تحریریه چی بپوشم در
1,015

فهرست برترین طراحی لباس در سینما

فهرست برترین طراحی لباس در سینما

برترین طراحی لباس در سینما، با توجه به کاراکترهای داستانی، می‌تواند شامل فیلم‌های متنوعی باشد. در رابطه با تولید فیلم، طراحی لباس به بخشی از کاراکترسازی و تعریف شخصیت ارتباط پیدا می‌کند. به همین دلیل طراحی لباس به یکی از اجزای جدایی‌ناپذیر در سینما تبدیل شده. با توجه به اینکه فیلم‌ها در ژانرهای مختلفی تقسیم‌بندی می‌شوند، طبیعی است که متناسب با ژانر فیلم و با توجه به حالات روانی شخصیت‌های آن، سراغ سبک‌‌های مناسب طراحی لباس رفت. از این رو به منظور درک بیشتر تاثیر پوشش و طراحی لباس در نمایش کاراکترها، در ادامه قصد داریم به ارائه توضیحات بیشتر در رابطه با فیلم‌هایی که برترین طراحی لباس در سینما را به خود اختصاص داده‌اند، بپردازیم. پیشنهاد میشود با دانلود فیلم های زیر لحظات خوشی را تجربه کنید.

Little women

 

فیلم زنان کوچک در سال 2019 ساخته شد و به عنوان یک فیلم با سبک وینتیج، دارای طراحی به سبک قدیمی است. البته عده‌ای بر این باورند که طراحی لباس‌ در فیلم زنان کوچک، به لحاظ جنبه تاریخی با مشکلاتی مواجه است و تضادهایی با یکدیگر دارند! اما با این حال همچنان زیبایی این لباس‌ها عاملی برای معرفی فیلم مورد بحث بوده است. طراح لباس این فیلم، طراح لباس‌های فیلم “غرور و تعصب” و “دیه” هم بوده و توجه ویژه‌ای نسبت به طرح دوخت و رنگ لباس‌ها داشته است.

Cruella

فیلم کروئلا به عنوان یک فیلم مطرح در عرصه طراحی و دوخت لباس، از جمله برجسته‌ترین نمونه‌هایی است که می‌توان در میان برترین طراحی لباس در سینما مورد بحث و بررسی قرار داد. شخصیت کروئلا با بازی اما استون، رنگ‌های سیاه، سفید با مقداری خاکستری و قرمز را به عنوان رنگ‌های پایه و اصلی طرح‌های خود در نظر می‌گرفت و همواره در پی هنجار شکنی در عرصه طراحی لباس بوده است. تنوع لباس‌هایی که در این فیلم به نمایش گذاشته شد و نحوه خاص طراحی و دوخت آن‌ها، عاملی برای افزایش انگیزه طراحان در عرصه مد و فشن بوده است.

Poor things

طراحی لباس در فیلم بیچارگان یا همان poor things، با هدف نمایش لباس‌های اواخر قرن نوزدهم در قالبی نسبتا مدرن صورت گرفته که تناسب بسیاری با روحیات شخصیت اصلی داستان دارد. نکته قابل توجهی که می‌توان نسبت به این فیلم مورد بحث و بررسی قرار داد، توجه به شخصیت‌های فیلم و در نتیجه تناسب پوشش آن‌هاست. به طوری که حتی می‌توان تاثیر رفتار و بلوغ بلا (شخصیت اصلی داستان) را در طرز پوشش او مشاهده کرد.

Marie Antoinette

از دیگر فیلم‌هایی که با ژانر تاریخی ساخته شده‌، می‌توان به فیلم زیبای ماری آنتوانت اشاره کرد. با توجه به اینکه این فیلم بازه زمانی قبل از انقلاب فرانسه را به تصویر می‌کشد و حول محور خانواده سلطنتی و آخرین ملکه فرانسه می‌چرخد، نسبت به اعمال تجملات و جزئی‌نگری افراطی در طراحی لباس کاراکترها توجه ویژه‌ای صورت گرفته. به علاوه باید افزود که در کنار جذابیت و توجه به طراحی لباس ماری آنتوانت، به عنوان آخرین ملکه فرانسه، طراحی لباس دیگر بازیگران مکمل‌ هم با همان دقت و ظرافت صورت گرفته است.

Black Panther

فیلم بعدی که در طراحی لباس آن حداکثر توجه ممکن حاصل شده، فیلم پلنگ سیاه است‌. در طراحی لباس‌های این فیلم، تلاش در نمایش یک جامعه‌ آفریقایی متفاوت بوده که از ساکنین بومی این قاره الهام گرفته شده است. معرفی فرهنگ واکاندا و ایجاد حس ابرقهرمانی، از جمله نتایجی است که طراحی لباس این فیلم به همراه داشته است. از این رو با وجود برخورداری جهان سینمایی مارول از انواع لباس‌های خارق‌العاده‌، فیلم پلنگ سیاه برنده‌ی جایزه‌ اسکار از این مجموعه شده است.

 

Harry Potter

مجموعه هری پاتر که برای تمامی افراد در رده سنی جوان و نوجوان آشناست، در تمامی سری‌های فیلم با رویکرد ویژه‌ای نسبت به طراحی لباس عمل کرده؛ با این حال باید گفت لباس‌ها در بخش «جام آتش»، به طور ویژه‌ای طراحی شده‌اند. همچنین در مراسم رقص که به ازای هر کاراکتر لباس ویژه‌ای طراحی شده بود، سبب جلوه بهتر و بیشتر این سری فیلم‌ها شده است.

The Devil Wears Prada

از دیگر گزینه‌هایی که می‌توان در لیست برترین طراحی لباس در سینما مورد بحث و بررسی قرار داد، فیلم “شیطان پرادا می‌پوشد” است. این فیلم برندهای مختلف و متعدد لباس را مورد معرفی قرار داده و تمامی برندهای مطرح شده در آن نسبت به برده شدن نامشان رضایت داده‌اند. می‌توان گفت این فیلم به لحاظ طراحی لباس، مد روز نیویورک را به تصویر می‌کشد و به همین دلیل از برندهای مشهور و شناخته شده این عرصه کمک گرفته است.

Gentlemen Prefer Blondes

فیلم “آقایان موطلایی‌ها را ترجیح می‌دهند” با بازی مرلین مونرو، لباس‌های شگفت‌انگیزی در سکانس‌های مختلف خود دارد. در این فیلم می‌توان تعداد لباس‌های منحصربه‌فرد بسیاری را نام برد که توسط بیلی ویلا، یکی از طراحان لباس مطرح زمان خود، طراحی و دوخته شدند. به طوری که حتی برخی از این لباس‌ها به نماد مرلین مونرو و فیلم مذکور تبدیل شده‌اند. استفاده از سنگ‌های قیمتی، پارچه‌های براق و دوخت باکیفیت، عاملی برای جذابیت هر چه بیشتر این لباس‌های فاخر بوده است.

Alice In Wonderland

دنیای عجیب و کاملا خیالی حاکم در فیلم آلیس در سرزمین عجایب ، به واسطه طراحی لباس‌های خاص آن رنگ و روح انیمیشنی به خود گرفته. این فیلم از تنوع پوششی بالایی برای کاراکترهای مختلف برخوردار است و می‌توان وحدت استایل را در تمامی سکانس‌ها مشاهده کرد‌. به کارگیری جزئیات و رنگ‌های خاص در طراحی این لباس‌ها، از جمله اصلی‌ترین عوامل معرفی آن‌ها بوده است.

به طور کلی علاوه بر فیلم‌های مورد بحث، فیلم‌های دیگری را هم می‌توان در لیست برترین طراحی لباس در سینما معرفی کرد. در هر حالت توجه به تناسب روحیات کاراکتر و فضای نمایشی به طراحی لباس، از اصلی‌ترین دلایل موفقیت آن‌ها بوده است.



دیدگاه شما



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :