chadmin در
1,415

ژلیش ناخن چیست؟

ژلیش ناخن چیست؟

اگر جزو آن دسته از خانم‌هایی هستید که به زیبایی و آرایش ناخن‌های خود اهمیت می‌دهید قطعا با واژه ژلیش ناخن آشنا هستید. ژلیش ناخن یا لاک موقت یک روش بلند مدت برای داشتن لاک روی ناخن است و بسیاری از خانم‌ها امروزه طرفدار آن هستند. اما آیا این روش کاملا بی خطر و مفید است؟ با چی بپوشم همراه شوید تا اطلاعات جامعی درباره ژلیش ناخن و مزایا و معایب آن به دست آورید.

مطالب مرتبط:

۱- راه و روش پاک کردن لاک ناخن ژله ای در خانه

۲- چگونه ناخن‌های خود را سوهان بکشید؟

۳- انواع لاک ناخن را بیشتر بشناسید

ژلیش ناخن چیست؟

از روش‌های مدرن و امروزی زیبایی مانند اکستنشن مو و مژه، لیفت مژه و کاشت ناخن که بگذریم به یک روش بسیار جذاب و محبوب به نام ژلیش ناخن می‌رسیم که خانم‌های خوش تیپ امروزی طرفدار پر و پا قرص آن هستند. ژلیش یا لاک موقت نوعی لاک است که مایع زل مانندی به نام اکریلیک ترکیب شده است و دوام بسیار بالایی نسبت به لاک‌های معمولی دارد. با ژلیش کردن ناخن‌ها لاک ناخن شما ثابت باقی می‌ماند و دیگر دچار پریدگی نمی‌شود. به طور معمول این روش در سه مرحله انجام می‌شود که در مرحله اول ژل پایه زده می‌شود، سپس ژل رنگ و در آخر تاپ ژل را بر روی ناخن زده تا کاملا طبیعی بر روی ناخن‌ها جلوه کند.

ژلیش ناخن چیست؟

تفاوت ژلیش ناخن با لاک معمولی

یکی از تفاوت‌هایی که ژلیش نسبت به لاک معمولی دارد، این است که هرگز در هوای آزاد خشک نمی‌شود بلکه به دستگاه مخصوصی نیاز دارد که با ساطع کردن اشعه UV ژل را خشک می‌کند. از طرفی ژلیش هرگز با استون پاک نمی‌شود و دوام بسیار بالایی دارد اما پس از ۱۰ الی ۲۰ روز بایستی ترمیم دوباره شود تا حالت اولیه زیبای خود را حفظ کند.

ژلیش ناخن چیست؟

فرق ژلیش ناخن با کاشت ناخن چیست؟

بسیاری از افراد روش ژلیش را با کاشت ناخن اشتباه می‌گیرند در صورتیکه کاملا متفاوت است و در روش ژلیش ناخن تنها سه لایه ژل بر روی ناخن طبیعی شما زده می‌شود که شبیه به لاک است و هیچ آسیبی به سطح ناخن شما وارد نمی‌کند. به طور کلی در روش کاشت ناخن از انواع پودرهای فشرده برای ضخیم کردن و برجسته کردن سطح ناخن استفاده می‌کنند تا ظاهر و طول ناخن را کشیده‌تر نشان دهند در صورتیکه در روش ژلیش تنها از یکسری مواد ژلی برای زیبا نشان دادن ناخن‌های طبیعی فرد استفاده می‌شود.

ژلیش ناخن چیست؟ راهنمای کامل مراحل، مزایا و معایب ژلیش ناخن

مراحل ژلیش ناخن چیست؟

همانطور که قبل‌تر هم به آن اشاره کردیم روش ژلیش در سه مرحله انجام می‌شود و پس از اتمام هر مرحله بین ۲۰ الی ۶۰ ثانیه هر دست را در زیر دستگاه مخصوص قرار می‌دهیم تا ژل به طور کامل خشک شود. پس از اتمام مراحل لازم بنا به سلیقه فرد می‌توان از یک لاک مات یا براق بی رنگ نیز برای زیبایی بیشتر استفاده کرد.

مراحل ژلیش ناخن چیست؟

چگونه ژلیش ناخن را پاک کنیم؟

این سوال یکی از سوالات مکرری است که اکثر خانم‌ها در ذهن خود دارند زیرا ژلیش بسیار مقاوم است و به سادگی از روی ناخن پاک نمی‌شود اما پس از گذشت ۲ هفته اگر ژلیش را ترمیم نکنید ساختار مقاوم خود را از دست می‌دهد و از طرفی ناخن‌ها بلند می‌شود و ژلیش را می‌توان پاک کرد. البته در مرحله نخست پیشنهاد ما به شما این است که به یک آرایشگر حرفه‌ای مراجعه کنید زیرا آرایشگران حرفه‌ای سطح ناخن را به طور کامل با یک پنبه آغشته به استون مرطوب می‌کنند و سپس هر ناخن را با فویل آلومینیوم می‌پوشانند و پس از گذشت ۲۰ دقیقه ژل سطح ناخن را با دستگاه مخصوص پاک می‌کنند. با وجود آنکه ژلیش به هیچ عنوان باعث آسیب رسانی به ناخن و شکنندگی آن نمی‌شود اما عملیات پاک کردن آن باید با دقت انجام شود تا سلامت ناخن حفظ شود.

چگونه ژلیش ناخن را پاک کنیم؟

ژلیش یا لاک، کدام بهتر است؟

اگر چنین سوالی ذهن شما را درگیر کرده است بهتر است به دنبال پاسخ قطعی نباشید زیرا انجام این گونه تکنیک‌های زیبایی کاملا به سلیقه فرد باز می‌گردد. برخی از خانم‌ها ترجیح می‌دهند همیشه یک لاک ثابت روی ناخن‌هایشان بدرخشد پس قطعا ژلیش برای این دسته از افراد بسیار ایده‌آل است اما اگر تنوع را دوست دارید و می‌خواهید هر روز یک مدل و رنگ لاک را تست کنید بهتر است از لاک‌های معمولی استفاده کنید. علاوه بر این افرادی که ناخن‌های خود را ژلیش می‌کنند باید مراقبت ویژه‌ای از ناخن‌های داشته باشند و در معرض تماس با مواد شیمیایی بهداشتی و آرایشی ناخن‌های خود را قرار ندهند. علاوه بر این ژلیش یک روش پر هزینه است زیرا هر از گاهی باید ترمیم دوباره نیز شود در نتیجه اگر به دنبال راه به صرفه‌تری هستید بهتر است از لاک معمولی استفاده کنید.

 

ژلیش یا لاک، کدام بهتر است؟

عوارض ژلیش ناخن چیست؟

قطعا هر تکنیک زیبایی که امروزه بازار بسیار پرطرفداری دارند بدون عوارض نیستند. اما انجام این تکنیک‌ها توسط افراد حرفه‌ای و ااستفاده از مواد مرغوب سبب می‌شود تا عوارض جانبی کاهش یابد. اگر جز دسته خانم‌هایی هستید که ناخن‌های بسیار حساس و ضعیفی دارید بهتر است ژلیش را انجام ندهید زیرا طی عمل ژلیش سه لایه ژل روی ناخن شما قرار می‌گیرد و ممکن است امکان رسیدن اکسیژن به سطح پوست دچار اختلال شود و با مشکلات پوستی مواجه شوید پس قبل از آن با پزشک خود مشورت کنید.

علاوه بر این توصیه می‌شود که اگر علاقه‌مند به استفاده از تکنیک ژلیش هستید با فاصله این کار را انجام دهید تا هم بتوانید تنوعی در رنگ آن ایجاد کنید و هم رطوبت رسانی به سطح ناخن انجام شود.

فقط این نکته را به خاطر بسپارید که از مواد ژلیش استاندارد با مجوز قانونی سازمان غذا و دارو استفاده کنید و هرگز از وسایل تیز مانند چاقو یا تیغ برای پاک کردن آن استفاده نکنید.

عوارض ژلیش ناخن چیست؟

ژلیش ناخن با دستگاه LED یا UV، کدام بهتر است؟

دستگاه LED هزینه بسیار کمتری نسبت به دستگاه UV دارد و امکان تعویض لامپ آن بسیار ساده است اما امکان خشک کردن ژلیش با دستگاه UV سریع‌تر و بهتر انجام می‌شود. ناگفته نماند که برخی از افراد معتقدند استفاده طولانی مدت از دستگاه UV موجب بروز لک‌های پوستی می‌شود.

ژلیش ناخن با دستگاه LED یا UV، کدام بهتر است؟

چند نکته درباره ژلیش ناخن

  • قبل از انجام ژلیش اگر هرگونه بیماری پوستی یا حساسیت دارید از پزشک خود مشورت بخواهید
  • از مواد اولیه مرغوب استفاده کنید و گول ارزان بودن برخی مراکز زیبایی که با حداقل قیمت ژلیش را انجام می‌دهند را نخورید.
  • سعی کنید قبل از آسیب جدی برای ترمیم ژلیش اقدام کنید تا از پرداخت هزینه‌های اضافی دور بمانید.
  • حتما از پاک کننده‌های ملایم استفاده کنید تا به سطح ناخن آسیب وارد نشود.
  • پس از پاک کردن ژلیش حتما با روغن یا کرم مرطوب کننده سطح ناخن خود را ماساژ دهید تا رطوبت رسانی انجام شود.
  • از مواد جلا دهنده و براق کننده ناخن که دارای ترکیبات سرطان‌زایی چون فرمالدهید، تولوئون و یا دی بوتیل فتالات هستند هرگز استفاده نکنید.
  • حتما قبل از ژلیش ناخن‌هایتان را مانیکور کنید تا سطح یکسانی داشته باشند.
  • پس از ژلیش بر روی ناخن‌ها کلینر بزنید تا کیفیت ژلیش افزایش یابد.

چند نکته درباره ژلیش ناخن



دیدگاه شما

من زدم زیباست یکیش رو کندم در تاریخ 01 مارس 2021

عالی بزنید

سارا در تاریخ 11 آگوست 2023

عالی



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :