اجاره لباس عروس کار درستی است؟ آیا باید برای داشتن یک شب خاطره انگیز لباس عروس را خریداری کرد و یا اجاره آن نیز میتواند کافی باشد؟ در این مقاله به نکاتی برای اجاره لباس عروس میپردازیم که باید به آنها توجه کنید. با چی بپوشم همراه باشید.
نکاتی برای اجاره لباس عروس
۱- برخی از خانمها ترجیح میدهند لباس عروس خاص و تک باشد و فقط و فقط تن خودشان رفته یا اصلا برای آنها دوخته شده باشد. طبیعی است که برای این دسته از خانمها گزینه اجاره لباس عروس گزینه مناسبی نیست و بهتر است سراغ دوخت مدل دلخواه یا خرید آن بروند.
۲- لباس عروس (wedding dress) یادگاری ارزشمندی است، اما یادتان باشد که بعدها و در طول زندگی مشترک کاربرد چندانی ندارد. درواقع جز برای پوشیدن جلوی آینه و دوره کردن خاطرات شب عروسی، یا عکس انداختن با آن برای سالگرد عروسی، کار دیگری نمیتوانید با لباس عروس کنید مگر اینکه تصمیم بگیرید بعد از مراسم، آستین بالا بزنید و اقدام به اجاره لباس عروس کنید. پس اگر فضای مناسبی برای نگهداری لباس عروستان ندارید، بهتر است به جای خرید لباس به فکر اجاره یک دست لباس مناسب باشید. بهترین مکان برای پیدا کردن یک مزون لباس عروس است.
۳- یکی از اصلیترین دلایل برای اجاره لباس عروس ، صرفه جویی در هزینههاست. یادتان باشد که برای بعضی مدلها هزینه اجاره لباس عروس تفاوت زیادی با مبلغی که باید برای خرید بپردازید ندارد. اما در موارد دیگر به خصوص اگر لباس بیش از دو بار اجاره داده شده باشد، هزینه ای که باید برای یک بار تن کردن لباس بپردازید، پایینتر می آید.
۴- قبل از اجاره لباس عروس دقت کنید که همه نقاط لباس عروس سالم باشد، دکمهها و زیپها و … چرا که مطمئنا لباس عروسی که اجاره داده میشود بیش از یکبار پوشیده شده و مطمئنا اشکالاتی در آن خواهد بود. بنابراین چک کردن لباس را فراموش نکنید.
۵- وقتی برای اجاره لباس عروس وارد مزون می شوید، مطمئن باشید که شش دانگ حواس مزون دار به شماست. پس اول از همه قیمت مورد نظرتان را اعلام کنید و بگویید که بیش از یک حد مشخصی نمیتوانید برای اجاره لباس عروس بپردازید. به این ترتیب هم در وقت صرف جویی کنید و فقط مدلهایی را بینید که مناسب با بودجه شماست.
۶- در اغلب موارد هزینه شست و شو و خشکشویی لباس به هزینه ای که باید برای اجاره بپردازید، اضافه میشود. اگر از قبل سر این موضوع با مزون دار به توافق نرسیده باشید، ممکن است موقع پرداخت به مشکل برخورد کنید.
۷- وقتی مدل دلخواهتان را پیدا کردید، حتما در مورد سایر اجزای لباس از جمله تور عروس، دستکش، تاج، گل سر کیف، شنل و… نیز از مزون دار سوال کنید. در اغلب مزون ها، اکسسوری های جانبی لباس عروس، همراه خود لباس عروس نیست، بلکه با هزینه جداگانه اجاره داده می شود و اگرچه این مساله دست شما را برای انتخاب مدل اکسسوری باز تر می گذارد، اما به هر حال هزینه بر است و باید از قبل برایش برنامه ریزی کرده باشید.
۸- درست است که می خواهید لباس عروس اجاره کنید، اما معنی اش این نیست که دقیقا یک هفته مانده به عروسی برای این کار اقدام کنید چون به خصوص در ایام جشن و شادی و مناسبت های خاص تقاضا برای اجاره لباس عروس بالاست و اگر دیر بجنبید ممکن است همه لباسهای خوب رزرو شده باشند و مجبور شوید به یک مدل متوسط بسنده کنید. پس هرچه زودتر دست به کار شوید. اگر زود تر دست به کار شوید ممکن است لباس های بیشتری پیدا کنید.
۹- قرار است لباس عروس را خودتان تحویل بگیرید یا پیک آن را برایتان بیاورد؟ موقع بازگرداندن لباس چطور؟ هزینه خشکشویی بعد از استفاده از لباس به عهده شماست یا مزون؟ همه این سوالها و خیلی سوالات مشابه دیگر از جمله مواردی است که باید در قرارداد اجاره یا کرایه لباس عروس آمده باشد. اگر مزونی که انتخاب کردید فرم مشخصی برای کرایه لباس ندارد، این موارد را روی کاغذ بیاورید و هر دو طرف امضا کنید تا بعدا در عمل انجام شده قرار نگیرید.
۱۰- اگر مدلی که برای اجاره انتخاب کردید، باید قبل از تحویل به شما تغییراتی کند، مثل سینه یا حلقه آستینش تنگتر یا گشادتر شود، یا اگر کمر لباس مشکلی دارد و… حتما قبل از تحویل لباس نهایی، یکبار دیگر آن را پرو کنید تا مطمئن باشید که لباس را بدون عیب و نقص و بر طبق آنچه که از قبل توافق کردید تحویل میگیرید. پس دقت داشته باشید که پرو لباس عروس اهمیت زیادی دارد.
۱۱- بعضی از مزون دارها این امکان را به عروس خانمها میدهند که لباس نویی را با قیمت کمتر خریداری کرده و به اصطلاح لباس نو یا دست اول را شب عروسی بپوشند اما بعدا آن را به مزون برگردانند تا به دیگران اجاره داده شود. این هم یک انتخاب ایده آل برای آنهایی است که دوست دارند لباس عروسی شان اولین بار فقط تن خودشان رفته باشد.
مطالب مرتبط:
۱- لباس عروس پوشیده برای یک عروسی رویایی
دیدگاه شما
مرسی از همه در سایت خوب مد و لباس چی بپوشم