chadmin در
1,273

کالکشن جدید برند میومیو چه چیزی برای گفتن داشت؟ (مجموعه بهاره میومیو)

کالکشن جدید برند میومیو چه چیزی برای گفتن داشت؟ (مجموعه بهاره میومیو)

برند میومیو در ۱۵ ام مهر از مجموعه ی بهار ردی تو ورش در هفته ی مد پاریس رونمایی کرد.

تاثیر ویروس کرونا بر شرایط کنونی دنیا غیرقابل انکار است و با کنسل شدن برنامه های تفریحی، قشر جوان بیشتر از هر دسته ی دیگر آسیب دیده  است. میوشا پرادا در آخرین مجموعه اش سعی کرده تا این روحیه ی سرزنده را به مخاطبان جوان خود هدیه دهد.

 

مطالب مرتبط:

نگاهی به کالکشن جدید شنل در فشن شوی پاریس

 

در کالکشن جدید میومیو چه گذشت؟

از آنجایی که عمده ی مخاطب این برند دختران جوان هستند می توان گفت این یک ایده ی فوق العاده بود.

در کنار مسیر مدل ها، جایگاه هایی با صفحه نمایش های بسیار طراحی شده بود و از طریق ارتباط مستقیم، می شد خیلی از نماینده ها و اسپانسرهای این برند را در حال تماشای کالکشن و همچنین واکنش آن ها دید.

مراسم توسط لیلا ماس (دختر ۱۸ ساله ی کیت ماس) آغاز شد. لباس های رسمی، جدیت و خشک بودن همیشگی شان را نداشتند. میوشا سعی کرده بود تا با شکستن قوانین لباس در مکان های رسمی، به لباس های فرم شور جوانی ببخشد و بر هنجارشکنی و روحیه ی غوغاگرایانه ی آن ها تاکید کند.

 

تاثیر کرونا بر کالکشن میومیو

از آنجایی که با قرنطینه ی جهانی و افزایش دورکاری، استفاده ی همگانی از لباس های رسمی کاهش یافته بود، پس دست گذاشتن روی یونیفورم ها و این دسته از لباس ها یک منبع الهام پراستقبال از جانب مخاطبان بود.

سبک لباس‌ها تقریبا بین استایل کژوال و رسمی قرار داشت. پرادا در این باره گفته بود:” دوگانگی. همه ی ما در این دوران دچار دوگانگی و سردرگمی شده ایم.”

در کنار این لباس های غیر رسمی، میوشا پرادا از آیتم های ورزشی بهره گرفته بود. از جمله دامن های کوتاهی که برخلاف قوانین محل کار هستند و از دامن های ورزش تنیس خاکی الهام گرفته شده بودند. هرچند که به گفته ی خیلی ها این دامن ها یادآور دامن های بلند یونیفرم مدارس خصوصی بودند. بلیرز های  اسپرت و کفش های ورزشی که شبیه به استوک های فوتبالیست ها در دهه ی ۹۰ و ۸۰ بودند هم در این مجموعه بسیار به چشم می خوردند.

طراحی پارچه های این کالکشن همگی گزیده شده و در عین حال جسورانه بودند. چیزی که در دهه ی ۷۰ میلادی زیاد دیده می شد.

 

ترکیب سنت و مدرنیه

لباس های مهمانی رنگارنگی در این مجموعه وجود داشت. همگی برش های مدرنی داشتند، ولی طراحی آن ها الهام گرفته از دهه ی ۹۰ بود. در این میان لباس‌های مهمانی تجملاتی تر و بلند هم وجود داشت که یادآور مراسم های رقص دختران در دبیرستان بود. پرادا همچنان دوگانگی را حفظ کرده بود. برای مثال لباس سفید بلندی که پاپیونی با روبان های دنباله دار صورتی بر کمرش داشت.

اکسسوری های این کالکشن شامل عینک ها و کیف های دستی می شد که سبک رترو داشتند.

نشاط در انتخاب رنگ ها دیده می شد، حتی در اکسسوری ها.

عمده ی مخاطب طراحی های پرادا دختران جوان هستند؛ او با این مجموعه اش که توسط مدل های جوان به نمایش گذاشته شد و رنگ های گوناگون و شاد، بر اتحادی پافشاری کرد که دنیا هم اکنون نیازمند آن است.

 

 

نویسنده مطلب: مهشاد فریدونی



دیدگاه شما



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :