داشتن پوست زیبا از اولین اصول زیبایی است اما یک مهمان ناخوانده به نام جوش و آکنه میتواند در یک لحظه این زیبایی را بر هم بزند. معمولا بهبود آکنهها زمانبر است و بیشتر اوقات به درمانهای دارویی و مراجعه به پزشک نیاز دارد. در این میان برخی باورها غلط درباره آکنه و درمان آن وجود دارد که میتواند ما را به اشتباه بیاندازد و عوارض بدی به دنبال داشته باشد. باورهای غلط رایج در مورد آکنه را در این مطلب بخوانید.
برزگسالان دچار آکنه نمیشوند
اگرچه این جوشها به جوشهای غرور جوانی معروف هستند و در این دوره شدت و شیوع آنها بیشتر است ولی در هر سنی ممکن است به آن مبتلا شوید. طبق آمار 50 درصد زنان 20 تا 29 ساله دچار آکنه هستند و در سنین 40 تا 49 سال این درصد به 30 می رسد.
آرایش آکنه را بدتر میکند
لزوما این طور نیست، اگر فرمول لوازم آرایشی شما از مواد غیر چرب و غیر کومدون زا تهیه شده باشد امکان ندارد موجب آکنه شود و اگر دچار آکنه شدید حتما دلیل دیگری داشته است.
آفتاب آکنه را درمان میکند
آفتاب نه تنها آکنه را درمان نمیکند بلکه اشعه ماورابنفش موجو در آن پوست را دچار التهاب و مستعد به آکنه میکند. پس چه زمانی که مبتلا به آکنه هستید و چه زمانی که در حال درمان هستید از آفتاب دوری کنید.
قرصهای ضدبارداری آکنه را درمان میکند
این باور نیز غلط است. اگرچه در برخی موارد که آکنه ناشی از کیستهای تخمدانی است مصرف این قرصها باعث دفع کیست و بهبود جوش میشود اما به طور کلی این قرصها هورمونها را بر هم زده و ممکن است باعث ایجاد جوش شوند.
اگر شکلات نخورید جوش نمیزنید
ممکن است برخی افراد به دلیل آلرژی با مصرف یک سری از مواد غذایی دچار آکنه شوند اما به طور کلی نمیتوان مواد غذایی خاصی را در ایجاد آکنه موثر دانست پس لزومی ندارد چیزی را از رژیم غذایی خود حذف کنید.
مطالب مرتبط:
دیدگاه شما