کفش های آکسفورد قدمتی دویست ساله دارند و تا 1940 جزو کفش های مردانه محسوب می شدند اما امروز این کفش ها به یکی از کفش های محبوب میان خانم ها تبدیل شده اند و به خاطر داشتن پاشنه کوتاه و بند کاربرد رسمی و راحتی دارند. امروزه بر خلاف دهه ها قبل کفش های آکسفورد از نظر مدل و رنگ متنوع تر شده اند اما چطور کفش آکسفورد زنانه مناسب بخریم؟ راهنمای خرید کفش آکسفورد زنانه را در این مطلب بخوانید.
تاریخچه کفش آکسفورد
کفش های مدل آکسفورد در شهر آکسفورد انگلستان به وجود آمدند که در ابتدا یک نوع بوت مردانه کوتاه بودند که که بند داشتند و دانشجویان دانشگاه آکسفورد در قرن نوزدهم آن ها را می پوشیدند. در سال 1906 میلادی A.G Spadling نوع جدید و مدرن تری از کفش های آکسفورد را طرحی و تولوید کرد که کاربرد ورزشی داشت که از چرم آهو تهیه می شد و بسیار راحت تر از مدل های قبلی بود. اما چند دهه طول کشید تا این کفش ها به دنیای مد زنانه هم راه پیدا کنند.
جنس کفش آکسفورد
کفش های آکسفورد ساخته شده از چرم چند تکه هستند که در جلو سوراخ هایی دارد و با بند بسته می شود. معمولا کفش های کتانی را نیز در دسته اکسفورد طبقه بندی می کنند. انواع زنانه کفش آکسفورد مدل های پاشنه بلند نیز دارد. جنس رویه کفش آکسفورد از چرم گوساله، جیر، چرم مصنوعی و یا مخمل است و کفی و پاشنه آن از لاستیک، چرم یا ترکیبی از این دو تهیه می شود.
چطور کفش آکسفورد بپوشیم؟
کفش های آکسفورد در دهه های مختلف محبوب و یا فراموش شده اند اما همیشه جای خود را در کمد لباس های زنانه حفظ کرده اند. کفش های آکسفورد زنانه به دو دسته کلی رسمی و راحتی تقسیم می شوند. مدل های رسمی با لباس های با استایل مردانه تر مثل شلوار پارچه ای و لباس اداری هماهنگ می شوند. مدل های راحتی مدام در حال تغییرند و می توان آن ها را با لباس های ساده و راحت روزمره مثل شلوار جین پوشید.
مراقبت از کفش اکسفورد
برای مراقبت از رویه کفش واکس زدن آن ضروری است. استفاده از اسپری های ضد آب قبل از استفاده نیز توصیه می شود. برای مراقبت از داخل کفش از قالب در داخل ان استفاده کنید تا فرم خود را از دست ندهد. برای مراقبت از کفی و پاشنه از راه رفتن روی سطوح داغ مثل آسفالت خودداری کنید و کف کفش ها را تمیز نگه دارید.
مطالب مرتبط:
دیدگاه شما