تحریریه چی بپوشم در
277

درآمد شغل لباس فروشی چگونه است؟ مزایا و معایب شغل لباس فروشی چیست؟

درآمد شغل لباس فروشی چگونه است؟ مزایا و معایب شغل لباس فروشی چیست؟

اگر در مورد درآمد شغل لباس فروشی کنجکاو هستید یا اگر قصد راه‌اندازی بوتیک یا مغازه لباس را دارید، حتماً این مطلب را بخوانید. لباس فروشی شغلی است که اگر بازار را بشناسید، با استفاده از روش‌های کسب درآمد می توانید درآمد نسبتاً خوبی بدست آورید. در واقع شغل لباس‌فروشی شاید برای همه افراد مناسب نباشد.

درآمد شغل لباس فروشی

ممکن است فردی با راه‌اندازی شغل لباس‌فروشی درآمد بالا بدست آورد، دیگری ممکن است در راه لباس فروشی متحمل ضرر شود. گاهی یافتن یک سایت تولیدی پوشاک زنانه عمده برای تامین کالا می‌تواند مسیر درآمدزایی شما را تغییر دهد. لازمه موفقیت در حوزه فروش پوشاک، پشتکار، شناخت بازار و یافتن بهترین تامین کننده است.

از نظر شما چرا ‌یک‌سری از فروشگاه‌های لباس مشتریان بسیار دارند؛ ولی برخی دیگر نه. علت آن واضح است. فروشگاه‌هایی که با توجه به سلیقه قشر جوان، مدل‌های مدرن و ساده را با قیمت مناسب عرضه می‌کنند همیشه مشتریان زیادی دارند. پس مهم‌ترین چیز توجه به نیاز مشتریان و جلب رضایت آن‌ها است.

ایا لباس فروشی شغل خوبی است؟

موفقیت در هر شغلی تا حد زیادی به علاقه شخص بستگی دارد. لباس فروشی می‌تواند شغل خوبی برای خانم‌ها و آقایان باشد؛ زیرا نسبت به مشاغل دیگر به سرمایه اولیه کمتری نیاز دارد. علاوه بر این، فروش لباس مخصوصاً فروش لباس زنانه نسبت به محصولات دیگر ساده تر است.

اگر در حوزه فروش لباس زنانه فعالیت کنید، درصد موفقیت شما از فروش محصولات بیشتر خواهد بود. تنوع لباس های زنانه بسیار زیاد است و با سرمایه اندک می‌توان انواع لباس‌های خانگی را در فروشگاه موجود کرد. حال اگر بتوانید تامین‌کننده‌ای منصف با محصولات متنوع و جنس خوب پیدا کنید، موفق‌تر نیز خواهید بود.

اگر نگران درآمد شغل لباس فروشی هستید، باید بگوییم که با مدیریت حسابگرانه و آگاهی بالا از بازار می‌تواند درآمد خوبی از فروش پوشاک بدست آورد. شما حتی بدون داشتن مغازه نیز می‌توانید فروش پوشاک را از طریق فضای مجازی و یا سایت آغاز کنید. پس همه چیز به همت شما و طرز فروش محصولات بستگی دارد.

درآمد شغل لباس فروشی

درآمد شغل لباس فروشی

برای محاسبه درآمد شغل لباس فروشی باید موارد متعددی را مورد بررسی قرار داد. اول اینکه درآمد ماهانه از زمان راه‌اندازی فروشگاه تا زمان اوج فروش متفاوت خواهد بود. شما در ابتدا ممکن است محصولات را با سود کم به فروش برسانید؛ ولی با گذشت زمان و مشهور شدن فروشگاه می‌توانید کم کم سود هر محصول را اضافه کنید.

اگر مدام در ذهنتان این سوال را تکرار می‌کنید که شغل لباس فروشی چگونه است؛ باید بدانید که با انتخاب درست محصول و نحوه صحیح فروش، درآمد آن بالا است. شما باید اول از همه با توجه به بودجه‌ای که دارید، بهترین محصول را انتخاب کنید. مثلا قصد فروش لباس بچگانه را دارید یا تمایلتان فروش لباس مردانه است.

بهتر است محصولی را انتخاب کنید که نسبت به ویژگی‌های آن‌ آگاهی نسبی داشته باشید. مثلاً اگر خودتان خانم هستید، بهتر است لباس‌های زنانه را برای فروش انتخاب کنید. اگر آقا هستید لباس‌های مردانه را انتخاب کرده و خودتان به عنوان مدل لباس‌های مختلف را با هم استایل کنید تا مشتریان نسبت به خرید ترغیب شوند.

مزایا و معایب شغل لباس فروشی

برای دریافت پاسخ سوال اینکه شغل لباس فروشی چگونه است، بهتر است آگاهی خود را گسترده‌کنیم. به طور کلی مزایای این شغل بیشتر از معایب آن می‌باشد. شما با فروش لباس همیشه با افراد جامعه در ارتباط خواهید بود و از جریان بازار مطلع هستید. البته برای یک‌سری افراد این مورد جزو معایب این شغل محسوب می‌شود.

پیشنهاد می‌کنیم پیش از راه‌اندازی فروشگاه با یک مشاور کسب‌وکار صحبت کنید؛ زیرا با انتخاب مسیر درست، می‌توانید کسب‌وکار پر‌ رونقی را راه‌اندازی کنید. هدفتان تنها خرید عمده و فروش محصولات نباشد، هدفتان این باشد که بهترین محصول با سود بالا را به فروش برسانید. بدین ترتیب به مزایای این شغل نزدیک‌تر می‌شوید.

اگر بدانید که چه محصولی در بازار تقاضای بیشتری دارد، راحت‌تر به درآمد بالا خواهید رسید. در واقع فروش پوشاک نیز مثل همه حرفه‌ها به مهارت نیاز دارد. موجود کردن هر لباسی صحیح نیست؛ شما باید لباس‌های با کیفیت و جوان پسند موجود کنید تا هر کسی از دیدن آنها بر سر ذوق بیاید.

درآمد شغل لباس فروشی

معایب شغل لباس فروشی

از جمله معایب این شغل تغییرات مد در بازه زمانی نسبتاً کوتاه است. یعنی شما ممکن است بر اساس مد و فشن لباس‌های متنوع موجود کنید و بعد از مدتی آن لباس‌ها از مد بیفتند و فروش آن‌ها سخت شود. راه حل چیست؟ تعداد کمی از لباس‌های مد را موجود کنید تا بتوانید همه لباس‌ها را نهایت یک‌ساله به فروش برسانید.

ناقص شدن رنگ و سایز لباس‌ها یکی دیگر از مشکلات لباس فروش‌ها است. در خرید عمده رنگ‌بندی و سایزهای مختلفی از یک مدل لباس عرضه می‌شود و ممکن است برخی سایزها فروش کمتری داشته باشند. گاهی اوقات مشتری از مدل لباس خوشش می‌آید ولی شما سایز یا رنگ مدنظر مشتری را موجود ندارید.

لباس با وجود اینکه یکی از نیازهای همیشگی مردم است ، نسبت به مواد غذایی در مرتبه دوم قرار دارد. این روزها با توجه به وضعیت اقتصادی کشور شاید عده کمتری بتوانند لباس‎‌‌های متنوع خریداری کنند. همچنین برای راه‌اندازی مغازه لباس‌فروشی توجه به موقعیت مکانی مغازه مهم است که مسلماً هزینه بیشتری دارد.

درآمد شغل لباس فروشی

مزایا شغل لباس فروشی

درآمد شغل لباس فروشی ممکن است کم یا زیاد شود؛ ولی ریسک فروش محصولات، کم است. شما می‌توانید سرمایه خود را حفظ کنید؛ حتی اگر امسال موفق به فروش نشدید می‌توانید سال بعد محصولات را با قیمت بالاتر عرضه کنید. علاوه بر این، لباس‌ها بسیار متنوع هستند و دست شما برای انتخاب محصولات باز است.

الزامی برای انتخاب نوعی خاص از لباس ها وجود ندارد. مثلا حتماً نباید فقط مانتو یا فقط شال موجود کنید. شما می‌توانید کلیه لباس‌های یک استایل خوب را در اختیار مشتری قرار دهید. همچنین الزامی برای عرضه محصولات بسیار زیاد وجود ندارد. شما می‌توانید به اندازه بودجه‌ خود و نیاز مشتریان خرید کنید.

تعیین ساعات کاری شغل لباس‌فروشی بر عهده فروشنده است. شما می‌توانید بر اساس شرایط زندگی ساعات مشخصی از روز را در حوزه فروش فعالیت کنید. یکی دیگر از مزایای این شغل مربوط به تاثیر مناسبت‌ها است. مثلا در روزهایی از سال مثل روز مادر یا روز دختر فروش لباس‎‌های زنانه و دخترانه بیشتر می‌شود.

فروش اینترنتی پوشاک

این روز‌ها با توجه به گستردگی فروش آنلاین دیگر نیازی نیست حتماً مغازه‌ای برای فروش لباس کرایه کنید. شما با داشتن سایت یا یک شبکه اجتماعی می‌توانید کسب‌وکار خود را شروع کنید. کافی است تصاویری باکیفیت از محصولات ارائه دهید و در کار خود خلاق باشید. این روزها خلاقیت لازمه فروش هر محصولی است.

برای اینکه زودتر به درآمد بالا برسید، حتماً با تولیدی پوشاک ارتباط برقرار کنید. خرید از تولیدی شما را زودتر به درآمد بالا خواهد رساند زیرا تولید کننده پایین‌ترین قیمت‌ها را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. البته باید تولید‌کننده‌ای بیابید که اجناس به‌روز و با‌کیفیت را با طرح‌های متنوع به بازار عرضه می‎‌کند.



دیدگاه شما



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :