اگر به هنگام لباس دقت لازم را داشته باشید و از خرید های اضافی پرهیز کنید میتوانید بخش بزرگی از سرمایه و پول خود را پس انداز کنید. در این مطلب راه و روش کاهش هزینه خرید لباس و شیک پوشی با صرفه جویی در هزینهها را به شما خواهیم گفت. با چی بپوشم همراه باشید.
برنامه ریزی برای کاهش هزینه خرید لباس
سبک پوشش خود را انتخاب کنید
اگر از طراح خاصی خوشتان میآید و طراحیهای آن را در مورد لباس قبول دارید یا برند خاصی را میپسندید سعی کنید سبک پوشش خود را به کمک آنها انتخاب کنید. هنگامی که شما از سبک پوشش خود آگاه باشید با به روز شدن و وارد شدن لباسهای جدید در سبکهای مختلف دیگر دچار سردرگمی نخواهید شد و همان انتخابی را انجام میدهید که مربوط به سبک شما میباشد. این کار سبب میشود بخشی از پول خود را صرف خریدهایی که ممکن است استفاده چندانی برای شما نداشته باشد، نکنید.
به تیپ و استایل خود توجه کنید
بیشتر از همه چه تیپی را برای خود میپسندید؟ شلوار جین و تی شرت یا کفش های پاشنه بلند و لباس های پیراهنی؟! کت و شلوار رسمی یا شلوار جین و کت تک؟ هر تیپ و استایلی را که برای خود ترجیح میدهید در همان حیطه سعی کنید پول خود را صرف کنید درست مانند انتخاب سبک پوشش، انتخاب استایل و تیپ مناسب هم ضروری است. انتخابهای هوشمندانه شما میتواند کمک بسیار زیادی در صرفه جویی و خرید مناسب داشته باشد.
لیست خریدهای خود را از قبل آماده کنید
همانطور که قبلا هم گفتیم، نوشتن یک لیست مناسب میتواند برنامه ریزی شما را دقیقتر کند و به کار شما هدف ببخشد و انتخاب یک لیست هوشمندانه و مناسب زمانی اتفاق میافتد که شما نسبت به تمامی چیزهایی که دارید آگاه باشید. قبل از خرید کردن لیستی از لباسها و وسایلی که نیاز دارید را بنویسید سپس به سراغ کمد لباسهای خود بروید تا اطمینان حاصل کنید که چیزی را از قلم نینداخته باشید یا اضافه ننوشته باشید سپس با خیال راحت به خرید بروید و پول خود را برنامه ریزی شده خرج کنید.
از خرید های احساسی پرهیز کنید
منظور از خرید احساسی چیست؟ خرید احساسی زمانی اتفاق می افتد که شما وارد یک فروشگاه میشوید و بدون هدف خاصی از تمامی غرفهها بازدید میکنید و هر چیزی که نظرتان را جلب کند و از آن خوشتان بیاید را میخرید بدون آنکه در نظر بگیرید که آیا واقعا در این زمان به آن کالا نیاز دارید یا خیر. پس قبل از رفتن به خرید به چند نکته توجه کنید:
- هدف خود را مشخص کنید. لیستی از خریدهای مورد نظرتان را قبل از آن که از خانه خارج شوید بنویسید.
- قبل از خرید هر پوشاکی، کمد لباس خود را به خاطر بیاویرید و فکر کنید آیا مشابه این لباس را در حال حاضر در کمد لباس خود دارید یا خیر، و اگر واقعا مورد نیاز شما هست آن را خریداری کنید.
بودجه مخصوص پوشاک برای خود تعیین کنید
از میزان درآمدی که کسب میکنید مقدار مشخصی را به عنوان بودجه لازم برای خرید لباس کنار بگذارید و هر ماه از همان مقدار بودجهای که کنار گذاشتهاید برای خرید لباس استفاده کنید نه بیشتر. حال اگر در برخی از ماه ها مقداری از پول بودجه تعیین شده برای خرید لباس باقی ماند می توانید آن را در منزل پس انداز کنید تا اگر در برخی از ماه ها هزینه شما به هر علتی مثلا مناسبت های خاص مثل عید یا جشن عروسی بالا رفت بتوانید از همان ذخیره ها استفاده نمایید.
برنامه های غیر ضروری را حذف کنید
ممکن است در بسیاری از مواقع برخی از کارها به انسان انرژی خاصی بدهد یا علاقهمند به انجام آن باشیم مثلا مانیکور ناخن، استفاده از بستههای رژیمی، خرید وسایل الکترونیک گران قیمت، و …. اما قبل از انجام هر کار باید از خود پرسید که آیا واقعا انجام این کار ضرورت دارد؟
برای صرفجویی در میزان هزینههای زندگی باید ضرورت انجام هر کاری و هزینههای مربوط به آن را در نظر بگیریم. و سعی کنید به طور جدی از خریدهای احساسی نه تنها در پوشاک بلکه در تمامی موارد پرهیز کنیم.
مطالب مرتبط:
۱- دامن ماکسی را با چه لباسهایی ست کنیم؟
۲- بهار و تابستان امسال، کدام مدلهای بلوز و تاپ زنانه را در کمد لباسمان داشته باشیم؟
۳- جدیدترین مدل های شلوار زنانه برای بهار و تابستان
دیدگاه شما