نرگس حسین زاده در
0

مقایسه خرید پارچه به صورت سنتی و آنلاین

مقایسه خرید پارچه به صورت سنتی و آنلاین

رازهای خرید پارچه چیست؟ نظرتان در مورد خرید پارچه به صورت سنتی و اینترنتى چیست؟ هر کدام از این روش‌ها چه مزایایی دارند و در آن‌ها چه نکاتی را باید مد نظر قرار داد؟ این روزها شاهد خرید آنلاین انواع پارچه توسط مردم و تولیدی‌های پوشاک هستیم ولی باز هم بسیاری از تولیدی‌ها هستند که ترجیح می‌دهند به خاطر مزایای وشرایط روش سنتی، به صورت سنتی خرید کنند. چی بپوشم در این مقاله به مقایسه خرید پارچه به صورت سنتی و آنلاین می‌پردازد.

خرید پارچه به روش‌ سنتی

اگر پولتان نقد است و قصد دارید بدون شرایط خرید کنید، خرید سنتی می‌تواند به صرفه باشد. در بازار پارچه و مد و لباس امروز که پر از چک‌ و خرید به صورت شرایطی است، مشتری که به صورت نقد خرید می‌کند برای فروشندگان بسیار ارزشمند است. شما می‌توانید با خرید نقدی پارچه، با پایین‌ترین قیمت و بیش‌ترین تخفیف، خرید کنید و از بهترین خدمات و مناسب‌ترین قیمت و بالاترین کیفیت استفاده کنید. بیش‌ترین سود خرید پارچه برای تولیدی‌های پوشاک و خرده فروشان پارچه، از خرید نقدی  و ارزان پارچه است. اگر یکی از این شرایط را دارید، حتما به صورت نقدی خرید کنید و هرگز به صورت قسطی خرید نکنید. اگر فروشنده با خرید قسطی مشکل نداشته باشد و اعتماد کافی را از شما کسب کرده باشد، می‌توانید به صورت چکی هم خرید کنید. ولی توجه داشته باشید که میزان اعتبار هر شخص در خرید چکی، به میزان خرید نقدی وی بستگی دارد. مثلا شخصی که ۲۰ میلیون خرید نقدی انجام داده، به اندازه ۲۵ میلیون امکان خرید چکی دارد نه ۵۰ میلیون. البته خرید پارچه به صورت سنتی، گرفتارى‌های کوچک و بزرگی را شامل می‌شود. کمبود وقت، ترافیک، خطرات احتمالى و هزینه‌ی رفت و آمد صبر و تحمل زیادی را نیازمند است. ولی مشتریان برای دیدن پارچه از نزدیک و مقایسه کیفیت اجناس و گرفتن تخفیف ترجیح می‌دهند به صورت سنتی خرید نمایند.

مقایسه خرید پارچه به صورت سنتی و آنلاین

مشکلات خرید پارچه به صورت چکی و نقدی

هنگامی که بحث مقایسه خرید پارچه به صورت سنتی و آنلاین پیش می‌آید، یکی از مشکلات مشتریان عمده پارچه، مثل تولیدی‌های لباس این است که مشتریان از مغازه‌داران تا نهادهای دولتی، پول خرید پوشاک را به صورت آنلاین پرداخت نمی‌کنند. آن‌ها تا قبل از آماده شدن پوشاک، هزینه‌ی پوشاک در حال تولید را به صورت نقدی نمی‌پردازد و گاها در تسویه حساب با بدقولی‌هایی مواجه می‌شوند. البته به دلیل فضای نا امن موجود در بازار به پارچه به خاطرچک‌های برگشتی موجود در بازار، عمده‌فروشان به سختی اعتماد می‌کنند. ولی با این حال اکثر عمده فروشان مشتریان خوب و بد را به یکدیگر معرفی می‌کنند و خوش حساب بودن با یک عمده فروش می‌تواند زمینه را برای ایجاد اطمینان بین فروشنده‌های دیگر را هم فراهم کند.

بازار آنلاین پارچه

به دلیل مشکلاتی که برای خرید حضوری پارچه در بالا ذکر شد، این روش، هر روز کمتر از قبل برای خرید و فروش پارچه به کار می‌رود و بازار پارچه نیازمند روشی نوین برای خرید و فروش است. صرفه جویی در زمان، صرفه جویی در سوخت، کاهش هزینه حمل و نقل و مقایسه قیمت‌‌‌ها و برندها از مزایای خرید اینترنتی است که باعث می‌شود مردم ترجیح دهند به صورت آنلاین خرید کنند. در خرید آنلاین می‌توانید در خانه و بدون هیچ دردسری تمام بازار و عمده فروشی‌های پارچه را جست و جو کنید، قیمت‌ها را مقایسه کنید و به صورت اینترنتی و در خانه خرید خود را انجام دهید. در بازار پارچه، امکان شناخت انواع پارچه با الیاف مختلف، رنگ بندی‌ و طرح‌های متفاوت و برندهای تولیدکننده، وجود دارد و می‌توانید با توجه به آن برای خرید اقدام کنید. پرداخت اینترنتی و دریافت فوری سفارش در محل مورد نظر شما بدون نیاز به مراجعه حضوری از مزایای دیگر خرید آنلاین است. ولی مهم‌ترین هدف‌ عمده فروشان پارچه از طراحی فروشگاه اینترنتی، امکان مقایسه انواع است. این روش یک نوآوری پیشرفته است که اجازه می‌دهد تا به راحتی برندها و قیمت‌ها را تنها با چند کلیک در منزل بررسی و مقایسه کنید. با این امکان کاربران می‌توانند با کم‌ترین هزینه محصول خود را انتخاب کنند.

مطالب مرتبط:

۱- کدام پارچه ها دوستدار طبیعتند؟

۲- فرآیند تولید پارچه چگونه است؟

۳- کدام جنس پارچه را انتخاب کنم؟

mobile_sticky_top ad banner


دیدگاه شما



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :