شستن لباس نوزاد از این جهت دارای اهمیت است که بعد از شستشو، لباس باید همچنان نرمی و لطافت خود را داشته باشد تا آسیبی به پوست نوزاد وارد نکرده و نرم باقی بماند. نحوه شستشوی لباس نوزاد را در چی بپوشم بخوانید.
نحوه شستشوی لباس نوزاد و لکه بری آن
۱- منشاء اغلب لکه های لباس نوزاد حاصل مواد غذایی و آلی تشکیل دهنده در غذای روزانه اوست. از این رو، استفاده از مواد شوینده حاوی آنزیمهای لکه بر می تواند مولکول های تشکیل دهنده این مواد غذایی را از بین ببرد و به راحتی این لکهها را از لباس نوزاد پاک کند. البته این نکته را توجه داشته باشید، که قبل از شستن لباس نوزاد آن را خیس کنید.
۲- شستشوی ممتد لباس نوزاد میتواند موجب ایجاد ته مایه زرد رنگی روی لباس بچه و رفتن رنگ اولیه پارچه لباس شود. مسالهای که دغدغه بسیاری از مادران خوش سلیقه امروزی است؛ البته برای این مساله هم چارهای وجود دارد. شما میتوانید هر از گاهی لباسهای نوزاد خود را در محلول حاوی مواد سفیدکننده مخصوص لباس های رنگی قرار دهید و لکه را از لباس پاک کنید.
۳- به دلیل اینکه کودکتان به خصوص در ماههای اولیه تولد دارای پوست فوق العاده حساسی است، قبل از استفاده از هر نوع ماده شیمیایی و سفیدکننده با پزشک متخصص اطفال در خصوص انتخاب مناسبترین شوینده پاککننده مشورتی داشته باشید.
شستن لباس نوزاد با ماشین لباسشویی میتواند راحتترین شیوه برای شستشوی لباس نوزاد شما باشد. البته در صورت انتخاب ماشین لباسشویی حتما به خاطر داشته باشید که قبل از شستشو با ماشین، لباسهای تیره را از لباسهای رنگ روشن نوزاد جدا کنید تا نتیجه کارتان به نسبت بهتر و قابل قبولتر باشد.
نحوه شستشوی لباس نوزاد در منزل
۱- قبل از شستشوی لباس نوزاد حتما تگ لباس را به خوبی بخوانید و درجه حرارت، نوع ماد شوینده و … مطمئن شوید.
۲- در حالت کلی و معمول، شستن لباس نوزاد با آب گرم مناسبتر است زیرا با گرمتر کردن درجه حرارت آب، نتیجه کار بسیار بهتر میشود. البته، از جمله معایب شستشوی لباس با آب گرم، چروک شدن بیشتر آنهاست. بنابراین بهتر است لباسهای لطیف و نازک کودکانتان را تنها با آب سرد شستشو کنید.
۳- بهتر است بعضی از لباسهای نوزادتان همانند جوراب و پیشبند نوزاد را ابتدا در کیسه مشبک و توری قرار دهید و آنگاه در محفظه ماشین لباسشویی قرار دهید.
۴- اگر لباس نوزاد را با آب و صابون به صورت دستی میشوید، حتما قبل از شروع لباس را در محلول آب و صابون خیس کنید و بعد از شستن لباس نیز حتما آن را به خوبی آبکشی کنید تا ماده ای روی سطح لباس باقی نماند، عدم توجه به این کته باعث ایجاد حساسیت پوستی در نوزاد میشود.
۵- آویزان کردن لباس نوزاد در هوای آزاد به مراتب بهتر از دستگاههای خشککن امروزی است.
مطالب مرتبط:
۱- راهنمای خرید لباس زمستانی برای نوزاد
دیدگاه شما
عالی بود مثل همیشه
سایت جامعی دارین. ممنونم