chadmin در
9,380

چه عواملی ممکن است باعث عفونت کلیه شوند؟

چه عواملی ممکن است باعث عفونت کلیه شوند؟

عفونت کلیه یا پیلونفریت نوعی عفونت مجاری ادراری است که ابتدا از مثانه شروع می ‌شود و سپس به یک یا هر ۲ کلیه سرایت پیدا می‌ کند.

عفونت کلیه

اغلب افراد ، عفونت کلیه را با درد مبهم ، تیز یا ناگهانی در یک یا هر ۲ کلیه تجربه می‌ کنند . این عارضه ممکن است به صورت ناگهانی یا مزمن بروز پیدا کند ، از همین‌ رو توصیه می ‌شود کوچک ‌ترین علائم عفونت مجاری ادراری زنان ، مردان و کودکان را جدی بگیرید و برای درمان آن اقدام کنید. عدم توجه و درمان به موقع عفونت‌ های ادراری باعث انتقال باکتری به داخل کلیه‌ ها می ‌شود و می‌ تواند عوارض جبران ‌ناپذیری به همراه داشته باشد .

اگر شما هم گاه‌ و بیگاه درد های مبهمی در پهلوی خود احساس می ‌کنید و نگران عفونت کلیه‌ های خود هستید ، در این متن همراه ما باشید تا بیشتر در مورد علت ، علائم و راه‌ کارهای درمانی عفونت کلیه صحبت کنیم .

اگر خواهان یک پرستار مجرب جهت تعویض سوند ادراری در منزل هستید وارد شوید.

عفونت کلیه

عفونت کلیه چیست؟

عفونت کلیه (پیلونفریت) به بیماری گفته می‌ شود که معمولاً منشاء عفونت از مجرای ادراری یا مثانه آغاز می ‌گردد و به دلایل گوناگون ، از جمله عدم درمان عفونت ، به کلیه‌ ها هم سرایت می‌ کند. این مورد جزو موارد اورژانسی کلیه و مجاری ادراری می ‌باشد که اگر اقدامات درمانی فوری صورت نگیرد ، ممکن است آسیب جدی به کلیه وارد شود یا عفونت به خون گسترش یافته و موجب ایجاد عفونت ‌های وخیم گردد .

کلیک کنید : طب سوزنی در منزل

علل عفونت کلیه

بروز عفونت کلیه همچون دیگر بیماری ‌ها عللی دارد و نمی‌ توان بدون علت دچار آن شد . از جمله این دلایل عبارت است از :

جنسیت ، زیرا طول مجاری ادراری در زنان کوتاه‌ تر است ؛ به همین دلیل ریسک رسیدن باکتری به دستگاه ادراری خانم‌ ها بیشتر است .

انسداد مجاری ادراری نیز یکی از دلایل بروز عفونت در کلیه است

آسیب دیدن اعصاب اطراف مثانه

سیستم ایمنی ضعیف

مصرف بعضی از داروها

باکتری‌ های ناشی از عفونت می‌ توانند در بخش‌ های گوناگون بدن ، از طریق جریان خون به کلیه ‌ها ورود پیدا کنند .

استفاده از سوند ادراری نیز می ‌توانند موجب بروز عفونت شود .

مبتلا بودن به بیماری ‌هایی که موجب می ‌شوند ادرار به روش اشتباه جریان پیدا کند ، در بروز این بیماری بی‌ تأثیر نیست . مانند بیماری ریفلاکس معده و….

برای درمان و ویزیت در خانه : ویزیت متخصص داخلی در منزل

عفونت کلیه

 علائم عفونت کلیه

معمولا علائم عفونت کلیه تا ۲ روز پس از ابتلا به این عارضه بروز پیدا می ‌کنند . این نشانه‌ ها که در ادامه آن‌ ها را معرفی می ‌کنیم ، ممکن است متناسب با سن افراد از خفیف تا شدید متغیر باشند .

تب

لرز

درد پشت ، پهلو یا کشاله ران

درد شکم

تکرر ادرار

میل شدید و مداوم برای ادرار کردن

احساس سوزش یا درد هنگام ادرار کردن

تهوع و استفراغ

کاهش اشتها

چرک یا خون در ادرار (هماچوری)

ضعف و خستگی مفرط

ادرار کدر و بدبو

تشخیص عفونت کلیه

لازم به ذکر است که برای اینکه به تشخیص صحیح عفونت کلیه پی ببرید باید از یک دکتر اورولوژی کمک دریافت کنید . پزشک معالج در مورد سوابق پزشکی ، علائم و عوامل خطرساز از ما سوالاتی می ‌پرسد و معاینه بدنی انجام می ‌دهند . در برخی مواقع پزشک معالج از آزمایشات و معایناتی به‌ منظور تشخیص عفونت کلیه استفاده می ‌کنند . برخی از این آزمایشات عبارت است از :

آزمایش ادرار

سونوگرافی

کشت ادرار

معاینه مقعدی برای مردان

سی ‌تی‌ اسکن و ام آر آی



دیدگاه شما



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :