اندازه تن شما باشد
بهترین نوع شلوار مردانه، شلوار راسته و کمر معمولی است که هیچوقت قدیمی نمیشود و از مد نمیافتد. متناسب بودن شلوار مردانه بسیار اهمیت دارد، اگر شلوار گرانقیمت شما به تن شما بزرگ یا کوچک شود، مسلماً دوست نخواهید داشت دوباره آن را بپوشید. هنگام خرید شلوار مردانه دوختها را کاملاً بررسی کنید. اگر این دوختها بهگونهای باشند که بعداً بتوانید آنها را بشکافید و دوخت دیگری بزنید، خوب هستند در غیر این صورت باید در انتخاب اندازه شلوار مردانه دقت بیشتری داشته باشید.
شلوارهای سفارشیدوزی
شلوارهای سفارشی که خیاط برای شما میدوزد، با دقت بیشتری آماده و دوخته میشوند. مواردی مانند داشتن پل کمربند، تنگی و آزاد بودن قسمت کمر، انواع مختلف جیب و تعداد آنها را خودتان میتوانید تعیین کنید. وقتی شلواری دستدوز دارید دیگر نگران پارچه آن نیستید، اما وقتی میخواهید از ویترین فروشگاهی برای خودتان شلوار انتخاب کنید، باید مراقب نوع پارچه و اندازهای که شلوار دارد، باشید. کارخانه نمیداند برای چه کسی لباس میدوزد.
بلندی شلوار مردانه
اگر چاق یا کوتاهقد هستید، باید دقت بیشتری در هنگام خرید شلوار مردانه داشته باشید. کفشی که بیشتر اوقات میپوشید را به پا داشته باشید و یا لباسی که بیشتر اوقات دوست دارید با شلوارتان به تن کنید را حتما همراه داشته باشید.
پل کمربند شلوار مردانه
زمانی که میخواهید شلوار مردانه انتخاب کنید، به محل قرارگیری پل کمربند شلوار دقت کنید. اگر شلوار شما پل کمربند دارد، هیچوقت شلوار را بدون کمربند بر تن نکنید. شلوار بدون کمربند، اصلاً جالب و جذاب نیست.
نوع شلوار مردانه
شلوارهایی که برای آقایان دوخته میشوند معمولاً در سه دسته کلی دوخته میشود: شلوارهای اندامی، شلوارهای دمپا گشاد و شلوار راسته. شلوارهای دمپا گشاد در قسمتهای ران، چسبیده به بدن هستند و در قسمت نزدیک به مچ پا، فضای آزاد زیادی دارند. شلوارهای راسته شلوارهایی هستند که از قسمت ران تا به پایین به یک اندازه دوخته میشوند.
- اگر فردی لاغر هستید، بهتر است که از شلوارهای اندامی استفاده کنید تا اضافی پارچهای که در شلوار وجود دارد، ظاهر بدی به پاهای شما ندهد.
- اگر چاق هستید، به شما توصیه میکنیم که شلوار دمپا گشاد بپوشید. این کار باعث میشود که تناسب میان پاهای شما و بالاتنه ایجاد شود.
زیپ یا دکمه
انتخاب زیپ و دکمه به سلیقه شما باز میگردد. اگر شلواری که میخواهید بخرید، از نظر شما، با دکمه زیباتر است، انواع شلوار دکمهدار را انتخاب کنید و در غیر این صورت میتوانید به جای مدلهای دکمهای شلوارهای زیپدار را انتخاب کنید. همه چیز به انتخاب شما و نوع شلواری که میخواهید بخرید، بستگی دارد.
پیلی شلوار مردانه
شلوارهایی که پیلیدار هستند، در هنگام پوشیدن و انجام کارهای روزانه راحتتر از شلوارهای راسته و بدون پیلی هستند. شلوارهای بدون چین، رسمیتر از شلوارهای چیندار هستند همچنین دقت داشته باشید که داشتن چین روی کمر، شما را کمی چاق و پرتر نشان میدهد.
جیبهای شلوار مردانه
یکی دیگر از نکاتی که هنگام خرید شلوار مردانه باید در نظر داشته باشید، جیبهای شلوار هستند. جیبهای شلوار باید بهگونهای طراحی شده باشند که اگر اشیاء موردنیاز خودتان را داخلش قراردادید، برآمدگی زنندهای ایجاد نکند. یکی از اصول خوشپوشی شلوار این است که هیچ برجستگی در جیبها مشاهده نشود. اگر میخواهید از فروشگاه شلوار خودتان را انتخاب کنید، وسایلی که معمولاً با خود دارید را در جیب قرار دهید و دوباره در آینه خودتان را نگاه کنید. اگر شلوار برجستگی نشان نداد انتخاب کنید. در غیر این صورت به دنبال شلوار دیگری باشد.
رنگ شلوار مردانه
خاکستری، سرمهای و مشکی از معمولترین رنگهای شلوار مردانه هستند. معمولاً، رنگ شلوار را با کت، پیراهن و ژاکت ست میکنند و رنگ تنها برای شلوار بیمعنی است. برای مثال میتوانید شلواری سرمهای یا خاکستری را با کت سرمهای و آبی روشن بپوشید. ما در مورد ترکیب رنگها مقالات زیادی داریم که میتوانید از آنها استفاده کنید.
دمپای شلوار مردانه
تصمیم شما برای تعیین اندازه قد شلوار میتواند تیپ و استایل شما را به طرز چشمگیری تغییر دهد. برخی از آقایان دوست دارند قد شلوار کوتاه باشد، مثل تام براون طراح مد آمریکایی. برخی هم طرفدار شلوار کلاسیک مردانه هستند و دوست دارند شلوار روی کفش قرار بگیرد، مثل تام فورد. شما هر مدلی را که دوست داشته باشید میتوانید انتخاب کنید فقط باید دقت داشته باشید که رابطه معکوسی بین بلندی و عرض شلوار مردانه وجود دارد.
شلوارهای کوتاه مردانه باید گشاد و آزاد باشند و شلوارهای بلند مردانه اسلیم و راسته. تا و شکست دمپای شلوار یا Break چیزی است که ارتباط زیادی با روند مد ندارد و بیشتر با توجه به سلیقه شخصی و فرم بدن انتخاب میشود. اگر دوست ندارید که دمپای شلوار با زمین برخورد داشته باشد، میتوانید کمی قد شلوار را بالاتر از ساق انتخاب کنید؛ اما در این مورد باید در انتخاب جوراب دقت کافی هم به خرج دهید.
دیدگاه شما
عجب شلوارهای خوشگلی
قیمت های مناسبی هم دارند
من قبل عید از این سایت شلوار زنانه خریدم .
خیلیی راضی بودم، حتی خریدم بالای ۲۰۰ شد کالای مجانی هم گرفتم 🙂
سلام دوست عزیز
خوشحال هستیم که تجربه خوبی از خریدتون داشتید
چی بپوشم همیشه سعی میکنه بهترین محصولات رو معرفی بکنه!
واقعا مقاله کامل و جامعی بود ممنونم از اینکه این مقاله را نوشتید و ممنون از پیشنهادات خریدتون