محمد رضا اهوارکی در
0

راهنمای خرید لباس عروس – قسمت اول

راهنمای خرید لباس عروس – قسمت اول

شاید پر استرس تر از کنکور و امتحان راهنمایی رانندگی برای بانوان عزیز همین خرید لباس عروس باشد. به قدری این روز برای یک خانم مهم است که تمام حواسش را جمع می کند تا بهترینش را انتخاب کند. ما نیز به کمک شما آمده ایم. راهنمای خرید لباس عروس – قسمت اول عنوان مقاله  ای است که می خواهیم با معرفی ۸ راه ساده در این انتخاب سخت شما را کمک کنیم. با چی بپوشم همراه باشید.

راهنمای خرید لباس عروس - قسمت اول

۱- بوتیک های محلی

در این بوتیک ها که مسلما در شهر شما نیز یکی وجود دارد علاوه بر رنج بالای تنوعی در لباس عروس مشاورانی نیز برای انجام مشاوره وجود دارند که در این زمینه شما را کمک می کنند.

۲- سالن های مخصوص

در این فروشگاه ها که معمولا در کلان شهر ها برپا می شود افراد زیادی از مسافت های دور برای خرید لباس می آیند و معمولا شما انواع بسیار متنوعی از لباس عروس را در ان ها می بینید. بهترین مکان برای خرید اکسسوری ها اعم از ساق یا تاج عروس است و از همه نظر موقعیت مناسبی برای شماست.

راهنمای خرید لباس عروس - قسمت اول

۳- فروشگاه های خرده فروشی

در این فروشگاه ها رنج قیمت بسیار باز است و انواع مدل های لباس عروس را در آن ها می توان یافت. بهترین موقعیت برای خانم های درشت هیکل یا ریز نقش برای تست کردن مدل های لباس عروس.

۴- فروشگاه های آپارتمانی 

در این فروشگاه ها معمولا مشاور هایی برای دادن مشاوره به زوج ها وجود دارند که به نوعی تبلیغ برندها و تولیدی های خودشان را نیز انجام می دهند. ولی اگر سردرگم شده اید حتما آن ها را امتحان کنید.

راهنمای خرید لباس عروس - قسمت اول

۵- حراجی ها 

در این موارد شما می توانید لباسهای با قیمت مناسب تر و ارزان تر ولی با سایز های تک پیدا کنید. مجددا اگر هیکل خاصی ندارید و هیکلتان متوسط و معمولی است حراجی ها بهترین موقعیت برای یافتن لباس عروس ارزان هستند.

۶- بوتیک هایی که طراح در آنها هست

در این بوتیک ها معمولا طراحان لباس عروس بهترین طراحی های خود را به نمایش می گذارند و اگر سایز بدن شما خیلی کوچک یا خیلی بزرگ نیست بهترین فرصت برای شماست تا با قیمتی مناسب از آن ها خرید کنید.

۷- خرید آنلاین 

در این فروشگاه ها شاید تخفیف خوبی بگیرید و لباس عروس طی چند روز به صورت آماده درب منزل شما تحویلتان داده شود ولی به هیچ وجه فرصت پرو کردن یا امتحان حالت های مختلف را ندارید. پس این مدل خرید را به شما پیشنهاد نمی کنیم. ولی در صورت تنگی وقت روش خوبی است.

۸- فروشگاه محلی

در این فروشگاه ها شما با خیاطان و راهنمایان حرفه ای در این زمینه صحبت می کنید و از طریق عکس و طراحی مدل مورد نظرتان را به آن ها می گویید و آنها برایتان آماده می کنند. حتما قبل از این کار از آن ها نمونه کار بخواهید.

مطالب مرتبط:

1- انواع یقه لباس عروس و اصول انتخاب آن

2- انتخاب لباس عروس با توجه به فرم بدن

3- راهنمای انتخاب کفش عروسی



دیدگاه شما



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :