chadmin در
0

علت ماندگار نبودن رایحه ی عطرها چیست؟

علت ماندگار نبودن رایحه ی عطرها چیست؟

علت ماندگار نبودن رایحه ی عطرها چیست؟ بعضی وقت ها پیش می آید شما عطری میخرید که قبلا هم از آن استفاده کرده اید، اما متوجه میشوید که آن عطر ماندگاری و رایحه ی سابق خود را ندارد. و به همین علت بی درنگ به این فکر می افتید که حتما عطری که خریداری کرده اید تقلبی می باشد. این سوالی است در ذهن همه ی مصرف کنندگان عطر و ادکلن وجود دارد و حداقل یکبار به آن فکر نموده اند.

 

علت ماندگار نبودن رایحه ی عطرها چیست؟

وقوع این امر برای اشخاص مسن تر بیشتر امکان پذیر است ، چرا که عطرهای بسیار قدیمی و کلاسیک دیگر ماندگاری و رایحه ی سابق را ندارند. اما اگر شما از جمله مصرف کنندگانی هستید که در سالهای اخیر شروع به خرید عطر و ادکلن کرده اید و یا عطری را به طور مداوم مصرف نمیکنید احتمالا متوجه ی تغییر در رایحه و ماندگاری عطرها نمیشوید.

در ذیل سعی شده است به این سوال به صورت علمی و واقعی پاسخ داده شود . 

دلایل بسیاری برای تغییر فرمول عطرها وجود دارد. برای مثال برخی از برندها ترکیبات ارزانتری را در تولیدات عطر و ادکلنهای خود استفاده میکنند تا قیمت فروش پایه کمتر شده و خریداران بیشتری داشته باشند. گاهی برخی از مواد اولیه جایگزین میشوند به طور مثال به جای چوب سندل استرالیایی که دیگر استفاده نمیشود، چوب سندل هندی استفاده  میشود. در هر صورت نتیجه کاملا متفاوت است و ترکیب عطری تا حدی تغییر کرده و دیگر رایحه ی سابق را ندارد.

گاهی برخی از محصولات اولیه ، مانند بعضی از گلها و چوبهای خاص ، کمیاب میشوند. همچنین در مورد ترکیبات اولیه اولیه ی به دست آمده از حیوانات ، قوانین بسیاری به صورت جمعی ( مثل اتحادیه اروپا) و یا بین المللی ، باعث شده است که استفاده از آنها محدود و حتی قدغن شود. برای مثال در سال 2004 اتحادیه ی اروپا استفاده از هرگونه محصولات اولیه حیوانی مانند مشک را ممنوع کرد.
در مواردی دیگر ، برخی از مواد اولیه مورد تایید پزشکان نیست و طراحان عطر مجبور به تغییر فرمول عطریات میشوند. اما مهمترین که باید در نظر داشت نکته این است که محصولات اولیه کاملا طبیعی، در سالهای مختلف، رایحه های بسیار شبیه ولی کاملا متفاوت دارند.

علت ماندگار نبودن رایحه ی عطرها چیست؟

برای مثال رایحه ی گل یاسمن در کشور فرانسه در سال 2010 با همان رایحه در سال 2011 متفاوت است. پس بنابراین میتوان نتیجه گرفت که مقداری تفاوت در رایحه و ماندگاری یک عطر در تولیدات سالهای مختلف بدیهی و اجتناب ناپذیر است. ذکر این نکته نیز در پایان ضروری است که اصولا ماندگاری یک عطر امری کاملا  نسبی میباشد و به عوامل زایدی بستگی دارد از جمله: رنگ پوست شما, سیستم تعریق و متابولیسم بدن شما, سبک رایحه عطر شما( گرم یا خنک), جنس پوست شما (چرب یا خشک). با انتخاب عطری مناسب و با در نظر گرفتن موارد بالا میتوانید از خرید خود راضی باشید و از آن لذت ببرید.

مطالب مرتبط:

1- پشت ساخت یک عطر چه رازهایی نهفته است؟

2- نحوه‌ی صحیح عطر زدن



دیدگاه شما



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :