تحریریه چی بپوشم در
2

پسر بزرگ و عروس دیوید بکهام روی فرش قرمز جشنواره ونیز دیده شدند!

پسر بزرگ و عروس دیوید بکهام روی فرش قرمز جشنواره ونیز دیده شدند!

نیکولا پلتز و بروکلین بکهام روی فرش قرمز جشنواره فیلم ونیز ۲۰۲۶ دیده شدند. این زوج در مراسم اهدای جوایز کینئو حضور داشتند؛ جایی که نیکولا جایزه‌ی ستاره‌ی نوظهور را دریافت کرد. پسر بزرگ دیوید و ویکتوریا بکهام و همسرش، در حالی کنار یکدیگر ظاهر شدند که رابطه گرمی با خانواده‌ی بکهام ندارند. نیکولا برای این مراسم سراغ یک پیراهن بنفش چشمگیر رفت. بالاتنه‌ی لباس کاملاً جذب بود. برش‌های ظریف در قسمت پهلو، ظاهر آن را جسورتر کرده بود. لباس در ادامه به دامنی پرچین و دنباله‌دار می‌رسید. استایل نیکولا و بروکلین بکهام با همین انتخاب متفاوت، خیلی زود نگاه‌ها را به خود جلب کرد.

single_content ad banner

استایل نیکولا و بروکلین

بروکلین نیز در کنار همسرش کت‌وشلوار مشکی پوشیده بود. عینک با شیشه‌های بزرگ، ظاهر کلاسیک او را مدرن‌تر کرد. تضاد میان پیراهن بنفش نیکولا و استایل کاملاً مشکی بروکلین، این زوج را به یکی از قاب‌های متفاوت شب تبدیل کرد. استایل نیکولا و بروکلین نشان می‌دهد که برای ساختن یک ظاهر مناسب فرش قرمز، همیشه هماهنگی کامل رنگ‌ها لازم نیست. گاهی یک تضاد جسورانه جذاب‌تر است. ترکیب بنفش و مشکی، در کنار فرم دراماتیک لباس نیکولا و استایل مینیمال بروکلین، یک زوج فشن متفاوت ساخت. این مدل تضاد می‌تواند به یکی از ترندهای محبوب استایل زوج‌ها تبدیل شود.

استایل نیکولا و بروکلین

استایل نیکولا و بروکلین

استایل نیکولا و بروکلین

استایل نیکولا و بروکلین

استایل نیکولا و بروکلین

این زوج قبل از حضور روی فرش قرمز و به محض ورود به شهر ونیز، در یک مهمانی در حاشیه‌ی جشنواره شرکت کردند و در فضای ساحلی و بندری شهر با ظاهرهایی زیبا و لباس‌هایی تیره و ست دیده شدند.

استایل نیکولا و بروکلین



دیدگاه شما