کریستوفر بیلی Christopher Bailey نیرومحرکهای که در پشت نام برند موفق باربری قرار دارد، در سال ۱۹۷۱ در یورکشایر متولد شد. هنگامیکه شعار قدیمی بربری با عنوان پرورسام (همان لوگو شوالیه سوار بر اسب) به معنی حرکت بهسوی جلو بهطورجدی مطرح میشود، بیلی برند بربری را به یک سطح کاملاً جدیدی رساند که همراه بود با فروشگاههایی تقریباً در هر گوشهای از جهان که نهتنها به تولید لباس بلکه خط تولید لوازمآرایشی، کفش و عینک نیز پرداخت. همراه «چی بپوشم» باشید تا با سیر موفقیت این طراح برتر مد بیشتر آشنا شوید.
کریستوفر بیلی فارغالتحصیل دانشگاه وست مینستر در سال ۱۹۹۰ و کالج سلطنتی هنر و دارای مدرک کارشناسی ارشد در سال ۲۰۰۴، کار خود را با استخدام در برند دونا کاران بهعنوان طراح در سال ۱۹۹۴ آغاز کرد. او بعدها بهعنوان طراح ارشد لباس بانوان برند گوچی در کنار برند تام فورد از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱ تبدیل شد. در سال ۲۰۰۱، بربری پیشنهاد سمت مدیر خلاق را در جایگزینی روبرتو مانیجتی به او داد که بیلی آن را با خوشحالی پذیرفت.
او خیلی زود کار بر روی خط تولید پرورسام جدید و اولین مجموعه طرحهای بیلی برای بربری را شروع کرد. سال بعد، کار سختکوشانه او به رسمیت شناخته شد و بیلی بهعنوان مرد سال GQ برای استعداد نوظهور در طراحی لباس مردانه شناخته شد. تا آن زمان یعنی سپتامبر ۲۰۰۵؛ بیلی قلمرو خود را درزمینهی صنعت مد مشخص ساخت و جایزه مرد سال GQ را در لندن برنده شد. ماه بعد، مجله فوربز بیلی را بهعنوان یکی از ده نفر تأثیرگذار در دنیای مد معرفی کرد. او سال ۲۰۰۵ را با جایزه طراح سال از الکساندرا شولمن در جشنواره جوایز مد بریتانیا به پایان رسانید.
بیلی در سال ۲۰۰۶ در دانشگاه وست مینستر شروع به تحصیل کرد، دانشگاه محل تحصیل بیلی به او دکترای افتخاری طراحی را اعطا کرد. سپس در اکتبر ۲۰۰۷، بیلی جایگاهی را در بین یکی از پنج طراح بانفوذ لندن به دست آورد. در نوامبر، او جایزه بامبی مد در آلمان و همچنین جایزه طراح سال مد بریتانیا را برنده شد. درعینحال بیلی بنیاد بربری را در کنار سازمان رفاهی آنجلا آرندتز که جوانان با ذهن خلاق را حمایت میکند، راهاندازی کرد. برای بار دیگر بیلی در پایان سال، جایزه طراح سال را در جشنواره مد بریتانیا برنده شد.
در ماه نوامبر سال ۲۰۰۹، بیلی بهعنوان مدیر اصلی اجرایی برند بربری شناخته شد. بعد از آن در ماه دسامبر، انجمن فلسفی کالج ترینتی در دوبلین، بیلی را بهعنوان یکی از اعضای افتخاری خود معرفی کرد. ملکه الیزابت دوم، بیلی را بهپاس تعهد و مشارکت برجسته خود در صنعت مد به عضویت انجمن بریتانیا درآورد. بیلی برنده جایزه بینالمللی CFDA در سال ۲۰۱۰ شد که توسط دونا کاران، رئیس سابق او، به او اهدا شد. تقریباً در همان زمان، بیلی با مجله ووگ درباره خط تولید لوازم آرایش جدید بربری وارد گفتگو شد. او در دسامبر ۲۰۱۰ توسط شورای مد بریتانیا جایزه نوآوری دیجیتال را به دست آورد. این افتخار تنها مخصوص به برندهایی است که در رسانههای دیجیتال و اجتماعی موفقیتآمیز هستند.
پکن میزبان یکی از نمایشهای مد هولوگرافیک بیلی در سال ۲۰۱۱ بود که در آن تنها شش مدل واقعی همراه با مدلهای پردازششده دیجیتالی لباسها را به نمایش گذاشتند. دانشگاه شفیلد هالام سومین مدرک دکترای افتخاری خود را در همان سال به بیلی اعطا کرد.
براساس اعلامیهای که در ۳۱ اکتبر ۲۰۱۷ توسط برند بربری منتشر شد، کریستوفر بیلی در مارس ۲۰۱۸ از حضور در این برند استعفا داد و در ماه دسامبر از برند بربری جدا خواهد شد.
مطالب مرتبط:
۱- کارولینا هررا دیگر برای برندش طراحی نخواهد کرد!
۲- تاریخچه برند بربری، مشهورترین تولید کننده پارچه های شطرنجی
۳- تاریخچه استی لودر یکی از بزرگترین برندهای لوازم آرایشی دنیا
دیدگاه شما
ایول پارچه های بربری این درست کرده بوده پس
خیر طرح پارچه های بربری قدمتی طولانی دارد ….