یکی از سوالایی که اکثرا واسه آقایون پیش میاد همینه که الان پیراهنم رو باید داخل شلوارم بذارم یا اینکه اجازه بدم روی شلوارم بیفته. خوب دونستن این به خیلی چیزا بستگی داره. تو این مقاله همراه ما باشید تا با هم این قوانین را مرور کنیم.
پیشنهاد ما این است که از هر 5 موقعیت شما تو 4 تاش پیراهنتون رو داخل شلوار بذارید، پس اهمیتش رو خودتون متوجه شدید. حالا کمی ریزتر بررسی می کنیم تا با اصول لباس پوشیدن آقایان بیشتر آشنا شوید.
1- چه نوع پیراهنی به تن کردید؟
برای داخل شلوار بودن ساخته شده یا نه؟
خیلی راحته که بفهمید لباستون مخصوص داخل شلوار دادن هست یا خیر، به قسمت پایینی اون که روی کمرتون قرار می گیره دقت کنید:
- اگه مثل تیشرت و پولوشرت کوتاه بود، پس برای روی شلوار قرار گرفتن ساخته شده.
- پیراهن های بلند چه در جلو و چه در پشت، اگه بلند باشن مخصوص داخل شلوار قرار گرفتن هستند.
اگه بخواهیم جمع بندی بکنیم باید موارد زیر را مد نظر قرار دهید:
لباس هایی که روی شلوار می افتند:
- تیشرت
- پولوشرت
- لباس های ورزشی
- پیراهن های دکمه دار آستین کوتاه
- آستین حلقه ای ها
- انواع مختلف تیشرت که تعدادشون کم هم نیست
حالا لباس هایی که داخل شلوار قرار میگیرند:
- پیراهن مردانه رسمی
- آستین بلندها
- پیراهن های کاری
- پیراهن های پشمی
2- آیا طراحی پیراهن تعیین کننده ی اینه که بره تو شلوار یا خیر؟
پیراهن هایی رو که می پوشید و از نظر سایز اندازه ی شما هستند و کمی هم کشی هستند که خودشون رو روی بدن شما نمی ندازن، فرقی نمی کنه که داخل شلوار بزاریدشون یا روی شلوار بیفتن.
- طول لباس: یه قانون سرانگشتی، اگه پیراهنتون از کمربند شما بالاتر قرار گرفت، بدونید که لباس شما جزو دسته ی کوتاه ها محسوب می شه. اگه اشتباه ازش استفاده کنید شکمتون رو به طرز فجیعی زشت نشون میده. اگه لباسی تا نزدیکی فاق شلوار شما اومده بود بدونید اون لباس بلنده. بین این دو اندازه رو اندازه ی متعادل می گن. برای بیشتر تیپ ها مدل کوتاه پیشنهاد میشه.
- قسمت کمر و سینه ی لباس: اکثر لباس های غیر رسمی کمرشون باریک تره و باید روی شلوار بیفتن. با این کار فرم کلی لباس حفظ میشه و بدن شما رو هم بدفرم نشون نمیده.
- سرشانه و آستین های لباس: همه می دونیم که لباس هایی که سرشونشون اندازه نباشه، رو بدن ما جالب نشون داده نمیشن. اگه آستین پیراهنتون از کمر شما پایین تر قرار گرفت اون لباس به شما بزرگه.
نکته ی مهمتر این که لباس های که قسمت پشت کمرشون بلندتر هست رو داخل شلوار قرار ندید.
3- به موقعیتی که در آن حضور دارید دقت کنید!
خیلی ساده است، هیچ وقت پیراهن هایی که روی شلوار می افتند رو تو مجالس رسمی نپوشید مگر اینکه اون لباس مخصوص این موقعیت و پوشیده شدن به صورت روی شلوار افتاده طراحی شده باشه. پیراهن های رسمی یعنی پیراهن هایی که داخل شلوار قرار می گیره، و خیلی ساده و تک رنگ هست.
پیراهن های رسمی کمی پیدا می کنید که کمرشون باریک باشه و مجبور بشید اونا رو داخل شلوارتون بذارید و از طرفی اکثرشون هم طوری هستند که سایز روشون نداره و به راحتی نمی شه تشخیص داد که سایز لباس small هست یا medium یا large. این قضیه می تونه تو انتخاب شما خیلی کمکتون کنه و مجبور بشید اون ها رو پرو کنید و بهترین اندازه و طرح رو انتخاب کنید.
مطالب مرتبط:
1- 5 روش تا زدن آستین پیراهن مردانه
دیدگاه شما