chadmin در
32,898

کاشت ناخن سرطان‌زاست؟ حقیقت عجیبی که قطعا درباره کاشت ناخن نمی‌دانستید!

کاشت ناخن سرطان‌زاست؟ حقیقت عجیبی که قطعا درباره کاشت ناخن نمی‌دانستید!

شکی نیست که ناخن‌های صاف و یکدست به دست‌ها جلوه زیبایی می‌بخشد و آن‌ها را جذاب‌تر می‌سازند؛ اما در این میان بعضی از افراد فرم طبیعی ناخن‌هایشان را دوست ندارند و به سراغ روش‌های مختلف کاشت ناخن می‌روند. ناخن کاشت شده به‌دلیل ظاهری صاف و یک شکل طرفداران زیادی دارد، اما مدت‌هاست نگرانی‌هایی بابت عوارض این روش و ایجاد مشکلات پوستی وجود دارد که در این مطلب قصد داریم به آن بپردازیم.

عوارض کاشت ناخن

کاشت ناخن چگونه انجام می‌شود؟

زیبایی دست‌ها تا حد زیادی به فرم و ظاهر ناخن‌ها بستگی دارد. ولی افراد بسیاری به دلایل مختلفی همچون مصرف دارو، بیماری، ژنتیک یا … با ناخن‌های ضعیف و شکننده روبرو هستند. این موارد موجب شده تا به سراغ روش‌های مختلف کاشت بروند.

روش‌های مختلفی برای کاشت ناخن وجود دارد که پایه اصلی همه تقریبا یکسان است؛ قراردادن موادی از جنس اکریلیک، ژل، و یا پودر روی ناخن‌ها و فرم دادن به آن با کمک سوهان برقی. معمولا در هنگام کاشت برای دستیابی به ظاهر طبیعی، سطح ناخن‌های فرد را تا جای امکان می‌تراشند تا ناخن کاشته شده در پایان کار برجسته نباشد. نتیجه کار، فرم یکدست از مواد کاشته شده است که روی ناخن‌های طبیعی قرار می‌گیرد و فرمی صاف و ظاهری زیباتر دارد.

خطرات و عوارض کاشت ناخن چیست؟

یکی از نگرانی‌‌های مهمی که درباره کاشت ناخن وجود دارد خطرات و عوارض احتمالی دستگاه‌ها و مواد مورد استفاده در این فرایند است. لازم به توضیح است که برای دریافت پاسخ قطعی به این نگرانی‌ها باید مطالعات طولانی‌مدت انجام شود.

عوارض کاشت ناخن

  • مواد شیمیایی سرطان‌زا

در فرایند صفر تا 100 کاشت ناخن و همچنین در هنگام استفاده از لاک، پوست شما در معرض تماس با انواع مواد شیمیایی است که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند. از جمله این مواد می‌توان به بنزن و فرمالدئید اشاره کرد که در لاک‌، چسب و محکم‌کننده‌های ناخن وجود دارد.

  • خطر مسمومیت و آلرژی

اگر وارد سالن‌های زیبایی شوید حتما بوی خاصی به مشامتان می‌رسد که به‌دلیل استفاده از مواد مختلف شیمیایی است. قرار گرفتن طولانی مدت در معرض این مواد می‌تواند منجر به مسمومیت، آلرژی و در مواردی ابتلا به سرطان ریه شود.

  • ابتلا به قارچ ناخن

در ناخن ماده‌ای به‌نام کراتین وجود دارد که در صورت کاشت مداوم، توانایی مقاومت خود را دربرابر قارچ از دست می‌دهد. در این هنگام قارچ‌ها در زیر ناخن کاشت شده رشد می‌کنند و درمان آن‌ها به یک فرایند طولانی مدت نیاز دارد. هر چند در هنگام کاشت از انواع پرایمر ضد قارچ روی ناخن های دست و پا استفاده می‌شود، ولی بسیاری از ناخن‌ها بعد از دوره‌های طولانی مدت کاشت بسیار آسیب پذیر و در معرض عفونت قارچی هستند.

  • اگزما

مواد شیمیایی و چسب ناخن احتمال ابتلا به بیماری‌های پوستی مانند اگزما را افزایش می‌دهند‌. اگر بعد از کاشت با علائمی مانند قرمزی، خارش و تاول مواجه شدید باید سریعا برای درمان اقدام کنید. یادتان باشد که نباید نسبت به بیماری‌های پوستی بی‌توجه باشید؛ چراکه درصورت اقدام دیرهنگام درمان آن‌ها بیشتر به‌طول می‌انجامد.

عوارض کاشت ناخن

  • سرطان‌زا بودن لامپ‌های UV

یکی از مهم‌ترین نگرانی‌هایی که در هنگام کاشت ناخن وجود دارد استفاده از دستگاه‌های UV است. برخی از محققان می‌گویند قرار گرفتن طولانی مدت در معرض این دستگاه (بیشتر از 20 دقیقه) ممکن است ابتلا به سرطان پوست را افزایش دهد. لازم به‌ذکر است که مطالعات در این زمینه ادامه دارد، همچنین خوب است بدانید که سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) لامپ‌های UV را در صورت استفاده درست، کم‌خطر می‌داند.

راه‌های پیشگیری از مضرات دستگاه یو وی در کاشت ناخن چیست؟

شواهد درباره دستگاه UV که برای خشک کردن ناخن استفاده می‌شود نشان می‌دهد که تشعشعات ساطع شده از آن ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. با وجود آنکه سازمان غذا و داروی ایالات متحده لامپ‌های UV را در صورت استفاده درست کم‌خطر می‌داند‌، اما انجمن پوست آمریکا نکاتی را برای پیشگیری از خطرات احتمالی بیان کرده است که عبارتند از:

عوارض کاشت ناخن

  •  اگر برای کاشت ناخن به سالن می‌روید یا ناخن‌کار هستید بهتر است از کرم‌های ضدآفتابی که SPF بیشتر از 30 دارند استفاده کنید. این ضدآفتاب‌ها از پوست شما در برابر اشعه‌های UV محافظت می‌کنند.
  • برای کاشت و ترمیم ناخن به سالن‌هایی مراجعه کنید که از مواد مرغوب و استاندارد برای کار ناخن استفاده می‌کنند. استفاده از مواد اولیه نامرغوب و ارزان، در بسیاری موارد شما را با عوارض جبران ناپذیر و طولانی مدت مواجه خواهد کرد.
  • در حین کاشت از دستکش‌های تیره استفاده کنید و فقط نوک انگشتان‌تان بیرون باشد.
  • بهترین راه برای خشک کردن ناخن، قرار دادن آن‌ها در معرض هوا است. بنابراین، تا جای ممکن از دستگاه‌های UV استفاده نکنید.
  • اگر می‌خواهید لاک ناخن‌ها را پاک کنید لاک پاک‌کن را فقط به ناخن‌هایتان بزنید و از برخورد آن‌ها به پوست دست جلوگیری کنید.
  • ناخن‌کارها باید از عینک، دستکش، ماسک و لباس‌های آستین بلند استفاده کنند تا از آسیب‌های دستگاه یو وی و مواد شیمیایی بکاهند.
  • سالنی که در آن کار می‌کنید یا برای کاشت ناخن می‌روید باید دارای تهویه مناسب باشد تا هوای محیط عوض شود.

نکات تکمیلی برای مراقبت در هنگام کاشت ناخن

عوارض کاشت ناخن

این‌ روز‌ها یکی از ترندهای حوزه زیبایی، کاشت ناخن است که محبوبیت زیادی دارد. افرادی که دارای ناخن‌های ضعیف و شکننده هستند و می‌خواهند فرم زیباتری به دست‌های خود ببخشند به‌سراغ کاشت ناخن می‌روند. این ترند با وجود محبوبیت فراوان، نگرانی‌هایی را در حوزه سلامتی ایجاد کرده است که از جمله مهم‌ترین دلایل آن‌ها استفاده از مواد شیمیایی و دستگاه UV است. این مواد و دستگاه‌ها که در فرایند کاشت ناخن استفاده می‌شوند، احتمال خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند. هرچند که هنوز تحقیقات جامعی در این زمینه صورت نگرفته است و سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه یو‌ وی را در صورت استفاده درست، کم‌خطر دانسته است. اما رعایت مواردی مانند استفاده از دستکش، ماسک، ضدآفتاب و عدم استفاده از دستگاه UV می‌تواند از خطرات احتمالی جلوگیری کند.

 

منبع: روژاشاپ



دیدگاه شما



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :