chadmin در
0

تاریخچه و نحوه پیدایش عینک آفتابی

تاریخچه و نحوه پیدایش عینک آفتابی

تقریبا بشر همواره نسبت به اتفاقاتی که در اطرافش به وقوع می پیوسته کنجکاو بوده است. مشاهده خورشید را شاید به توان به عنوان سر منشا ساخت عینک آفتابی دانست. البته پیش از استفاده از آن از وسایلی مانند فیلم های رادیولوژی برای این منظور استفاده می کرده است.  نوشته های تاریخی نشان می دهد اولین فردی که از عینک آفتابی استفاده نموده، امپراتور روم، نرو بوده است. تاریخچه و نحوه پیدایش عینک آفتابی عنوان مقاله ای است که کارشناسان چی بپوشم در ادامه به آن خواهد پرداخت.

 نرو امپراتور روم تنها کسی نبوده است که در دوران باستان از عینک آفتابی استفاده می کرده، در چین نیز افراد از کوارتز دودی به عنوان سدی برای جلوگیری از رسیدن نور مستقیم خورشید به چشم هایشان استفاده می کرده اند.

در سال 1752 میلادی به نام James Ayscough  تحقیقاتی را بر روی لنزهای رنگی و قرار دادن آن ها بر روی فریم عینک انجام داد. تحقیقات وی نشان داد که رنگ های آبی و سبز تاثیر منفی ای در تشخیص اشیا و بینایی افراد ندارد.  و بهترین رنگی است که می توان از آن به عنوان شیشه عینک آفتابی استفاده کرد.

هنگامی که در قرن بیستم بیماری محک سفلیس در میان جامعه فراگیر شد، بسیاری از پزشکان به بیماران خود توصیه نمودند که از عینک هایی استفاده کنند که شیشه های آنان قهوه ای است چرا که مبتلایان به بیماری سفلیس در برابر نور خورشید بسیار حساس بودند. و به مرور استفاده از عینک آفتابی در میان مردم رواج پیدا نمود.

همچنین در سال های 1900 میلادی استفاده از عینک آفتابی در میان آمریکاییان رواج زیادی پیدا کرد. و در این سال ها هنرپیشگان برای اینکه در اماکن عمومی شناخته نشوند از عینک آفتابی استفاده نمودند.  علاقه عمومی نسبت به پوشیدن عینک آفتابی تا جایی ادامه یافت که در سال 1938 تعداد 20 میلیون عینک آفتابی در آمریکا به فروش رسید که در نوع بسیار جالب توجه بود.  و Sam Foster به عنوان بزرگترین تولید کننده عینک های آفتابی شناخته می شد. همچنین عینک های پولارایز در سال 1936 توسط  Edwin H. Land اختراع گردید.

منبع: gentlemansgazette

مطالب مرتبط:

1- راهکارهای عملی برای پیدا کردن عینک آفتابی مناسب

2- سه گام ساده تا تمیز کردن شیشه عینک آفتابی

3- انتخاب عینک آفتابی با توجه به فرم صورت

وب‌گردی
    

    دیدگاه شما

    

    ارسال دیدگاه

    نام :

    پست الکترونیکی :