ملانیا ترامپ، بانوی اول ایالات متحده، در مراسم رقص پس از تحلیف که در آن نخستین رقص مشترک رئیسجمهوری و بانوی اول جدید آمریکا انجام میشود، در واشنگتن دیسی در ۲۰ ژانویه، با سبک چشمگیر خود توجهها را جلب کرد. لباس شب مراسم رقص پس از تحلیف ملانیا ترامپ، به یکی از لحظات نمادین دنیای مد تبدیل شده است و تحلیلگران آن را ادای احترامی ظریف به رویای آمریکایی میدانند.
او در این مراسم پیراهن بدون بند از ساتن سفید به تن داشت که با جزییات خطوط مشکی دور بدنه و در قسمت دکلته تزیین شده بود. همانطور که حدس زده میشد، این لباس شیک، اثر طراح مشهور فرانسوی، هروه پییر، طراح محبوب ملانیا بود. ملانیا ظاهر خود را با گردنبند طوقیشکلی (choker) از ساتن مشکی و آویز نقرهای تکمیل کرد و موهایش را به صورت موجدار و بلند آزاد گذاشته بود.
ملانیا با انتخاب این لباس و همکاری دوباره با هروه پییر، بار دیگر نشان داد که چگونه میتوان مد را به ابزاری برای بیان شکوه و قدرت در رویدادهای تاریخی تبدیل کرد. هروه پییر، طراح برجسته فرانسوی که بهخاطر طراحیهای منحصربهفرد و خلاقانهاش در دنیای مد شناخته میشود، لباس ملانیا ترامپ، بانوی اول ایالات متحده را در شب تحلیف دونالد ترامپ طراحی کرد. هشت سال پیش از این نیز در مراسم تحلیف ترامپ در سال ۲۰۱۷، هروه پییر پیراهن سفید بانوی اول را طراحی کرده بود، لباسی که به نمادی از ظرافت و سادگی تبدیل شد. طراح برجسته فرانسوی و مورد علاقه ملانیا با انتشار طرح این لباس در اینستاگرام نوشت: «بسیار افتخار بزرگی بود که لباس بانوی اول، ملانیا ترامپ را برای شب تحلیف طراحی کنم. نمیتوانم به اندازه کافی از او تشکر کنم… این یک پروژه فوقالعاده و یک همکاری شگفتانگیز بود… مثل همیشه!!!». این طراح برجسته با سالها فعالیت در دنیای مد، توانسته است آثار ماندگاری خلق کند که ترکیبی از هنر کلاسیک و مدرنیته را به نمایش میگذارند.
شاهکار اصلی در این ظاهر، در جواهری بود که ملانیا انتخاب کرد؛ گردنبد طوقیشکل (chocker) با سنجاق سینه خیرهکننده. این سنجاق سینه هدیهای از سوی برند معروف جواهرات «هری وینستون» برای این مناسبت بود. سنجاق سینهای که در سال ۱۹۵۵ توسط هری وینستون طراحی و ساخته شد. این طراح جواهرات به خاطر مهارتش در ساخت جواهرات به «پادشاه الماسها» شهرت داشت. هری وینستون در سال ۱۸۹۶ در خانوادهای از مهاجران اوکراینی متولد شد. گفته میشود که در سن ۱۲ سالگی توانسته بود قراردادی به ارزش ۸۰۰ دلار بهخاطر دانشش در مورد جواهرات گرانبها ببندد. او در سال ۱۹۳۲ با افتتاح فروشگاه جواهرات در نیویورک، رفته رفته ثروتمند شد. در کمتر از دو دهه، وینستون به یکی از معروفترین جواهرسازان دنیا تبدیل شد و حتی در آهنگ Diamonds Are a Girl’s Best Friend از مریلن مونرو نامش برده شد.
دونالد ترامپ، رییس جمهور ۷۸ ساله که همان روز به عنوان چهل و هفتمین رییسجمهور ایالات متحده سوگند یاد کرد، سبکی کلاسیک را برای این رویداد مهم انتخاب کرده بود. او تاکسیدوی مشکی (لباس رسمی مردانهای که معمولاً برای مراسمهای رسمی شبانه و خاص، مانند عروسیها، ضیافتها و مراسمهای رسمی استفاده میشود) با پاپیون مشکی و پیراهن سفید دکمهدار پوشید و در کنار همسرش روی صحنه ظاهر شد.
بنابر این با توجه به طراحان لباس و گردنبند که هر دو از مهاجران بودند و اصالت اسلوونیایی بانوی اول، عامل مشترک در هر سه نفر، تحقق رویای آمریکایی است. در نتیجه به نظر میرسد که ملانیا ترامپ با این پوشش قصد داشته است، ادای احترامی بسیاری ظریف و دقیق به رویای آمریکایی داشته باشد.
دیدگاه شما