اغلب خانمها هنگام انتخاب کفش، بیشتر به زیبایی رنگ و طرح آن دقت میکنند تا به استاندارد بودن آن. اگر این مساله در دراز مدت ادامه یابد باعث به خطر افتادن سلامتی آنها میشود. به عنوان مثال، اگر چه پوشیدن کفشهای پاشنه بلند در بسیاری مواقع باعق افزایش اعتماد به نفس در خانمها میشود اما آنچه در وهله اول باید مدنظر قرار بگیرد نوع استفادهای است که از آن کفش میشود. به طور کلی زنان ده برابر بیشتر از مردان از درد پاهایشان شکایت دارند و دلیل آن پوشیدن کفشهای پاشنه بلندی است که پنجه آنها تیز و به انگشتان پاهایشان فشار میآورند. نکات کلی انتخاب کفش برای خانمها را در این مقاله بخوانید.
بنابراین هر فصل، مکان، فعالیت و هر شرایطی کفش مناسب خودش را می طلبد که می توانید با توجه به نکاتی که چی بپوشم در زیر به آن ها اشاره کرده است دست پیدا کنید.
نکات کلی انتخاب کفش برای خانمها
- کفشهای سنگین ضمن اینکه باعث خستگی پاها می شوند گاهی آنها را زخمی میکند. بنابراین وزن کفش انتخابی شما باید مناسب باشد.
- پاشنههای خیلی بلند تعادل شما را از بین می برد. کفشهای پاشنه بلند و بدون پاشنه، هر کدام اختلالاتی در راه رفتن ایجاد کرده و گاهی باعث خستگی زودرس و فشار بر ستون فقرات و زانوها میشوند. البته منظور از پاشنه، چیزی نیست که شما به صورت جداگانه آن را ببینید ممکن است کفش در قسمت پاشنه از داخل بلند بوده و پاشنه داشته باشد، ولی سطح بیرونی کف آن صاف باشد.
- کفشهای پاشنه تخت، چون حالت ضربه گیری در پاشنه ندارند، هنگام راه رفتن باعث درد در ناحیه پاشنه میشوند، پس باید پاشنه وجود داشته باشد، اما کفشهای پاشنه بلند هم، به طریق دیگری سبب آزار و درد پا میشوند. بنابراین انتخاب یک کفش با پاشنه استاندارد بسیار حیاتی است.
- هیچ گاه جهت استفاده روزانه کفشی نپوشید که پاشنهاش بلندتر از سه سانت باشد زیرا هر چه پاشنه کفش بلندتر باشد، فشار وارده بر کف پا، بیشتر میشود. کم کم این فشار به جلوی پا، میخچه، تاول، خمیدگی انگشتان، دردهای مزمن کمر، دردهای مفصل، زانو و پاشنه پا و خستگس زودرس، پیامد مستقیم استفاده از چنین کفشهایی است.
- پوشیدن کفشهای بزرگتر از سایز خطر زمین خوردن شما را افزایش میدهد و به دلیل سر خوردن پاها به سمت جلوی کفش باعث تحمل درد در ناخن های پاهایتان میشود لذا در انتخاب آن دقت کنید.
- از انتخاب کفشهای سایز کوچکتر که نوع راه رفتن شما را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث آزارتان میگردد، خودداری کنید.
- کفشهای پاشنه بلند را برای پیاده روی و یا برای پیمودن مسافت های طولانی استفاده نکنید.
- با شروع تابستان و گرم شدن هوا، انواع دیگری از کفش ها موسوم به کفش های کالج یا صندل وارد بازار میشوند. این کفش ها نسبتا باز بوده و امکان تبادل هوا میان بیرون و درون کفش را فراهم آورده و باعث میشوند که گرما در کفش ایجاد نشود اما همین کفشها هم استانداردهای خاص خودشان را دارند که میبایست به آنها توجه شود.
- پا در هنگام حرکت باید در یک حالت ثابتی باقی بماند. در کفشهایی که پشت باز هستند، هنگام حرکت، یک انرژی صرف بیرون نیافتادن پا میشود و باعث خستگی بی مورد آنها میشوند.
- بعضی از صندلهای ظریف زنانه یک بند نازک در قسمت عقب دارند. بندهای نازک به علت قطر کم، فشار بیشتری را روی یک نقطه از پا وارد میکنند و باعث آزار آن میشوند. پوشیدن این کفشها در دراز مدت، باعث التهاب آشیل پا می شود که بسیار دردناک و آزار دهنده است.
- اگر قصد پیاده رویهای بیش از ۲۰ دقیقه را دارید، به هیچ وجه صندل نپوشید و سعی کنید از کفش های استاندارد دیگر استفاده کنید.
- بهترین ساعت برای خرید کفش عصر و غروب می باشد؛ زیرا در این ساعات پاهایتان به بزرگترین سایز خود میرسند.
- برای امتحان کردن کفش بر روی سطح صاف مانند سرامیک و سنگ راه بروید.
- کفش را که برای امتحان به پا کرده اید به مدت ۲ دقیقه در پای خود نگه دارید.
- آخرین نکته از نکات کلی انتخاب کفش برای خانمها زمانیکه کفش را به پا کرده اید به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زانوی خود را خم و بدنتان را پایین ببرید. این فشار باعث می شود جاهایی از کفش که قرار است پاهایتان را بزنند مشخص شوند.
مطالب مرتبط:
۱- تاثیر کفش پاشنه بلند بر روی زانو
۲- انتخاب کفش با توجه به اندام
دیدگاه شما
عالی بود ممنون