رنگ ها قطعا یکی از مهم ترین (اگر مهم ترین نباشند) عناصر لباس های ما هستند. زیبایی و زشتی یک استایل به شدت تحت تاثیر رنگ بندی آن است. قبلا در مطالب مختلف آموخته اید که چه رنگ هایی به پوست شما می آید و چه رنگ هایی نمی آید. اما آیا می دانید چه رنگ هایی را باید با هم بپوشید؟ چطور می شود که یک رنگ در کنار یک رنگ جادویی جلوه می کند و در کنا ر رنگ دیگر می میرد؟ با چند اصل ساده علمی می توان قوانین رنگ بندی لباس ها را توضیح داد که به آن ها اصول رنگ بندی لباس ها می گویند. این مطلب را بخوانید تا این اصول و قوانین را فرا بگیرید و هر روز در لباس های خود پیاده کنید.
علم رنگ ها
نیوتن علاوه بر کشف قوانین حرکت بدون آن که بداند خدمت بزرگی هم به مد کرد اون با شکستن نور به طیف های آن، چرخ رنگ را کشف کرد و به جهان معرفی کرد. بعد ها این چرخ رنگ با رنگ های میانی و تن های سرد تر و گرم تر کامل شد و امروز شما می توانید قوانین رنگ بندی درست را از آن استخراج کنید و زیبا و خوش استیل شوید.
تک رنگ
تن های مختلف تیره و روشن از یک رنگ در کنار هم ترکیب زیبایی می آفریند. توصیه می شود رنگ های تیره تر را برای قسمت هایی از بدن که می خواهید لاغر تر به نظر برسند انتخاب کنید و بالعکس. در این روش خیلی افراط نکنید و در کنار رنگ های یکسان از چند تن خنثی مثل مشکی و سفید و خاکتسری هم برای تعدیل رنگ ها و جلوه بهتر آنها بهره ببرید.
مکمل
در این روش دو رنگ از جهت مخالف هم در چرخه رنگ انتخاب می شوند به این رنگ ها رنگ های مکمل می گویند که ترکیب نوری آن ها سفید را تشکیل می دهد. دو رنگ مکمل در کنار هم باعث می شوند که هر دو در کامل ترین و بهترین شکل ممکن دیده شوند مثل سبز و قرمز، آبی کبالت و پرتقالی یا صورتی و آبی اقیانوسی. توصیه می شود رنگ های مکمل را از نظر مساحت به نسبت سه به 1 در کنار هم بپوشید.
هم نشینی
رنگ های مجاور در چرخه رنگ نیز در کنار هم ترکیب های زیبایی می آفرینند، این ترکیب ها یاد آور طبیعت نیز هستند. توصیه می شود در این روش یک رنگ اصلی انتخاب کرده و رنگ های دیگر را در کنار آن قرار دهید مثل بنفش و نارنجی و قرمز یا آبی آسمانی و یاسی و آبی-سبز یا نارنجی و هلویی و قرمز. از هم نشینی رنگ های تند خودداری کنید.
مکمل دو بخشی
در این روش دو رنگ هم نشین با یک رنگ مکملشان (رنگ مقابل در چرخ رنگ) ترکیب می شوند که تنوع و زیبایی خاصی می آفریند. توصیه می شود در این روش نیز نسبت 3 به 1 رعایت شود و بین دو رنگ هم نشین یک رنگ پایه قالب و رنگ دیگر منفعل انتخاب شود. مثل زرد و بنفش خاکستری و آلویی یا بنفش و نارنجی و سبز
دیدگاه شما