غیر ممکن است بتوان از فشن قرن بیستم صحبت کرد اما نامی از آدری هپبورن به زبان نیاورد. آدری هپبورن از ستارگان فراموش نشدنی سینما در قرن بیستم بوده و هست. این بازیگر برنده اسکار از چهره های تحسین شده در دنیای فشن و از آیکن های مد است که دوران فعالیتش مصادف با دوران طلایی هالیوود بود. این هنرپیشه بریتانیایی از مادری هلندی و پدری انگلیسی متولد شد و در کودکی رقص باله آموخت اما به سرعت جذب سینما شد و با فیلم تعطیلات رمی به شهرت رسید، از نقش های خاطره انگیز دیگر او سابرینا، صبحانه در تیفانی و بانوی زیبای من را می توان نام برد.
مطالب مرتبط:
۲- رازهای استایل اولیویا پالرمو
بیوگرافی آدری هپبورن
«آدری هپبورن» متولد ۴ می سال ۱۹۲۹، بازیگر بریتانیایی بود که در طول عصر طلایی هالیوود با نقش یک شاهزاده در فیلم تعطیلات رمی شناخته میشد. نام او در مجله امپایر در لیست ۱۰۰ نفر از محبوبترین ستارههای تاریخ سینما قرار دارد. آدری هپبورن در ۲۰ ژانویه سال ۱۹۹۳ و در سن ۶۳ سالگی درگذشت.
حقایقی درباره آدری هپبورن که شاید نمیدانستید!
نام کامل او «آدری کیتلین روستون» است. او در شهر بروکسل پایتخت کشور بلژیک به دنیا آمد. پدر او، جوزف ویکتور آنتونی روستون (۱۸۸۹-۱۹۸۰) یک نجیب زاده با اصلیت انگلیسی – اتریشی بود، در حالی که مادر او، اللا ون هیمسترا (۱۹۰۰-۱۹۸۴)، یک بانوی بارون هلندی بود. راستون و هیمسترا در سال ۱۹۲۶ در باتویا (ایالت مستعمراتی هلند)، هند شرقی، ازدواج کردند. مادر آدری هپبورن، الا، در سن ۱۹ سالگی با مردی به نام جانکین هندریک ون اوفورد، ازدواج کرد. اما این زوج در سال ۱۹۲۵ از هم جدا شدند. آدری از این ازدواج صاحب دو برادر ناتنی شد؛ جانکین آرنود رابرت الکساندر کوارلز ون اوفورد (۱۹۲۰–۱۹۷۹) و جانکین ایان ادگار بروس کوارلز ون اوفورد (۱۹۲۴–۲۰۱۰).
کودکی آدری هپبورن
پدر و مادر آدری هپبورن – روستون و ون هیمسترا – در سال ۱۹۳۵ از هم جدا شدند. روستون پس از طلاق در شهر لندن ساکن شد و تا زمان مرگ نیز به لحاظ عاطفی، از آدری دور بود. با اینکه آدری از لحاظ مالی به او کمک میکرد. آدری هپبورن در یک مدرسه کوچک در ایلهام به نام The Mesdamoiselles Smith درس میخواند که توسط دو راهبه مدیریت میشد. آدری هپبورن از سال ۱۹۳۹ تا سال ۱۹۴۵، یعنی سالهایی که ایالت بریتانیا در جنگ با کشور آلمان بود، در هنرستان هنرهای زیبای آرنهام تحت نظر وینجا مارووا رقص باله یاد گرفت. آدری هپبورن در طول سالهای جنگ، از آماس، سوء تغذیه، مشکلات تنفسی و کم خونی حاد رنج میبرد. او در سال ۱۹۴۵ یعنی پس از پایان جنگ، به عنوان یک رقاص باله حرفهای به مدت ۳ سال در شهر آمستردام رقص باله یاد میگرفت.
زندگی هنری آدری هپبورن
اولین حضور او در عرصه سینما، در سال ۱۹۴۸ و در فیلم هلندی در هفت جلسه در نقش یک مهماندار هوایی بود. آدری هپبورن به دلیل مشکلات تغذیهای که در دوران جنگ داشت، بسیار ضعیف شده بود. همین موضوع و قدی که داشت باعث شدند که نتواند به عنوان یک بالرین حرفهای فعالیت خود را ادامه بدهد. به همین دلیل او تصمیم گرفت بازیگری را به عنوان شغل حرفهای خود انتخاب کند. آدری در دوران بیکاری خود به گروم آواز Chorus girl لندن پیوست. او همراه با این گروه چندین نمایش موزیکال در تئاتر لندن و تئاتر کمبریج وست اند اجرا کرد. زمانی که او در وست اند فعالیت میکرد، به عنوان یک بازیگر فریلنس (آزاد) نیز در استودیوی فیلم بریتانیا ثبت نام کرد.
موفقیت او در سینما
پس از آن، آدری در سال ۱۹۵۱ در چند فیلم نقشهای کوچکی ایفا کرد. آدری هپبورن در سال ۱۹۵۲ با مرد جوانی به نام جیمز هانسون نامزد کرد. او میگوید زمانی که در لندن زندگی میکرد، در یک نگاه عاشق جیمز شده است! با این حال، پس از مدتی آدری به این نتیجه رسید که ازدواج آنها به سرانجامی نخواهد رسید؛ چون آنها در زندگی حرفهای خود اهداف متفاوتی را دنبال میکنند و این مساله آنها را از هم دور خواهد کرد. آدری ترجیح داد روی شغل خود تمرکز کند. او برای اولین بار در سال ۱۹۵۳ و با نقش شاهزاده آن در فیلم تعطیلات رمی درخشید و به خاطر بازی در همین نقش بود که جایزه اسکار بهترین بازیگر زن را دریافت کرد. او باز هم برای فیلمهای دیگری که در آنها ایفای نقش کرده بود، نامزد دریافت جایزه اسکار شد.
ازدواج و فرزندان آدری هپبورن
آدری هپبورن در ماه ژانویه سال ۱۹۵۴ و در یک میهمانی، با یک بازیگر آمریکایی به نام مل فرر آشنا شد و قبول کرد که با او در فیلمی به نام Ondine بازی کند. ظرف مدت ۸ ماه یعنی در ۲۵ سپتامبر سال ۱۹۵۵، آدری هپبورن و مل فرر که در فیلم جنگ و صلح همبازی بودند، در بورگنستاک با هم ازدواج کردند. او در سال ۱۹۵۵ و ۱۹۵۹ ،۲ بار تجربه سقط جنین داشت. پس از آن به مدت یک سال از کارش دور شد. تنها پسر او یعنی شان هپبورن فرر در تاریخ ۱۷ جولای سال ۱۹۶۰ به دنیا آمد.
پس از مدتی، شایعاتی درباره ازدواج آدری و هپبورن منتشر شد و دیگران معتقد بودند ازدواج این دو نفر دوامی نخواهد داشت. آدری هپبورن در پاسخ به آنها میگفت که او و همسرش از هم جداشدنی نیستند و بسیار هم با هم خوشحال و خوشبختند. با این حال، پس از اینکه آدری ۲ بار دیگر در سالهای ۱۹۶۵ و ۱۹۶۷ سقط جنین را تجربه کرد، و پس از ۱۴ سال زندگی مشترک یعنی در تاریخ ۵ دسامبر سال ۱۹۶۸، تصمیم گرفت که از مل جدا شود. آدری علاوه بر زبانهای مادری خودش یعنی انگلیسی و هلندی، به ۳ زبان دیگر از جمله ایتالیایی، فرانسوی، و اسپانیایی نیز صحبت میکرد.
آدری هپبورن در ماه ژوئن سال ۱۹۶۸ و در یک سفر دریایی با کشتی با یک روانپزشک ایتالیایی به نام آندریا دوتی آشنا شده، و عاشق او شد! آدری در سن ۳۹ سالگی یعنی در تاریخ ۱۸ ژانویه سال ۱۹۶۹ با آندریا دوتی ازدواج کرد و امیدوار بود بتواند با او، فرزندان بیشتری داشته باشد. پسر دوم او یعنی لوکا دوتی در ۸ فوریه سال ۱۹۷۰ به دنیا آمد. آدری یک بار دیگر در سال ۱۹۷۴، سقط جنین را تجربه کرد. آدری هپبورن و پسر اولش یعنی شان، عاشق آندریا بودند. شان معتقد بود آندریا شوخ و بامزه است! این زوج حدودا ۱۳ سال با هم زندگی کردند و سپس در سال ۱۹۸۲ از هم جدا شدند.
آدری از سال ۱۹۸۰، رابطه عاشقانه عمیقی را با یک بازیگر هلندی به نام رابرت والدرز آغاز کرد. او تا زمان مرگ آدری یعنی تا سال ۱۹۹۳ همراهش بود. رابرت والدرز قبلا همسر یک بازیگر مشهور به نام مرلی اوبرون بود. آدری در سال ۱۹۸۹ اعلام کرد که سال ۱۹۸۰ تا سال ۱۹۸۹ شادترین سالهای زندگی او بوده است. او در مصاحبهاش با یک خبرنگار آمریکایی یعنی باربارا والترز گفت: “این سالها برای من کافی بودند.” آدری هپبورن از سال ۱۹۵۴، همکاری خود با سازمان یونیسف (سازمان ملل متحد) را آغاز کرد. در سال ۲۰۰۲، سازمان یونیسف با پرده برداری از مجسمهای به نام The Spirit of Audrey در جلسه ویژه سازمان ملل متحد در مورد کودکان از میراث جاودانه آدری هپبورن در زمینه اقدامات بشر دوستانه تقدیر کرد.
سفر به سومالی، بیماری و مرگ آدری هپبورن
آدری هپبورن در سال ۱۹۹۲ و حدودا ۴ ماه قبل از مرگش به کشور سومالی رفت و از چیزهایی که شاهدشان بود بسیار وحشت کرد! او از این چیزها با عنوان “آخرالزمان” یاد میکرد و میگفت: “من به یک کابوس پا گذاشتم. من قبلا قحطی را در اتیوپی و بنگلادش دیده بودم، اما تا به حال چیزی شبیه به این ندیده بودم. چیزهایی که در کشور سومالی دیدم، از تمام تصوراتم بسیار وحشتناکتر بود! من برای دیدن این چیزها آمادگی نداشتم. زمین آنجا کاملا قرمز است، قرمز مایل به قهوهای! شما در آنجا روستاها، اردوگاههای سیار و محوطههایی میبینید. و زمین در اطراف این مناطق مانند یک تخت اقیانوسی، موجدار شده است! به من گفته بودند این موجها قبر هستند. همه جای این کشور پر از قبر است. در جاهایی که جاده وجود دارد، در کنار جادهها، در اطراف مسیرهایی که از آنها عبور میکنید، در کنار رودخانهها، و در نزدیکی تمام اردوگاهها. همه جا پر از قبر است! ”
او پس از بازگشت خود از کشور سومالی در ماه سپتامبر سال ۱۹۹۲، دچار دردهای شکمی شد. او در طول ماه اکتبر، توسط تعدادی از متخصصان مورد بررسی قرار گرفت و نتایج نامعلومی دریافت کرد. در تاریخ ۱ نوامبر و در مرکز پزشکی، پزشکان تشخیص دادند که آدری هپبورن به بیماری سرطان شکم مبتلا است. این سرطان از آپاندیس او شروع شده بود. او تحت شیمی درمانی قرار گرفت. اما چند روز بعد دچار یک انسداد دیگر شد و در روز ۱ دسامبر تحت عمل جراحی قرار گرفت. آدری هپبورن در ماه ژانویه سال ۱۹۹۳، در خانه خودش و در هنگام خواب، بر اثر بیماری سرطان آپاندیس درگذشت. مراسم تشییع جنازه او در تاریخ ۲۴ ژانویه سال ۱۹۹۳ و در کلیسای روستایی در سوئیس برگزار شد.
بسیاری از اعضای خانواده و دوستان و آشنایان آدری از جمله رابرت والدرز، پسرانش شان و لوکا، برادرش ایان کوارلز ون اوفورد، همسران سابقش یعنی آندریا دوتی و مل فرر و همچنین مدیران سازمان ملل در مراسم تشییع جنازه او شرکت کردند. نام آدری هپبورن توسط موسسه فیلم و سینمای آمریکا، به عنوان سومین بازیگر افسانهای در تاریخ سینما اعلام شد. او موفق به دریافت سه جایزه بفتا با عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن بریتانیا شد. همچنین در سال ۱۹۶۱، نام آدری هپبورن در لیست بینالمللی خوشلباسترین افراد قرار گرفت. آدری هپبورن در سال ۱۹۹۲ جایزه «موفقیت مادامالعمر» بفتا را دریافت کرد. در سال ۲۰۰۳، اداره پست ایالات متحده آمریکا به عنوان ادای احترام به آدری هپبورن، از یک تمبر با تصویر او رونمایی کرد.
استایل و سبک لباس پوشیدن آدری هپبورن
استایل وی از ابتدا مورد توجه بود، لباس های شیک و کلاسیک وی برای چند دهه لباس های خانم ها را تحت تاثیر قرار داد، شلوار های کوتاه و کفش های باله و همچنین مدل مو ها و ابروهای وی به یکی از نماد های مد در غرب تبدیل شد. اودری هیپورن در سال ۱۹۹۳ در ۶۴ سالگی بر اثر سرطان درگذشت. او به عنوان یکی از زیباترین زنان جهان در قرن بیستم انتخاب شد. در این مطلب می خواهیم رازهای استایل ادری هپبورن را بررسی و بازگو کنیم.
۱- گاهی یک لباس ساده تنها چیزی است که نیاز دارید
ادری هپبورن و تمام زیبایی او در سادگی خلاصه می شوند. او به زیبایی طبیعی اعتقاد داشت و با یک لباس ساده به زیباترین موجود ممکن تبدیل می شد.
۲- تیشرت راه راه و موی کوتاه بسیار هم زنانه است
اعتماد به نفس و زیبایی درونی وی باعث می شد تا در مردانه رین لباس ها هم جذاب و زیبا و زنانه به نظر برسد.
۳- یک لباس گشاد و بلند هم می تواند زیبا باشد
همیشه زیبایی در به نمایش گذاشتن جذابیت های زنانه نیست همان طور که ادری هپبورن نشان داد با یک لباس بلند و گشاد هم می توان زیبا بود.
۴- کمربند ها مهم هستند
یک کمربند می تواند هر لباسی را زیباتر کند حتی یک لباس چهارخانه ساده را.
۵- کت و شلوار و پاپیون هم می تواند زنانه باشد
ادری هپبورن ثابت کرد می توان یک لباس مردانه مثل کت و شلوار را با آرایش زنانه و پاپیون استفاده کرد و جذاب بود.
۶- بلوز های یقه دار هرگز از مد نمی افتند
علاوه بر این می توان آن ها را با شلوار راه راه هم پوشید.
۷- اگر چتری دارید لازم نیست همیشه صاف و مرتب باشند
ادری هپبورن موهای کوتاه و زیبایی داشت که به حالت های مختلفی در می آمدند و همیشه آراسته و مرتب نبودند.
۸- یک استایل ساده هم می تواند زیبا باشد
به شرطی که با یک جفت کفش جالب و یک جفت گوشواره دوست داشتنی تزئین شود.
۹- شما همیشه می توانید لباس طرح دار بپوشید
به شرطی که با اکسسوری های ساده و آرایش مناسب همراه باشد.
۱۰- خانم ها هم می توانند کفش مدل مردانه بپوشند
ادری هپبورن بیشتر مواقع کفش های راحت و تخت می پوشید و کمتر با پاشنه بلند دیده می شد.
۱۱- یک کیف خاص و لاکچری برای هم خانمی لازم است
او یک کیف ساده و گران را با لباس های مختلف می پوشید و هماهنگ می کرد.
۱۲- بارانی یک لباس شاخص است
ادری هپبورن در بسیاری مواقع با لباسی مثل بارانی در مجامع ظاهر می شد.
۱۳- لباس عروسی می تواند متفاوت باشد
ادری هپبورن در ازدواج خود با اندور دوتی یک لباس ساده کوتاه یقه بلند را به جای لباس سنتی عروسی انتخاب کرد.
۱۴- خانم های سن بالا هم می توانند آرایش زیاد داشته باشند
ادری هپبورن در سال های آخر عمر خود با آرایش چشم شامل خط چشم و ریمل در مجامع ظاهر می شد.
۱۵- لباس هایی بپوشید که در آن خودتان باشید
شخصیت شاد و شوخ طبع اودری هپبورن همیشه با لباس هایی که می پوشید هماهنگی داشت، او با وجود این که بازیگر بود ولی هرگز در زندگی واقعی نقش بازی نکرد و همیشه خودش بود.
دیدگاه شما
واقعا این خانم اسطوره بودند
ممنونم از سایت چی بپوشم
که این اطلاعات مفید را در مورد این افراد در اختیار
مخاطبان خود قرار میده
بدون شک شما بهترین سایت هستید که در زمینه مد و لباس
فعالیت دارید
استایل مینیمال و خیلی خوبی داره واقعا دوستش دارم
آدری بهترین هست
زن ساده وجذاب
اون زیباترین آدمه جهانه
من عاشقشم
من واقعا عاشقش هستم بسیار زیبا ساده وباوقار استایل زنی محکم وبا اراده ومستقل
من یه هفته ایه دارم فیلمای این اسطوره رو میبینم و واقعا عااااااشق خودش و طرز لباس پوشیدنش شدم??
بهترین اطلاعات رو در مورد ایشون از سایت شما خوندم واقعا دمتون گرم.عالی بود???