سوگل پورمهرام در
0

نکاتی که برای خرید کفش کودک باید بدانیم

نکاتی که برای خرید کفش کودک باید بدانیم

انتخاب یک کفش بچه گانه مناسب برای اولین سال‌های زندگی و رشد یک کودک، امر بسیار مهمی است. به همین دلیل، تصمیم گرفتیم تا در مقاله امروز، شما را با نحوه انتخاب و خرید مناسب‌ترین کفش کودک آشنا کنیم. با چی بپوشم همراه باشید!

 

انتخاب مواد سازنده مناسب برای کفش کودک

زمانی که بچه‌ها کم کم یاد می‌گیرند بدون کمک ما راه بروند، دیگر چیزی نمی‌تواند جلوی آن‌ها را بگیرد! راه رفتن با پای برهنه به کودک شما کمک می‌کند تا قدرت خود را افزایش بدهد، عضلاتش را بهبود ببخشد، و به انگشتان پاهایش تمرین بدهد تا به درستی حرکت کنند. اما زمانی که کودک خود را به بیرون از خانه می‌برید، باید از پاهای او به خوبی محافظت کنید تا صدمه نبینند.

 

کفش بچه گانه جنس پارچه نخی و یا چرم لطیف

این مواد، موادی بسیار منعطف هستند و علاوه بر این، باعث می‌شوند که پای کودک شما بتواند در کفش نفس بکشد! فقط یادتان باشد که در هنگام خرید، حتما اطمینان حاصل کنید که کفش مورد نظرتان از مواد سبک و با کیفیتی تهیه شده باشد. بدین ترتیب کودک شما با پوشیدن آن، کاملا احساس راحتی می‌کند.

انتخاب مواد سازنده مناسب برای کفش کودک

کفش کودک با کف لاستیکی

کفشی که کف لاستیکی دارد، کشش و یا اصطکاکی که کودک شما در هنگام راه رفتن و یا چهار دست و پا حرکت کردن بر روی زمین خانه و یا آسفالت خیابان به آن نیاز دارد را برای او تامین می‌کند. اگر کف لاستیکی کفش مورد نظر شما برجستگی هم داشته باشد که بهتر است؛ چون بدین ترتیب، میزان انعطاف‌پذیری کفش افزایش می‌یابد و علاوه بر این، کودک شما در هنگام راه رفتن لیز نمی‌خورد.

کفش کودک با کف لاستیکی

انعطاف‌پذیری کفش بچگانه

یادتان باشد که در هنگام خرید، حتما کفش مورد نظر خود را خم کنید. اگر این کفش به راحتی از وسط خم شد، به این معناست که به اندازه کافی انعطاف‌پذیر است و باعث می‌شود که ماهیچه پاهای کودک شما به شکل مناسبی رشد کنند. به هیچ وجه یک کفش چرمی سفت و سخت و یا کفشی که از الیاف مصنوعی تهیه شده است برای کودک خود انتخاب نکنید؛ چون این مدل کفش‌ها حرکات پاهای کودک شما را در هنگام راه رفتن و چهار دست و پا حرکت کردن محدود می‌کنند و در نتیجه، کودک با پوشیدن آن‌ها اصلا احساس راحتی نمی‌کند.

انعطاف‌پذیری کفش بچگانه

بافت درون کفش کودک را بررسی کنید

بهتر است که در هنگام خرید کفش برای کودک خود، حتما بافت درون کفش مورد نظر را نیز به خوبی مورد بررسی قرار بدهید. تودوزی این کفش نباید باعث اذیت و آزار پاهای کودک شما بشود. بلکه باید از جنس پارچه و بسیار نرم باشد. بدین ترتیب کودک شما با پوشیدن این کفش بیش از حد احساس گرما نمی‌کند.

بافت درون کفش کودک را بررسی کنید

کفش چسبی برای کودک خود انتخاب کنید

مسلما استفاده از یک کفش چسبی نسبت به یک کفش بنددار، برای کودک شما کار بسیار راحت‌تری است. این مدل کفش به او کمک می‌کند تا کم کم یاد بگیرد که خودش لباس بپوشد. علاوه بر این، تسمه‌های چسبی به این راحتی باز نمی‌شوند و در نتیجه، خیالتان راحت می‌شود که کفش‌های کودکتان از پاهایش جدا نخواهد شد؛ حتی اگر زیاد حرکت و کند و به این طرف و آن طرف برود.

کفش چسبی برای کودک خود انتخاب کنید

مدل مناسب کفش بچه گانه 

کفش اسنیکرز بچه گانه برای استفاده روزمره

کفش اسنیکرز یا همان کفش کتانی، شکل پاهای کودک شما را به خود می‌گیرد، به این دلیل که از پارچه برزنت و چرم لطیف و انعطاف‌پذیری تهیه شده است. در ضمن، کودک شما می‌تواند این کفش‌های نرم را در یک موقعیت غیر رسمی هم بپوشد. و مهم‌تر از همه، این مدل کفش علاوه بر اینکه از پاهای کودک شما به خوبی محافظت می‌کند، باعث می‌شود که ماهیچه‌های پاهای او نیز به شکل مناسبی رشد کنند و تکامل یابند.

کفش اسنیکرز بچه گانه برای استفاده روزمره

برای پاییز و زمستان، یک چکمه مناسب تهیه کنید

در طول فصل پاییز و زمستان، بهترین مدل کفش برای کودک شما یک چکمه تا بالای قوزک پا است؛ چون این مدل کفش به مفاصل پای کودک اجازه می‌دهد تا به شکل طبیعی خم بشوند و حرکت بکنند. بهتر است که برای روزهای برفی و بارانی نیز برای کودک خود کفشی تهیه کنید، که از مواد ضد آب تهیه شده باشد.

با این حال، یادتان باشد که کودک شما نباید هر روز چکمه بپوشد؛ چون پاهای او هنوز در حال رشد هستند و یک چکمه ممکن است برای کودک در حرکت کردن محدودیت‌هایی ایجاد کنید.

برای پاییز و زمستان، یک چکمه مناسب تهیه کنید

انتخاب صندل مناسب برای کودک

کفش صندل هیچگونه از پاهای کودک شما محافظت نمی‌کند. به همین دلیل برای پوشیدن در فضای بیرون از خانه اصلا مناسب نیست و ممکن است که باعث صدمه رسیدن به انگشتان و قسمتی از پاهای کودک بشود. اما زمانی که کودک شما در حال بازی کردن در فضای درون خانه است، می‌تواند از یک صندل استفاده کند. یادتان باشد که بهتر است به جای یک صندل جلو باز، یک صندل جلو بسته برای او تهیه کنید؛ چون این مدل صندل تا حدی از انگشتان کودکتان محافظت می‌کند.

انتخاب صندل مناسب برای کودک

به هیچ وجه برای کودک خود کفش پاشنه‌دار تهیه نکنید!

یک کفش تخت که پاهای کودک شما را قادر می‌سازد تا به طور طبیعی و معمول بر روی زمین قرار بگیرند، در این مرحله از رشد برای او مناسبتر است؛ چون هم استحکام بیشتری دارد و هم تکیه‌گاه بهتری برای پاهای کودک است. کفش‌هایی که پاشنه دارند، بیشتر برای کودکانی مناسب هستند که کمی بزرگتر شده‌اند، پاهایشان بیشتر رشد کرده، و قویتر شده‌اند.

به هیچ وجه برای کودک خود کفش پاشنه‌دار تهیه نکنید!

اندازه‌گیری پا برای انتخاب سایز مناسب کفش بچه گانه

پاهای کودک خود را به به طور دقیق اندازه بگیرید

در مرحله اول باید پاهای کودک خود را به طور دقیق اندازه بگیرید. برای این کار می‌توانید از یک دستگاه اندازه‌گیری پا (برند کلارکس این دستگاه را دارد) استفاده کنید و یا نمودار اندازه‌گیری پا را از اینترنت دانلود کنید.  ابتدا پای کودک خود را بر روی این نمودار، و در کنار خط منحنی کشیده شده در پایین نمودار قرار بدهید (هر پا بر روی یک نقشه). از کودک خود بخواهید که بی‌حرکت بایستد تا انگشتان پای او آرام و بی‌حرکت بر روی نمودار قرار بگیرند.

سپس فاصله بین بلندترین انگشت پای کودک تا پاشنه پای او را اندازه بگیرید؛ به عنوان مثال، اگر بلندترین انگشت پای کودک شما بر روی عدد ۴ قرار گرفته باشد، سایز پای او ۱۸ است. اگر انجام دادن این کار برایتان مقدور نیست، می‌توانید به مغازه‌های کفش فروشی‌ای مراجعه کنید که به طور تخصصی کفش کودک می‌فروشند. معمولا در این مغازه‌ها یک فرد حرفه‌ای حضور دارد که می‌تواند با استفاده از روش‌های تخصصی، سایز پای کودک شما را به طور دقیق اندازه بگیرد.

پاهای کودک خود را به به طور دقیق اندازه بگیرید

امتحان کردن کفش با جوراب

یادتان باشد که کودک معمولا هیچ کفشی را بدون جوراب نمی‌پوشد. به همین دلیل، بهتر است که در هنگام خرید کفش حتما جوراب پایش کنید تا سایز کفشی که انتخاب می‌کنید دقیقا متناسب با پای او باشد و پاهایش را اذیت نکند.

کفش بچه گانه : نکات مهمی که برای خرید کفش کودک باید بدانیم

فاصله بین تاندون آشیل کودک و پشت کفش مورد نظر را اندازه بگیرید

با انجام دادن این کار می‌توانید متوجه بشوید که کفش مورد نظر برای پای کودکتان خیلی تنگ است و یا خیلی گشاد. اگر این فصله خیلی زیاد باشد، کفش برای پای کودک شما خیلی بزرگ است. همین مسئله ممکن است که در هنگام راه رفتن و حرکت کردن، باعث شود کفش از پای کودک خارج شده و در نتیجه او زمین بخورد. باالعکس اگر این فاصله خیلی کم باشد، به این معناست که کفش بچه گانه برای پای کودک شما خیلی تنگ است. در این حالت کفش به پای کودک شما فشار وارد می‌کند و باعث می‌شود که پاهایش درد بگیرند و یا تاول بزنند.

فاصله بین تاندون آشیل کودک و پشت کفش مورد نظر را اندازه بگیرید

راحت بودی پای کودک درون کفش

در هنگام خرید کفش بچه گانه مورد نظر، به آرامی قسمت جلوی آن را فشار بدهید. گاهی اوقات ممکن است که کودک انگشتان پای خود را در کفش جمع کند، پس حتما قبل از فشار دادن مطمئن شوید که انگشتان او صاف هستند. ایده‌آل‌ترین فاصله بین کفش و انگشتان پا بین ۱ سانتی‌متر تا ۱٫۲۷ سانتی‌متر است؛ و این در حالتی است که کودک شما جوراب به پا داشته باشد.

راحت بودی پای کودک درون کفش

پنجه کفش خیلی باریک یا پهن نباشد

بهترین راه برای اینکه متوجه بشوید کفش بچه گانه مورد نظر برای پای کودکتان تنگ است و یا گشاد، این است که زبانه کفش، بندها و یا تسمه‌های چسبی آن را در حالتی که بسته هستند، به خوبی بررسی کنید. این قسمت‌ها حتما باید با یکدیگر موازی باشند. اگر بین آن‌ها فضای بسیار زیادی وجود داشته باشد، به این معناست که کفش مورد نظر برای پای کودک شما خیلی تنگ است. اگر قسمت زیادی از آن‌ها بر روی هم قرار گرفته باشند، به این معناست که کفش مورد نظر برای پای کودک شما خیلی گشاد است.

پنجه کفش خیلی باریک یا پهن نباشد

از کودک سوال بپرسید

اگر کودک شما به سنی رسیده است که می‌تواند راه برود، از او درخواست کنید که بلند شود و با کفش‌های مورد نظر کمی راه برود. همچنین می‌توانید به کودک خود کمک کنید که با این کفش‌ها راه برود. سپس از او بپرسید که با پوشیدن این کفش‌ها چه حسی دارد. آیا احساس راحتی می‌کند یا کفش‌های مورد نظر پای او را اذیت می‌کنند.

 

مطالب مرتبط:



دیدگاه شما

اذرولذ در تاریخ 25 اکتبر 2021

خبزوبرذخلیحئ۸



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :