چه عطری برای من مناسب تر است؟ چه نوع رایحه ای را انتخاب کنم؟ آیا حتما باید از برندهای گرانقیمت و لوکس عطر خود را تهیه کنم؟ این سوالات را بدون شک از زبان بسیاری از خانم ها شنیده اید. کارشناسان چی بپوشم مثل همیشه در کنار شما خواهند بود تا در انتخاب هایتان کمک حالتان باشد. حال قبل از اینکه به فکر خرید عطری جدید برای خودتان باشید ابتدا مقاله زیر را به طور کامل مطالعه کنید.
۱- اگر قصد خرید رایحه ای جدید را دارید به شما توصیه می کنیم که قبل از خرید حتما حمام کرده و از هیچ نوع لوسیون، کرم و عطری استفاده نکنید، این موارد در تشخیص رایحه مناسب تان بسیار حائز اهمیت است.
۲- با واژه های تخصصی در این حوزه آشنا باشید تا سرتان کلاه نرود.
* Eau de Cologne: هرگاه با چنین واژه ای بر روی شیشه عطری مواجه شدید بدانید که میزان عطر خالصی که در آن استفاده شده است بین ۳ تا ۵ درصد است. بنابراین از این دسته انتظار ماندگاری بالا نداشته باشید.
* Eau de Toilette: نسبت به مدل قبلی میزان خلوص ماده روغنی عطر بیشتر بوده و لذا ماندگاری بیشتری نسبت به Eau de Cologne دارد.
* Eau de Parfum: این نوع از عطرها، جز ماندگارترین انواع معرفی شده اند. میزان خلوص ماده روغنی عطر ۱۵ تا ۱۸ درصد است. و از نظر قیمت نیز جز گران ترین انواع معرفی شده است.
۳- هنگام انتخاب، عطر مناسب فصل را تهیه نمایید. به یاد داشته باشید که در فصل های گرم تر سال عطرهای سبک تر و میوه ای مناسب است و عطرهای سنگین و گرم مناسب فصل های سرد سال هستند.
خانومی که از عطر استفاده نمیکنه، آینده ای هم نداره!
قبل از اینکه عطری را خریداری کنید ابتدا در مورد نت های عطر مدنظرتان تحقیق کنید. معمولا عطرها دارای سه نت آغازین، نت میانی و نت پایانی هستند. چهار رایحه محبوب که در صنعت عطرسازی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند در ادامه معرفی خواهند شد.
۱- رایحه گلی: همانگونه که از نام آن پیداست از رایحه گل ها تهیه می شود. معروف ترین گل هایی که در صنعت عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرند: گل رز، گل میخک، شکوفه پرتقال و … است.
۲- رایحه تازه و سرزندگی: این رایحه بیشتر از مرکباتی چون: پرتقال، لیمو، گریپ فروت و … گرفته می شود.
۳- رایحه شرقی: این رایحه که بسیار اعجاب انگیز است از مشک، عنبر و وانیل گرفته می شود.
۴- رایجه چوبی: برای ساخت عطر با رایحه چوبی معمولا از نعناع هندی، ادویه ها و خزه استفاده می شود.
مطالب مرتبط:
۱- چگونه عطر اصلی و تقلبی را شناسایی کنیم؟
دیدگاه شما