محمد رضا اهوارکی در
0

به سایز نوشته شده روی لباس ها بسنده نکنید!

به سایز نوشته شده روی لباس ها بسنده نکنید!

حتما برای شما هم پیش آمده است که برای خرید لباس به فروشگاه ها رفته اید و با اینکه سایز های بدن خودتان را می دانستید و سایز لباس هم با آن مچ بوده ولی در نهایت به لباسی بزرگ تر یا کوچک تر رسیده اید. این مشکل فقط مخصوص شما نیست. تقریبا همه افراد با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند. دلیل آن هم بسیار واضح است: کمپانی های کشورهای مختلف روش های سایز بندی مختص خودشان را دارند. پس قرار نیست اگر سایزی که شما همیشه برای لباس مجلسی انتخاب می کنید ۶ است؛ هر لباس مجلسی ای با سایز ۶ اندازه تن شما باشد. در این مقاله همراه ما باشید تا به بررسی این قضیه بپردازیم.

اگر تمام سختی های خرید کردن را کنار بگذاریم این یک مورد دیگر می تواند خستگی تمام مدت خرید را روی تن ما باقی بگذارد. این که شما با کلی اعتماد به نفس لباسی را انتخاب کرده اید و نهایتا می بینید که برای بدن شما تنگ است. بازهم استرس این که “مگر چاق تر شده ام” را کنار بگذاریم و فرض کنیم که سریعا متوجه می شوید که سایز لباس که شما در ذهنتان بوده با اصول سایز بندی کمپانی سازنده متفاوت بوده است، باز هم این قضیه می تواند تا حدودی اعصابتان را درگیر می کند. همه ی این موارد اگر برای خرید یک شلوار جین ساده باشد مشکلی ندارد ولی اگر قصد شما خرید لباس مجلسی است باید دقت بیشتری به خرج دهید.

البته این قضیه بعد از مدتی با تجارب زیادی که کسب می کنید شاید تا حدودی برایتان حل شود ولی در این مقاله سعی کرده ایم تا برخی نکات را توضیح دهیم تا کمتر درگیر این مشکلات شوید. از آنجایی که سایز بندی برندهای مختلف متفاوت است پس وارد هر فروشگاهی که شدید به مانکن ها و سایزی که روی آن ها قرار گرفته است هم اعتماد نکنید و سعی نکنید آن ها را با هیکل خودتان سازگار کنید. رعایت این نکات ضروری است:

  • همیشه حداقل دو سایز لباس را امتحان کنید و نگران امتحان کردن سومی نباشید. اگر قصد خرید شما جدی است سایز های بیشتری را امتحان کنید.
  • برای بالاپوش ها درزهای روی شانه باید با قسمتی که زیر بغل شما خم می شود در یک راستا قرار داشته باشد. لباسی که از همه نظر فیت بدن شما باشد لباسی است که زیر عریض ترین قسمت کمر شما گشاد نباشد (البته در حالتی که بالاپوش را داخل شلوارتان قرار نداده باشید)
  • وقتی همه دکمه های بالاپوش را بستید و بازهم  فاصله ای بین گردن و دکمه ها حس کردید یک سایز دیگر را امتحان کنید.

به سایز نوشته شده روی لباس ها بسنده نکنید!

  • شلوارها یا دامن هایی را انتخاب کنید که کمی راحت تر باشند، در این صورت اگر روی پای شما کشیده شوند بازهم اندازه خواهند بود. مثلا جین های سنگین که کشی نباشند از شلوار های معمولی شما یک یا دو سایز کوچکتر دیده می شوند.
  • جین های با فاق متوسط در اکثر مواقع فیت بدن شما می شوند. همیشه چک کنید و ببینید که آیا کمر شلوار شما ۲ انگشت پایین تر از ناف شما قرار گرفته یا خیر. در صورت قرار نگرفتن باید به دنبال شلوار یا دامن با سایز دیگری باشید.
  • با همه اوصافی که گفته شد همیشه پرو کردن لباس ها بهتر از صرفا نگاه کردن به لیبل آن ها و اعتماد به شماره ایست که روی آن قرار دارد.

مطالب مرتبط:

۱- نکاتی که قبل از خرید شلوار جین باید بدانید

۲- چند نکته برای پوشیدن لباس های طرح دار زنانه

۳- زنان موفق چگونه لباس می پوشند؟



دیدگاه شما

احسان در تاریخ 13 سپتامبر 2016

مثل همیشه مفید بود. اگر از نیم‌فاصله هم در تایپ متن استفاده کنید که دیگر عالی.

محمد رضا در تاریخ 14 سپتامبر 2016

ممنونم از شما دوست عزیز که نظرتون رو جهت بهتر شدن امور سایت با ما به اشتراک می گذارید.



ارسال دیدگاه

نام :

پست الکترونیکی :