chadmin در
6,248

لیپ گلاس چیست؟ بهترین لیپ گلاس‌های موجود در بازار کدامند؟ معرفی 20 برند باکیفیت بازار

لیپ گلاس چیست؟ بهترین لیپ گلاس‌های موجود در بازار کدامند؟ معرفی 20 برند باکیفیت بازار

یکی از محبوب‌ترین و پر طرفدارترین لوازم آرایشی ترند شده که توانسته جایگاه ویژه‌ای در بین بانوان پیدا نماید، لیپ گلاس‌ها هستند. این براق کننده‌های جذاب، حاوی مواد مغذی بوده و می‌توانند لب‌های شما را در برابر خشکی محافظت نمایند. همچنین برای افرادی که دنباله رو سبک مینیمال و آرایش لایت هستند، بهترین جایگزین برای رژ لب‌ها محسوب می‌گردند. در این بلاگ انواع لیپ گلاس‌ها و ویژگی آن‌ها را مورد بررسی قرار داده‌ایم، اگر می‌خواهید با برندهای ارائه دهنده این محصولات آشنا شوید، با ما همراه باشید.

انواع لیپ گلاس

لیپ گلاس چیست؟

لیپ گلاس در واقع نسل جدید برق لب است که، علاوه بر نرم و صاف نگه‌داشتن پوست لب‌ها به براق و درخشان شدن آن‌ها کمک کرده و می‌تواند جایگزین مناسبی برای رژ لب باشد. لیپ گلاس‌ها انواع مختلفی داشته و به صورت مایع و جامد در بازار ارائه شده‌اند. این محصولات آرایشی زیبا بر خلاف برق لب‌های ساده در ساختار خود دارای مواد مغذی و رنگدانه هستند که علاوه بر محافظت از لب‌ها، سبب ایجاد یک رنگ لایت و ملایم روی آن‌ها شده و در نتیجه جذابیت خاصی به لب‌های شما می‌بخشند.

کاربرد لیپ گلاس

کاربرد اصلی این محصول آرایشی نرم و لطیف کردن لب‌ها در کنار براق و درخشان شدن آن‌ها است. لیپ گلاس سبب صاف‌تر و حجیم‌تر نشان داده شدن لب گردیده و به جذابیت و زیبایی آن‌ می‌افزاید. این مدل برق لب‌ها در انواع بی رنگ تا رنگی وجود دارند.

تفاوت ساختار و عملکرد لیپ گلاس و رژ لب

برق لب یا لیپ گلاس چیست؟ماده تشکیل دهنده رژ لب‌ عموما، موم ( وکس)، رنگدانه و روغن است، موم ها باعث خاصیت لغزنده شدن رژ لب بر رولب‌ها شده و روغن‌ها سبب دهیدراته نگه داشتن لب‌ها می‌گردند و در نهایت رنگدانه‌ها باعث زیبایی و خوش رنگ شدن لب‌های شما هستند. هر چقدر روغن بیشتری در رژ لب‌ها استفاده شود میزان رنگدانه کاهش می‌یابد برای  همین دقت کرده باشید رژ لب‌هایی که خشک‌تر هستند، پر رنگ‌تر و ماندگار ترند. اما در ترکیب لیپ گلاس‌ها علاوه بر وکس، مرطول کننده هم وجود دارد، به همین دلیل باعث نرم شدن لب‌ها گردیده و همچنین از پیگمنت‌های رنگی کمتری در آن‌ها استفاده شده است، به همین علت معمولا بدون رنگ و براق هستند. لیپ گلاس‌ها در واقع به عنوان تکمیل کننده رژ لب بوده و سبب براق و جذاب شدن آن‌ها می‌شوند. اگر به دنبال یک آرایش روزانه ساده و لایت هستید، به جای رژ لب از لیپ گلاس استفاده نمائید.

رژلب مایع با لیپ گلاس تفاوت دارد، این محصولات به علت داشتن رنگدانه‌های رنگی بیشتر، پر رنگ‌تر از برق لب بوده و طیف رنگی گسترده‌تری دارند و به دو صورت مات و براق در دسترس هستند.

طریقه استفاده از لیپ گلاس‌ها

  • ابتدا به کمک ماسک لب یا اسکراب لب، باید یک لایه برداری از روی لب‌ها انجام داده و پوسته‌های اضافه را از بین ببرید و لب‌های خود را تمیز و یک دست کنید.
  • سپس به کمک یک بالم لب بی رنگ، اقدام به آبرسانی آن‌ها نمائید.
  • برای حجیم‌تر شدن لب‌ها می‌توانید از یک خط لب عادی استفاده کرده و خطوط دور لب خود را پر رنگ کنید.
  • سپس رژلب مایع یا جامد با رنگ دلخواه‌تان را بر روی قسمت‌های داخلی لب اعمال نمائید.
  • در نهایت بعد از خشک شدن لب‌ها از یک لیپ گلاس ساده و بدون رنگ بر روی آن‌ها استفاده کنید.

مدل‌های مختلف لیپ گلاس‌

این لوازم آرایشی جذاب در انواع مختلف و با ویژگی‌های متنوع تولید می‌شوند که در زیر به معرفی آن‌ها می‌پردازیم:

براق کننده

رایج ترین نوع لیپ گلاس‌ها هستند که هیچ گونه رنگدانه‌ای نداشته و معمولا از آن‌ها برای درخشان کردن رژ لب استفاده می‌کنند. این دسته از برق لب‌ها بسیار ملایم و شفاف هستند.

برق لب رنگی

اگر طرفدار سادگی و آرایش ملایم هستید، این مدل لیپ گلاس ها بسیار مناسب سلیقه شما است. در ترکیبات این نوع از برق لب‌ها مقدار کمی رنگدانه ملایم بکار رفته، که می‌تواند علاوه  بر درخشان کردن لب‌ها، رنگ ملایمی نیز ایجاد کنند و در عین حال ماندگاری کمی دارند.

لیپ گلاس گلایتری

در واقع همان برق لب‌های ساده هستند که درخشش بسیار زیادی دارند و از انعکاس بالایی برخوردارند.

برق لب اکلیلی

برق لب‌های اکلیلی به دلیل درخشندگی زیادتر و جلب توجه بیشتری که دارند، مخاطبان خاص خود را می طلبند و برای مهمانی‌ها و مجالس عروسی مناسب هستند.

لیپ گلاس مات

این محصول بر خلاف ماهیت برق لب‌ها، باعث مات شدن رژ لب شده ولی رطوبت لب را تامین می‌نماید.

لیپ گلاس حجم دهنده

در فرمولاسیون این مدل از برق لب‌ها، مواد حجم دهنده وجود دارد، که به صورت موقت و تنها برای چند ساعت، باعث حجیم شدن لب‌ها می‌گردد.

به کمک لیپ گلاس‌ها بدون استفاده از تزریق و عمل زیبایی، می‌توانید به زیباتر و حجیم‌تر شدن لب‌های خود کمک کنید.

آشنایی با ترکیبات سازنده لیپ گلاس

باید توجه داشته باشیدکه هر محصول آرایشی با توجه به برند سازنده آن، فرمولاسیون و خواص مخصوص به خود را دارد. اما پایه و ساختاراصلی تشکیل دهنده آن‌ها یکی بوده و از چند محصول کلیدی ساخته شده‌اند. پایه و بیس برق لب‌ها از نرم کننده‌های مختلف و وکس ( موم ) بوده که به همراه ترکیباتی از ویتامین‌ها، روغن‌ها، عطرهای خوشبو و رنگدانه‌های رنگی، لیپ گلاس را می‌سازند. برای تولید محصولات متنوع، باید از ترکیبات متفاوتی برای ساخت لیپ گلاس‌ها استفاده کرد، این موضوع باعث می‌شود، تا تمام سلیقه‌ها و نیازهای جامعه تامین گردد. در ادامه شما را با این ترکیبات آشنا می‌کنیم:

نرم کننده‌ها

یکی از اهداف لیپ گلاس‌ها، نرم کردن لب‌ها بوده، در نتیجه یکی از ترکیبات اصلی در ساخت تمام برق لب‌ها، نرم کننده‌ها هستند. موادی که باعث آبرسانی لب‌ها و مرطوب نگه‌داشتن آن‌ها می‌شوند، روغن‌های طبیعی بهترین گزینه برای حفط رطوبت لب‌ها هستند که برخی از آن‌ها مانند:  روغن نارگیل، روغن بادام، روغن آرگان و روغن جوجوبا، و روغن آواکادو، در صنایع آرایشی و بهداشتی بسیار محبوبیت دارند. این مواد با قدرت مرطوب‌کنندگی بالایی که دارند مانع از خشک و پوسته پوسته شدن لب‌ها می‌شوند.

در ترکیب بسیاری از لیپ گلاس‌ها از نرم کننده‌های غیر طبیعی ( مصنوعی ) استفاده می‌کنند، که کیفیت بسیار بالایی هم دارند، اما بدون شک استفاده از مواد طبیعی که ماندگاری بیشتر و ریسک کمتری دارند، بهتر است.

واکس یا موم

پایه اصلی تمام رژ لب‌ها، بالم لب‌ها و برق لب‌ها، موم یا واکس است. آن‌ها باعث ترکیب مواد مختلف با یکدیگر شده و به دلیل داشتن خاصیت چسبندگی، دوام بیشتری را در لیپ گلاس‌ها یا هر محصول دیگری که درآن وجود داشته باشند، ایجاد می‎نمایند. موم‌ها در انواع طبیعی و مصنوعی در صنایع آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما در تولید لیپ گلاس ها عموما از مواد طبیعی مانند: موم زنبور عسل و کره شی استفاده می‎شود. دقت نمائید که هر چه موم بیشتری در محصولات باشد، کیفیت و ماندگاری آن‌ها بر روی لب بیشتر بوده و به دلیل حفظ رطوبت، به از بین بردن ترک‎های لب کمک می‌نماید. در اغلب لوازم آرایشی مانند لیپ گلاس‌ها از موم طبیعی استفاده می‎کنند، که سرشار از انواع ویتامین، پروتئین، اسید آمینه و مواد معدنی با ساختار نیمه جامد است که علاوه بر خواص تقویت کنندگی، قوام و غلظت محصولات را نیز افزایش می‌دهد. همچنین موم عسل، پوست را تکسین داده  از ایجاد التهاب و حساسیت جلوگیری می‌نماید.

شی باتر یا کره شی یک روغن گیاهی بوده که از دانه‌های روغنی درخت شی در آفریقا استخراج می‌گردد. این روغن در درمان بیماری‌های پوست و مو بسیار کاربرد دارد.

قوام دهنده‌ها

برای جلوگیری از آبکی بودن برق لب‌ها علاوه بر موم طبیعی از قوام دهنده‌هایی مانند کائولینیت که در واقع نوعی کانی خاک رس است، استفاده می‌کنند تا مانع از چکه کردن محصول نهایی شود.

بی‌حس کننده‌ها

برخی از لیپ گلاس‌ها خاصیت بی‌حس کننده دارند، در نتیجه اگر لب‌های شما دچار التهاب شده یا خارش و سوزش دارند، می‌توانید از این مدل برق لب استفاده کنید، ترکیبات مجازی که برای ایجاد حالت بی‌حسی مورد استفاده قرار می‌گیرند، عبارتند از:

  • کافور
  • منتول
  • جوهر نعناع

عطر و رایحه خوش‌بو

ترکیباتی که در ساخت لیپ گلاس‌ها استفاده می‌شوند، معمولا زمانی که با هم مخلوط می‌گردند، بوی خوشایندی ندارند، برای این که بتوان بوی بد محصول نهایی را از بین برد، باید از عطرها و رایحه‌های دلپذیر کمک گرفت.

رنگدانه‌ها

برای رنگی کردن لیپ گلاس‌ها از عصاره برخی میوه‌ها و گیاهان مختلف و همچنین رنگدانه های طبیعی مورد تائید وزارت بهداشت، غذا  و دارو استفاده می‌کنند. از آنجایی که ساختار غلیظ و مایع لیپ گلاس، توانایی جذب و انتقال درصد بالای پیگمنت رنگ با شدت تنالیته بالا را ندارند، اغلب برق لب‌ها در رنگ‌های ملیح صورتی، قرمز و گلبهی تولید می‌شوند.

 آنتی اکسیدان‌ها

برخی از برق لب‌ها خاصیت آنتی اکسیدان دارند، که این ویژگی ناشی از حضور ویتامین E  و C در ترکیبات آن‌ها است. این مواد از آسیب رادیکال‌های آزاد جلوگیری کرده و التهاب را خنثی می‌نمایند و در عین حال سبب تغذیه لب‌ها شده و روند پیری پوست ( چین و چروک دور لب و.. ) را کند می‌نمایند.

مواد ضد پیری

اکثر لیپ گلاس‌ها و محصولات آرایشی خاصیت ضد پیری دارند، این ویژگی ناشی از حضور آتلوکلاژن، هیالورونیک اسید و دی پالمیتوئیل هیدروکسی پرولین در ترکیبات تشکیل دهنده آن‌ها است. این مواد بافت پوست را به صورت عمقی آبرسانی کرده و باعث حجیم شدن فضای بین سلولی و از بین رفتن چین و چروک می‌گردند.

مواد مضر موجود در برق لب

در تولید برخی از برق لب‌ها جهت کاهش هزینه ها و پایین آوردن قیمت تمام شده محصول، از یکسری مواد مضر استفاده می‌شود که در دراز مدت نه تنها فایده‌ای برای لب‌ها ندارند، بلکه باعث پوسته پوسته شدن و ایجاد التهاب و حساسیت می‌گردند، برخی از این مواد عبارتند از:

  • پارابن: نگهدارنده‌هایی که از رشد کپک و باکتری در لوازم آرایش جلوگیری می‌کنند، اما در عین حال خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهند.
  • آنتی اکسیدان‌های مصنوعی: چون از طریق فرآیند شیمیایی ساخته می‌شوند، به دستگاه تنفسی آسیب زده و باعث سرطان می‌گردند.
  • زهر زنبور عسل: وجود این مواد به عنوان یک محرک، باعث التهاب لب‌ها و حجیم‌تر شدن آن‌ها می‌گردد، اما استفاده از این زهر در نهایت منجر به ترک خوردن پوست لب می‌شود، برای جلوگیری از این امر از موادی بنام هیالورونیک اسید استفاده می‌کنند که اثر مخرب زهر زنبور عسل را کاهش داده و استفاده ازآن‌ را بلامانع می‌کند.

برای تحریک و حجم دادن به لب‌ها، از محرک‌هایی مانند عصاره فلفل که معمولا بدون عارضه و مشکل  هستند، استفاده می‌کنند.

انواع لیپ گلاس‌های فانتزی

در دنیای مارکتینگ امروز، علاوه بر کیفیت و مواد اولیه مرغوب، نوع پکیج و نحوه ارائه محصولات نیز بسیار حائز اهمیت است. از این رو برندهای مختلف برای افزایش جذابیت و جلب نظر مخاطب انواع برق لب با خواص و ویژگی‌های مختلف را با بسته بندی‌های خاص و فانتزی ارائه کرده‌اند، که بسیار هم مورد توجه قرار گرفته است. انواع لیپ گلاس‌های محبوب و پر فروش دنیا به صورت زیر هستند:

  • لیپ گلاس آبنباتی
  • رنگین کمانی
  • ساندیسی
  • لامپی
  • شاین
  • لیپ گلاس جادویی

لیپ گلاس جادویی یا حرارتی نوع جدید از برق لب‌ها هستند، که رنگ مشخصی ندارند با تغییر دمای بدن شما تغییر رنگ می‌دهند.

معروف‌ترین برندهای لیپ گلاس دنیا

با توجه به اهمیت زیبایی و سلامت لب‌ها، برندهای مختلفی در دنیا اقدام به تولید انواع و اقسام لیپ گلاس با خواص و کیفیت‌های مختلف نموده‌اند. درادامه معروف‌ترین لیپ گلاس‌های دنیا را به شما معرفی می‌کنیم:

  • لیپ گلاس اسمش باکس

بسیار سبک، با درخشندگی بالا و بدون حالت چسبندگی در لب‌ها و قابل استفاده بر روی پلک‌ها و گونه‌ها

  • برق لب ژله‌ای براق کننده لب تاور ،28 مدل شاین آن

آبرسان، سرشار از ویتامین E و  A، ساخته شده از روغن‌های گیاهی هسته زردالو، هسته تمشک و روغن گل رز

  • برق لب Glossier

دارنده عنوان ملکه بهترین برق لب،حاوی روغن جوجویا و یتامینE، درخشان کننده  و آبرسان عالی

  • لیپ گلاس حجم دهنده و اکلیلی Buxom

درخشندگی بالا، براق و اکلیلی، حاوی ویاتامین E و A ، آبرسان حجم دهنده لب‌ها

  • برق لب ایو سنت لورن

بسیار سبک و بدون حالت چسبندگی، قابلیت درخشندگی بالا، در رنگ‌های نارنجی و زرشکی

  • لیپ گلاس weis از برند Kjaer

ارگانیک، حاوی روغن کرچک و دانه‌های گل رز، آبرسان قوی و حاوی ویتامین E، از بین برنده چین و چروک لب‌ها

  • محصول ریحانا برق لب Fenty Beauty

دوستدار محیط زیست، در رنگ بندی متنوع، بر پایه کره شی و بدون چسبندگی، با رایحه وانیل و هلو

  • براق کننده لب Stila Beauty

حجم دهنده، حاوی هیالورونیک اسید و روغن‌های مشابه، دارای رنگ‎‌های رنگین کمانی

  • لیپ گلاس اکستازی از برند Armani Beauty

یک پوشش سبک و درخشان، آبرسانی عالی به مدت 10 ساعت با رنگدانه‌های قوی

  • برق لب Lancome

محبوب‌ترین برق لب تمام ادوار، حاوی ویتامین E، در 10 طعم و سه رنگ

  • برند شانل و برق لب Rouge Coco

پوشش یکنواخت، حاوی روغن نارگیل، ویتامنی E، قابلیت هیدراته کردن لب‌ها، بدون‌چسبندگی

  • برند میبلین نیویورک و برق لب لیفتر گلاس

بهترین آبرسان بخاطر وجود اسید هیالورونیک، رنگ بندی متنوع و حجم دهنده

  • لیپ گلاس حجم دهنده دیور

آبرسان و قابلیت حجم دهندگی به علت وجود ترکیب اسید هیالورونیک، با رایحه نعناع

  • برق لب برند مک

در 20 رنگ متنوع، بر پایه روغن جوجوبا و نرم کننده قوی لب‌ها

  • لیپ گلاس نارس

مرطوب کننده قوی، ساخته شده از مواد طبیعی مانند اسطوخودوس دریایی، شفاف و با ماندگاری بالا

  • لانکوم لیپ گلاس

بسیار با کیفیت، با رنگ‌های ملایم، مرطوب کننده قوی و درخشان

  • برق لب استی لادر

مانع خشک شدن لب‌ها، رنگ‌بندی عالی، بهترین مواد اولیه

معروف‌ترین برندهای ایرانی برق لب

در کنار محصولات با کیفیت خارجی، تولید کننده‌های داخلی نیز بسیار موفق عمل کرده و محصولات آرایشی خوبی ارائه داده‌اند. برخی لیپ گلاس‌های معروف ایرانی شامل موارد زیر هستند:

  • هدی بیوتی

آبرسان قوی، دارای پیگمنت های رنگین کمانی و بدون حالت چسبناک

  • کالیستا

رنگدانه‌های بالا، کیفیت عالی و آبرسان قوی

  • برق لب مای

مانع خشک شدن لب‌ها، حجم دهنده و درخشان

مزایا و معایب استفاده از لیپ گلاس

از دید افراد مختلف، این محصولات آرایشی مانند تمام تولیدات می‌توانند مزایا و معایبی داشته باشند که عبارتند از:

مزایای لیپ گلاس

  • درخشش و برجستگی لب، به ویژه در لب‌های نازک
  • دارای رنگ بندی متنوع
  • جایگزین مناسب رژ لب
  • سهولت در استفاده
  • سایز مناسب جهت حمل و نقل
  • ارزان و ماندگار
  • تقویت کننده لب‌ها
  • مناسب برای انواع مهمانی
  • مرطوب کننده و آبرسان
  • حجم دهنده

معایب برق لب‌ها

  • وجود حالت چسبندگی در برخی مدل‌ها
  • جاذب ذرات ریز محیط مانند گرد و خاک و مو
  • بسیار کم رنگ
  • احتمال بروز حساسیت و التهاب در هنگام استفاده از مدل حجم دهنده
  • ماندگاری کم

کلام آخر

لیپ گلس‎ها با تنوع طرح و مدل و رنگ بندی که دارند، محبوبیت زیادی در بین بانوان کسب نموده و به راحتی می‌توانند با توجه به نیازی که دارند، یکی از انواع آن‌ها را، جهت حفظ  لطافت و سلامت لب‌های خود، استفاده کرده و در عین حال لب‌هایی زیبا و درخشان داشته باشند.

سوالات متداول

1- آیا لیپ گلس با برق لب فرق دارد؟

خیر، لیپ گلاس‌ها در واقع نسل جدیدی از برق لب هستندکه توانسته‌اند با تقویت محتویات و مواد تشکیل دهنده خود به جایگزینی مناسب برای رژلب‌ها تبدیل شوند.

2- آیا استفاده از لیپ گلس برای بدن مضر است؟

اگر در ساخت و ترکیبات برق لب‌ها از مواد طبیعی استفاده شده باشد و اعتدال را در هنگام مصرف آن‌ها در نظر بگیرید، هیچ ضرری برای بدن ندارند.

3- آیا برق لب‌ها تاریخ انقضا دارند و فاسد می‌شوند؟

بله، تمام مواد آرایشی و محصولات مراقبت از پوست دارای تاریخ انقضا بوده و معمولا از لحظه باز کردن محصول باید بتوانید حداقل یک سال از آن استفاده نمائید. دقت کنید به محض این که متوجه تغییر رنگ و بوی محصول شدید، باید آن را دور بریزید.

4- آیا لیپ گلاس همان تینت لب است؟

تینت لب یک محصول آرایشی ما بین رژ لب و برق لب بوده که فاقد موم و سرب و به حالت مایعی بسیار رقیق است، فرق این دو در میزان رنگدانه‌هایی است که در ترکیبات‌شان استفاده شده، قدرت رنگدانه‌های تینت لب بسیار بیشتر از لیپ گلاس بوده و می‌تواند به عنوان یک رژ لب قوی عمل کند. تینت‌ لب‌ها علاوه بر خاصیت آبرسانی، ماندگاری بیشتری بر روی لب‌ها دارند و به راحتی پاک نمی‌شوند.اما برق لب‌ها رنگ کمتری داشته و خیلی زود از روی لب پاک می‌شوند.

 

منبع: میس و میستر

mobile_sticky_top ad banner


دیدگاه شما



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :