شبنم قربانی، بازیگر ایرانی، متولد ۱۹ تیر ۱۳۶۸ در تهران است. او فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۹۵ با تئاتر آغاز کرد و در سال ۱۳۹۷ با بازی در سریال «لحظه گرگ و میش» به کارگردانی همایون اسعدیان وارد تلویزیون شد. نقشآفرینی در سریالهای «ملکه گدایان» و «عشق کوفی» از دیگر کارهای برجسته اوست. همچنین، او برای بازی در فیلم «مجنون» در سال ۱۴۰۲، برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشنواره فیلم فجر شد.
در فتوکال فیلم «ناتور دشت»، شبنم قربانی با استایلی شامل شومیز سفید، شلوار و روسری مشکی و کتی طرحدار با رنگهای نارنجی و قرمز حضور داشت. این بازیگر به لباسهای طرحدار علاقهمند است و کت اخیر او نیز در پی همین علاقهاش انتخاب شده است. شبنم قربانی در سال ۱۳۹۹ با امین میرشکاری، صدابردار سینما و تلویزیون، ازدواج کرد و دارای یک دختر و یک پسر است.
فیلم «ناتور دشت» به کارگردانی سید محمدرضا خردمندان و تهیهکنندگی مهدی فرجی، با بازیگرانی چون هادی حجازیفر، میرسعید مولویان، شبنم قربانی، سعید آقاخانی علی مصفا در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.
دیدگاه شما