بسیاری افراد هنوز تصور می کنند که ژاکت های بافتنی لباس مخصوص مادربزرگ ها است. اگر شما هم چنین فکری می کنید متاسفانه باید بگوییم شما از دنیای مد عقب هستید. اگرچه این ژاکت ها از دهه 50 میلادی به همراه دامن و گردنبند مروارید مد شده بود اما امروز مدل های جدیدتر و متنوع تری از ژاکت های بافتنی در بازار موجود هستند که می توانید تهیه کنید یا اگر اهل بافتن هستید از روی آنها ببافید. اما اگر قصد خریدن یک ژاکت بافتنی خوب را دارید به چه اطلاعاتی نیاز دارید؟ همه چیزهایی که لازم دارید در این مطلب با عنوان راهنمای خرید ژاکت بافتنی زنانه بخوانید.
چرا ژاکت بافتنی؟
ژاکت بافتنی زنانه نوعی لباس است که از کاموای بافتنی یا پارچه کشبافت ضخیم تهیه می شود و در جلو با دکمه یا وسایل دیگر بسته می شود. ژاکت بافتنی به دلیل استایل زنانه و کاربردی بودن آن دوباره به ترند بازگشته اند و مد شده اند. پوشیدن آن ها از پلیور ساده تر است و به راحتی می توان با تغییر دما آن ها را درآورد. انواع سبک و نازک آن به راحتی در کیف جا می شود و می توان به راحتی آن را حمل کرد.
انواع ژاکت بافتنی
انواع نازک و ضخیم ژاکت بافتنی را می توان بر اساس فصل و محل زندگی انتخاب کرد. ژاکت بافتنی از نظر مدل انواع مختلفی دارد که مدل های اصلی آن عبارتند از:
ژاکت بافتنی کلاه دار که کلاه آن می تواند در فصل سرما کاربردی باشد.
ژاکت بافتنی بلند یا مانتو بافتنی
ژاکت بافتنی زنانه طرح دار که بسته به طرح آن می تواند کاربرد مختلفی داشته باشد.
کروشه یا ژاکت قلابدوزی که بیشتر کاربرد مجلسی و تزئینی دارد.
جنس ژاکت بافتنی
جنس ژاکت بافتنی زنانه بستگی به نوع نخی دارد که با ان بافته شده است. بهترین نوع نخ، پشم های موهر و کشمیر است که البته گران تر هستند. در مدل های ارزان تر سعی کنید از پشم استفاده کنید چون جنس های پلاستیکی کیفیت خوبی ندارند.
ژاکت بافتنی را چطور بپوشیم؟
امروزه ژاکت های بافتنی طوری طراحی می شوند که در همه موقعیت ها پوشیده شوند و جایگزین خوبی برای کت های سنتی هستند. ژاکت های بافتنی رنگی و طرح دار را می توانید در اوایل بهار روی مانتوهای بهاری خود بپوشید و از هوای نامتعادل آن فصل در امان باشید. مانتوها بافتنی را می توان به عنوان مانتو در فصل پاییز به همراه شلوار جین و کفش پاییزی استفاده کرد. کروشه ها معمولا روی لباس های دیگر پوشیده می شوند و حالت قدیمی و شیک به استایل می دهند.
مطالب مرتبط:
1- پوشیدن لباس بافتنی در محل کار
دیدگاه شما