تحریریه چی بپوشم در
30,509

درمان اگزما در طب سنتی و مدرن(تضمینی و قطعی)

درمان اگزما در طب سنتی و مدرن(تضمینی و قطعی)

اگزما یا درماتیت آتوپیک یکی از متداولترین مشکلات پوستی است که با ضعیف شدن سد محافظ پوست رخ می دهد. شما می توانید با استفاده از راهکارهای درمانی طب سنتی جلوی وخامت این بیماری را بگیرید. در طب سنتی راهکارهای مختلفی برای درمان اگزما ارائه می شود؛ مثلاً استفاده از روغن آرگان اصل تا استفاده از دستگاه بخور می توانند به شما در درمان این مشکل پوستی کمک کنند.

درمان اگزما در طب سنتی و مدرن

سایر روش ها در درمان اگزما در طب سنتی را می شناسید؟ پزشکان چه راهکارهایی را در این زمینه ارائه می دهند؟

درمان اگزما در طب سنتی و مدرن

معرفی بهترین روش درمان اگزما در طب سنتی

این روزها همه باید روتین پوستی مناسبی داشته باشند تا مبادا درگیر مشکلات پوستی شوند. عوامل آسیب زای مختلف مثل اشعه های مضر خورشید، چربی ها، آلودگی ها و … آماده هستند تا مشکلات زیادی را برای پوستمان به همراه بیاورند؛ بنابراین استفاده از کرم ضد چین و چروک برای جلوگیری از ایجاد خطوط مختلف در نواحی چشم و صورت، استفاده از روغن های گیاهی برای درمان اگزما، استفاده از کرم چشم برای رفع سیاهی نواحی چشم و .. جزء الزامات است.

روش های درمانی در طب سنتی در اغلب موارد روش های مکمل هستند و شما باید به یک پزشک حرفه ای پوست نیز مراجعه کنید تا روش های کاملاً موثری را برایتان معرفی کند.

شستشوی ملایم بدن

برای پیشگیری از ایجاد اگزما و جلوگیری از عود این بیماری باید حتما از مواد شوینده ملایم برای بدنتان استفاده کنید تا مبادا سد محافظتی آن آسیب ببیند. همچنین شما می توانید با مراجعه به پزشکان طب سنتی و تهیه پک مراقبت پوستی و عمل به توصیه های دکتر روز به روز به سمت بهبودی بیماری اگزما قدم بردارید.

یک کلینسر ملایم و بدون صابون یا عطر و رنگ در این زمینه می تواند بهترین گزینه برایتان باشد.

استفاده از مرطوب کننده های مناسب

شما باید در حالت معمولی به طور مداوم پوستتان را آبرسانی کنید. انجام این کار در زمان ابتلا به اگزما اهمیت زیادی دارد. در واقع شما با آبرسانی منظم از خشکی بیش از اندازه و خارش پوست جلوگیری کرده و مانع از پیشروی محرک ها در پوستتان می شوید.

در زمینه تهیه مرطوب کننده ها نیز توصیه می کنیم که به سراغ محصولاتی بدون رنگ و عطر بروید. وجود هر نوع ماده شیمیایی و مضر در مرطوب کننده ها خطرناک است، بنابراین از قبل مواد اولیه استفاده شده در آنها را بررسی کنید.

استفاده از دستگاه بخور

راهکار دیگری که در طب سنتی پیش رویتان می گذارند، استفاده از بخور است. خوشبختانه با پیشرفت فناوری دستگاه های کاربردی مخصوص بخور گرفتن تولید شده اند که می توانید با استفاده از آنها جلوی عودکردن بیماری اگزما را بگیرید. بخور جلوی خشکی پوست را می گیرد، بنابراین استفاده از آن به خصوص برای فصل زمستان بسیار پیشنهاد می شود.

درمان اگزما در طب سنتی و مدرن

کم کردن حرارت بدن

یکی دیگر از روش های درمان اگزما در طب سنتی کم کردن حرارت بدن است. در واقع دمای بیش از حد موجب تحریک پوست می شود، بنابراین باید حرارت بدنتان را به حداقل برسانید. در زمان ابتلا به این بیماری از گرفتن دوش آب گرم خودداری کرده و با استفاده از کمپرس های سرد برای رفع خارش ها مشکلات پوستی تان را کمتر کنید.

عدم خاراندن بدن

خاراندن بدن در زمان ابتلا به اگزما فقط باعث وخامت این بیماری می شود. در واقع با خاراندن پوست تحریک شده و آسیب بیشتری می بیند. شما می توانید برای جلوگیری از ایجاد خارش در نواحی مختلف بدن از اسپری های ضد خارش بدون نسخه استفاده کنید که جلوی تحریک های مختلف بدنتان را می گیرند.

هنگام خواب سطح هوشیاری پایین می آید، بنابراین شاید ناخواسته بدنتان را بخارانید. برای جلوگیری از این اتفاق توصیه می کنیم که یک جفت دستکش نخی دستتان کنید. با انجام این کار از خاراندن بدن به صورت تصادفی پیشگیری می کنید.

پوشیدن لباس‌های راحتی

بسیاری از افراد ناآگاه در زمان ابتلا به اگزما، لباس های ضخیم و گرم استفاده می کنند. در واقع این لباس ها موجب تعریق بدن می شوند، بنابراین با بالابردن حرارت بدن تحریکات پوستی را افزایش می دهند. شما باید در زمان ابتلا به این بیماری لباس های راحت و پنبه ای بپوشید تا دچار هیچ مشکلی از این بابت نشوید.

استفاده از گلاب

گلاب جزء بهترین محصولات طبیعی برای درمان اگزما است که باید به صورت موضعی برروی نواحی اگزما بزنید. گلاب با نشستن برروی پوست باعث بازشدن عروق آن می شود و با خارج کردن بخارات خلطی باعث رفع سوزش و خارش می شود.

درمان اگزما در طب سنتی و مدرن

استفاده از بلغور جو دوسر

در بلغور جو دوسر کلوئیدی نرم کننده های طبیعی وجود دارد که باعث کمرنگ تر شدن آثار اگزما می شوند؛ به همین منظور از بلغور جو دو سر در طب سنتی استفاده می کنند. شما می توانید بلغورها را پودر کرده و داخل وان حمامتان بریزید. حالا کافیست تا حدود 20 دقیقه داخل وان بخوابید. با انجام همین راهکار ساده پوستتان نرمی و لطافت مناسبی پیدا می کند و مشکلات پوستی تان به مرور از بین می روند.

استفاده از سرکه سیب

شما می توانید وان حمام را با آب ولرم پر کنید، سپس 2 فنجان سرکه سیب را به آب بیفزایید. سرکه سیب می تواند به کاهش ناراحتی های پوستی تان کمک کرده و از عودکردن اگزما جلوگیری کند.

استفاده از بابونه و گل گاو زبان

بابونه یکی از بهترین راهکارهای درمانی گیاهی برای اگزما است که با خواص نرم کنندگی و مرطوب آن می تواند بسیار تاثیرگذار باشد. گل گاو زبان نیز با درمان زخم، التهاب و بیماری های پوستی راهکار موثر دیگری برای درمان اگزما باشد.

استفاده روغن آرگان، زیتون و نارگیل

وقتی به پزشک طب سنتی مراجعه می کنید، معمولاً استفاده از روغن های گیاهی را نیز توصیه می کند. روغن آرگان به دلیل خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی و مرطوب کنندگی تاثیر فوق العاده ای در درمان اگزما دارد. روغن های زیتون و نارگیل نیز بعد از استحمام و شستشوی پوست به کار می آیند و برای افراد مقیم مناطق خشک بهترین گزینه هستند.

از کدام روش درمانی طب سنتی برای درمان اگزما استفاده کنم؟

راهکارهای معرفی شده برای درمان اگزما در طب سنتی بسیار متداول هستند و اغلب مردم آنها را انجام می دهند. شما می توانید با استفاده از این راهکارها در کنار روش های درمانی پزشکی مدرن مثل کرم های مرطوب کننده مناسب یا مصرف داروی تجویز شده توسط پزشک متخصص قدمی مثبت برای درمان اگزما بردارید.

در خصوص انتخاب بهترین روش توصیه می کنیم که با پزشک خود مشورتی داشته باشید. او با بررسی داروهای مصرفی و راهکارهای طب سنتی استفاده یا عدم استفاده از آنها را توصیه خواهد کرد.

درمان اگزما در طب سنتی و مدرن

درمان اگزما در طب سنتی، راهکار عالی برای رهایی از این مشکل پوستی

درمان اگزما در طب سنتی راهکار فوق العاده ای است که به مرور تاثیرات مطلوبی دارد. در طب سنتی درمان به مرور زمان رخ می دهد، بنابراین در استفاده از هر یک از راهکارها باید مصمم بوده و دوره درمان را ترک نکنید تا به نتیجه مناسبی برسید. خوشبختانه در زمینه درمان اگزما با طب سنتی روش های مختلفی نیز وجود دارد، بنابراین دستتان در انتخاب روشی کاربردی با ویژگی های پوستی تان باز است.

mobile_sticky_top ad banner


دیدگاه شما



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :