مهفام میرزایی در
0

نگاهی به برند والنتینو

نگاهی به برند والنتینو

برند والنتینو در سال 1960 با افتتاح مغازه‌ای در رم توسط والنتینو گاراوانی رسما تاسیس شد. اما شروع موفقیت بین المللی آن در سال 1962 در فلورانس که در آن زمان پایتخت مد ایتالیا بود رقم خورد و به سرعت به یکی از نمادهای مد ایتالیا بدل شد. برندی که هر ساله در نمایش‌های مد خود یک لباس قرمز به نمایش می‌گذارد. در این مطلب نگاهی به برند والنتینو و تاریخچه و سیر تکامل آن در چند دهه می‌اندازیم.

نگاهی به برند والنتینو

والنتینو گاراوانی در سال 1932 در ایتالیا به دنیا آمد. از دوران کودکی به مد علاقمند شد و خیاطی را از خاله‌اش یاد گرفت. پس از پایان تحصیلاتش به پاریس رفت تا علاقه‌اش را دنبال کند. او مدتی را به کارآموزی در شرکت‌هایی مثل بالنسیاگا گذراند و پس از چندین سال کارآموزی و کسب تجربه در 1959 تصمیم گرفت که به ایتالیا بازگردد. در سال 1960 مغازه‌اش را با همکاری پدرش و شریک پدرش تاسیس کرد و به طراحی و دوخت لباس‌های سفارشی پرداخت. او که در آن زمان 28 ساله بود کارهایش به سرعت مورد توجه علاقمندان مد قرار گرفت به خصوص به خاطر لباس‌های قرمز رنگی که طراحی می‌کرد. والنتینو در طول بیش از 50 سال کار برای شخصیت‌های مطرحی لباس طراحی کرد و سلبریتی‌های زیادی با لباس‌های طراحی شده توسط او روی فرش قرمز راه رفتند.

نگاهی به برند والنتینو

همان سال والنتینو با جیان کارلو جیامتی دانشجوی سال دوم معماری آشنا شد و با یکدیگر شراکتی را آغاز کردند که تا آخر ادامه داشت. سال های 1962 تا 1967 سال های موفقیت برند والنتینو بود. ژاکلین کندی بانوی اول امریکا از طریق واسطه ای با کارهای والنتینو آشنا و بسیار به آن علاقمند شد و همین مساله موجب شهرت برند در آمریکا گردید. موفقیت والنتینو در دهه هفتاد با حمایت افرادی چون دیانا وریلند سردبیر ووگ و اندی وارهول هنرمند پاپ آرت ادامه یافت.

نگاهی به برند والنتینو

در سال 1998 والنتینو و جیامتی شرکت را به قیمت 300 میلیون دلار به رئیس کمپانی فیات فروختند و بخش های دیگر شرکت نیز در سال های بعد واگذار شد. در سال 2007 والنتینو اعلام کرد که در سال 2008 بازنشسته خواهد شد. در سال 2012 نمایشگاهی از کارهای والنتینو برگزار شد که بسیار مورد استقبال قرار گرفت. پس از بازنشستگی والنتینو طراحان دیگری چون ماریا گرازیا جای وی را گرفتند و این برند همچنان به موفقیت خود ادامه می دهد.

نگاهی به برند والنتینو

ماریا گرازیا و پائولو پیکیولی

ماریا گرازیا و پیر پائولو پیکیولی دو مدیر خلاقیتی که در خانه مد والنتینو برای سال‌ها با هم همکاری می‌کردند در سال 2016 از هم جدا شدند. ماریا گرازیا بعد از والنتینو به برند دیور پیوست. آن‌ها در طی سال‌ها همکاری با یکدیگر درآمد سالانه برند والنتینو را به یک میلیارد دلار در سال رساندند و توانستند سبک جدیدی از طراحی را در این برند پایه گذاری کنند. بعد از رفتن ماریا گرازیا پیر پائولو پیکیولی در حال حاضر تنها مدیر خلاقیت برند والنتینو است.

والنتینو چندین خانه در سرتاسر جهان دارد، ویلاهایی در اسپانیا، فرانسه و سوئیس. این خانه‌ها پر از آثار هنری است که والنتینو با عشق و علاقه جمع آوری کرده است.

مطالب مرتبط:

1- نگاهي به برند بوتگا ونتا

2- نگاهي به برند بالمين

3- نگاهي به برند لويي ويتون

mobile_sticky_top ad banner


دیدگاه شما



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :