مدیر سایت در
0

تاریخچه ساسپندر و قوانین استفاده از آن

تاریخچه ساسپندر و قوانین استفاده از آن

بدون شک ساسپندر یا ساس بند را می توان یکی از مهم ترین اکسسوری های مردانه در صنعت مد و فشن نامید. کارشناسان چی بپوشم به معرفی تاریخچه ساسپندر و قوانین استفاده از آن خواهند پرداخت پرداخت با ما همراه باشید. 

دو بنده شلوار که در اصطلاح امریکایی ساسپندر(Suspenders) نامیده می شود؛ نوارهای پارچه ای و یا چرم بوده که بر روی شانه ها قرار گرفته و باعث بالا نگه داشته شدن و ثابت قرار گرفتن شلوار می گردند. این نوار های پارچه ای در بسیاری موارد حالت کشی دارد و به شکل X و یا Y در قسمت کمر قرار می گیرند. دو بنده ها توسط گیره های انتهایی خود که معمولا روی یک قطعه چرم قرار گرفته اند به کمر شلوار متصل می گردد، این اتصال در برخی مواقع توسط دکمه های تعبیه شده بر روی شلوار نیز امکان پذیر خواهد شد.

تاریخچه ساسپندر و قوانین استفاده از آن

تاریخچه استفاده از ساسپندر در دنیای مد و فشن

تاریخ نگاران قدمت دوبنده را بر اساس شواهد تاریخی به اوایل قرن نوزده میلادی نسبت می دهند و شخصی به نام آلبرت تورستون را نیز مبتکر آن به شکل نوین امروزی می دانند. استفاده از دوبنده ها پس از جنگ جهانی اول و با رایج شدن آن در لباس های فرم روزانه جایگاهی بسیار بالا پیدا نمود ولی این جایگاه رفیع با توجه به جریان مد به شکلی پیش رفت که در حدود یک دهه بعد استفاده از آن رشد نزولی داشت ولی همچنان از آن ها استفاده می شد البته به شکلی که دیگر بر روی لباس ها دیده نمی شدند.

قانون طلایی استفاده از ساسپندر

هرگز کمربند و ساسپندر را به صورت همزمان استفاده نکنید. اگر از اینکه شلوارتان از پایتان بیافتد هراس دارید، دقیقا کار ساسپندر همین است! پس با خیال راحت از آن استفاده کنید. همچنین به یاد داشته باشید که همیشه نباید از ساسپندر استفاده کنید.

نحوه استفاده از ساسپندر

بسیاری از آقایان برای استفاده از ساسپندر ابتدا گیره پشت شلوار را بسته و بعد از پوشیدن شلوار و با کشیدن بندهای آن گیره جلو را می بندند. این مساله باعث آسیب دیدن الیاف پارچه خواهد شد. لذا طراحان مد و فشن برای برطرف کردن این مشکل نوع خاصی از شلوار و ساسپندر را طراحی نموده اند که به کمک یک کلیپس و قلاب اتصال انجام شده و از آسیب دیدن الیاف پارچه جلوگیری می شود.

مطالب مرتبط:

1- آقایان چگونه اکسسوری های مناسب خود را انتخاب کنند؟

2- سه گام تا انتخاب طرح، رنگ و ضخامت کراوات

3- ۹ تیپ متفاوت با ساس بند



دیدگاه شما



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :