مهفام میرزایی در
0

همه چیز درباره کاشت ناخن

همه چیز درباره کاشت ناخن

کاشت ناخن از کارهایی است که این روزها میان خانم‌ها بسیار طرفدار پیدا کرده و بسیاری از ما بدون دانستن عوارض و عواقب این کار به کاشت ناخن اقدام می‌کنیم. همه چیز درباره کاشت ناخن را در این مقاله بخوانید.

کاشت ناخن چطور انجام می‌شود؟

نوع پودری کاشت ناخن معروف‌ترین نوع آن است که در 85 درصد از آرایشگاه‌های زنانه انجام می‌شود. در کاشت اولیه تیپ یا همان ناخن مصنوعی از نیمه ناخن با چسب ناخن چسبانده می‌شود و تا اندازه دلخواه کوتاه می‌شود. روی ناخن مواد ضد قارچ می‌زنند، بعد پودر کاشت که همان مواد دندانپزشکی است روی ناخن زده و در امتداد قالب کار می‌کنند و بعد از آن با سوهان برقی به ناخن شکل می‌دهند. برای این نوع کاشت زمانی بیشتر و سوهان کشی دقیق و حرفه‌ای جهت یکسان بودن 10 انگشت نیاز است. این نوع کاشت زمانبر است و در هر بار ترمیم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان شما را می‌گیرد.

همه چیز درباره کاشت ناخن

عوارض کاشت ناخن 

  • در فرآیند کاشت ناخن مصنوعی موجب نرسیدن اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن می‌شود و تغییر رنگ ناخن، کدر شدن و رشد کم ناخن از عوارض این اقدام است. با قرار گرفتن ناخن مصنوعی روی ناخن فرد، ریشه از بین می‌رود و ناخن فرد دچار تغییر شکل می شود‌.
  • عفونت‌های قارچی و بیماری‌های ویروسی از جمله عوارض شایع کاشت ناخن است، اغلب موارد استفاده شده در این نوع کاشت غیر استریل و چند بار مصرف هستند و از راه‌های انتقال بیماری‌های پوستی محسوب می‌شوند.
  • مواد شیمیایی که در چسباندن این ناخن‌های مصنوعی استفاده می‎شوند غیر استاندارد هستند و موجب بروز حساسیت‌های حاد پوستی نیز می‌شود .
  • ناخن‌های کاشته شده در مواردی که قابل تشخیص از ناخن طبیعی نیستند خطرناک ترند.
  • برای درمان عفونت‌های قارچی حاصل از کاشت ناخن از آنتی بیوتیک‌ها استفاده می‌شود اما گاهی ریشه ناخن به حدی آسیب می‎‌بیند که شکل طبیعی ناخن به طور کامل از بین می‌رود.

همه چیز درباره کاشت ناخن

و نکته آخر

کاشت ناخن‌های مصنوعی باعث تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر می‌شود و در صورت شکستن ناگهانی ناخن کاشته شده عواقب جدی تری به دنبال سلامتی ناخن است، چرا که مواد مصنوعی مورد استفاده برای کاشت ناخن بر روی لایه‌ای متشکل از یک ردیف سلول، چنان محکم چسبیده‌اند که اگر در اثر ضربه یا کشیدگی ناگهانی بشکنند یا کنده شوند، بافت زیر ناخن شامل پوست، گوشت و عروق نیز همراه با آنها جدا می‌شود و آسیب‌های جدی را به وجود می‌آورد.

مطالب مرتبط:

1- ناخن‌های قوی و سالم داشته باشید

2- طراحی ناخن با رعایت این 21 نکته

3-  ده مدل مانیکور ناخن برای بانوان

mobile_sticky_top ad banner


دیدگاه شما

H در تاریخ 14 فوریه 2021

بسیار مطالب عالی و کاملی بود ممنون از سایت خوبتون

H در تاریخ 14 فوریه 2021

بسیار مطالب عالی و کاملی بود و من تمام چیز هسایی که میخواستم بدونم رو داشت ممنون از سایت خوبتون



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :