نازنین کاظمی در
756

پیلینگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟ ساده‌ترین راه رهایی از پوست مُرده!

پیلینگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟ ساده‌ترین راه رهایی از پوست مُرده!

تمامی افراد آرزوی داشتن پوستی زیبا، سالم و شاداب دارند و به همین دلیل برای جوانی و زیبایی پوست خود از روش‌های مراقبتی بسیاری استفاده می‌کنند. به طور کلی روزانه پوست ما در معرض آسیب‌های بسیاری مانند آلودگی، اشعه نور خورشید، آسیب‌های ناشی از مواد و محصولات آرایشی و بهداشتی و غیره است و به همین دلیل ما باید به خوبی از پوست خود مراقبت کنیم تا علاوه بر جلوگیری از آسیب دیدگی پوست، از روند پیری آن نیز جلوگیری کنیم. یکی از روش‌های مراقبتی و زیبایی پیلینگ صورت است و ما در این مطلب می‌خواهیم به شما بگویم که پیلینگ چیست و چه کاربردی دارد؛ بنابراین تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا این روش مراقبت پوستی را به شما توضیح دهیم.

پیلینگ چیست؟

پیلینگ چیست؟

همان‌طور که در قسمت بالا نیز اشاره کردیم، پیلینگ یک نوع روش زیبایی پوست و یک نوع لایه برداری به حساب می‌آید. پیلینگ صورت یا همان facial peeling در واقع یک نوع فیشیال صورت است و در این روش‌های سلول‌های آسیب دیده و مرده پوست از روی آن برداشته شده و این مورد باعث می‌شود که سلول‌های پوستی تحریک شوند و مقدار کلاژن و الاستین بیشتری تولید کنند که در این حالت لایه جدید و سالم روی پوست را می‌گیرد که شفاف‌تر و زیباتر است.

جالب است بدانید که روش مراقبتی و زیبایی پیلینگ پوست مختص صورت نیست و شما می‌توانید در قسمت‌های مختلف بدن از این روش استفاده کنید؛ برای مثال بسیاری از افراد برای پوست دست، سینه و گردن خود از روش پیلینگ استفاده می‌کنند؛ به این دلیل که روش پیلینگ، روش بسیار کم خطری است و می‌تواند در مدت زمان بسیار کوتاه پوست شما را زیبا، شفاف و سالم کند و همه آسیب‌های آن را از بین ببرد. در ادامه دیگر مزایا و کاربردهای پیلینگ پوست را به شما می‌گوییم تا با این روش مراقبتی بیشتر آشنا شوید.

پیلینگ چیست؟

پیلینگ چه کاربردی دارد؟

امروزه بسیاری از افراد برای لایه برداری و از بین بردن آسیب دیدگی‌های پوست خود از روش پیلینگ استفاده می‌کنند؛ حتی بسیاری از افراد برای جوانی و از بین بردن چین و چروک پوست صورت خود نیز روش پیلینگ را به کار می‌برند؛ زیرا در این روش پوست شما لایه برداری می‌شود و به همین دلیل خطوط سطحی و عمیق پوست شما از بین خواهد رفت. در روش پیلینگ جای زخم‌های سطحی از بین می‌رود. البته باید دقت داشته باشید که اگر زخم باز بر روی پوست خود دارید، به هیچ عنوان نباید از این روش استفاده کنید. با استفاده از روش پیلینگ تمامی لکه‌های ناشی از ایجاد جوش و لکه‌های قهوه‌ای و کک و مک‌ها به طور کامل از بین خواهند رفت.

از بین رفتن انواع لک کمی سخت‌تر بوده و شما برای نابودی تمامی لکه‌های روی صورت خود، باید چندین جلسه پلینگ انجام دهید. از دیگر مزایای پیلینگ می‌توان به ایجاد نرمی، لطافت، زیبایی، جوانی، شادابی، طراوت، از بین بردن التهابات و قرمزی پوست، از بین بردن حساسیت، خارش و غیره از روی پوست اشاره کرد و به همین دلیل اکثر افراد می‌توانند برای از بین بردن مشکلات پوستی خود از روش پیلینگ پوست استفاده کنند؛ زیرا بسیاری از بیماری‌ها و آسیب‌های پوستی را از بین خواهد برد.

مزایا و معایب روش پیلینگ پوست چیست؟

تمامی روش‌های زیبایی پوست دارای مزایا و معایبی هستند که شما باید با تمامی آن‌ها آشنا باشید تا بتوانید به خوبی از پوست خود مراقبت کنید. پیلینگ پوست با وجود مزایای بسیاری که دارد، ممکن است برای برخی افراد معایبی نیز داشته باشد؛ برای مثال پیلینگ یک روش بسیار سریع برای از بین بردن آسیب‌های پوستی و زیبایی پوست است و به دلیل لایه برداری پوست، ممکن است تا چند روز پوست شما را قرمز و متورم کند که البته جای نگرانی نیست.

پیلینگ چیست؟

قرمزی‌ها و یا جای زخم‌های ناشی از انجام پیلینگ خیلی زود از بین خواهند رفت. پوست برخی افراد ممکن است به لایه برداری واکنش نشان دهد و دچار سوزش و خارش شود. اما این مشکل هم بعد از چند روز به طور کامل از بین می‌رود و فقط کافی است از کرم‌های ضد التهاب و خارش استفاده کنید.

در روش پیلینگ از چه موادی استفاده می‌شود؟

  • اسید لاکتیک
  • آلفا هیدروکسی اسید
  • پلی فنل‌ها
  • ویتامین سی
  • اسید سالیسیلیک
  • رزورسینول اگزالاتی

پیلینگ چیست؟

چه مدت زمان می‌برد تا پیلینگ بهبود یابد؟

به طور کلی در روش پیلینگ، دوره‌ی نقاهت وجود ندارد اما شما باید بعد از پیلینگ پوست، از پوست خود به خوبی مراقبت کنید تا التهابات و قرمزی‌های ناشی از پیلینگ پوست زودتر از بین رود. کسانی که پیلینگ پوست سطحی انجام داده‌اند، ممکن است تا 3 روز التهاب داشته باشند اما این التهاب در پوست افرادی که پیلینگ عمیق انجام داده‌اند ممکن است تا 1 هفته وجود داشته باشید.

کلام آخر

در این مطلب به شما گفتیم که پیلینگ چیست و چه کاربردی دارد؟ در همین راستا راجع به این روش به طور کامل توضیحاتی به شما ارائه دادیم و شما را با کاربردها و مزایا و معایب این روش به طور کامل آشنا کردیم.

mobile_sticky_top ad banner


دیدگاه شما

گیسو در تاریخ 30 نوامبر 2022

واقعا خسته نباشید الان تو خونه ما اسید لاکتیک و بقیه مواد رو چطوری تو خانه تهیه کنیم ؟



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :